Previziuni pentru 17 aprilie 2016

Astăzi începem o săptămână guvernată de Saturn, aflat în mișcare aparent retrogradă în semnul Săgetătorului, de aceea această săptămână o putem resimți ca grea, apăsătoare, dificilă, dar cu siguranță, odată împlinite obligațiile asumate, ne va aduce mulțumire. În plus Saturn Venus este în trigon cu Saturn, ceea ce îl mai îmblânzește, îmi aduce o tentă de bunăvoință, mai ales dacă ne comportăm responsabil și curajos.

Astăzi Marte trece în mișcarea aparent retrogradă până în 30 iunie, doar că Marte va schimba prin retrogradare semnul, revenind în Scorpion, și, abia în luna august, după jumătatea lunii, vom reveni la situația prezentă, înțelegând și asimilând informații care acum ne sunt dificil de acceptat.

Viaţa de azi este plină de agitaţie, şi ne-am obişnuit să luăm adesea decizii fără să chibzuim, sau judecând sub imperiul stresului. Când avem de luat decizii importante, cel mai bine este să ne găsim un moment de linişte, să ne retragem într-un loc unde nu suntem deranjaţi de problemele curente, şi unde ne putem detaşa de orice cerinţe imediate. Astfel, lăsând deoparte toate lucrurile care caută să ne împingă într-o direcţie sau în alta, în pace cu noi înşine, putem privi situaţia în ansamblu şi putem vedea mai limpede sensul în care trebuie să acţionăm.

Astăzi Soarele este în sextil cu Pallas, ceea ce ne amplifică energia și o orientează spre acțiuni care să ne reprezinte atât emoțional cât și intelectual, este un aspect bun care trebuie fructificat pentru a ne scrie și construi planuri de viitor legate de dezvoltarea personală.

În același timp Mercur se află în conjuncție cu Vesta și trigon cu Pluton, un aspect care ne ajută să putem materializa cu mai multă naturalețe ideile practice care ne vin și pentru a ne structura informațiile, sau mai bine spus pentru a le interioriza, a le adapta construcției personale.

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Adevarul este ca omul trebuie sa se supuna atotputernicei Legi a Cauzei si Efectului, pentru ca aceasta este omniprezenta si imuabila. Milionarul, muncitorul, cersetorul, toti se supun ei. Fiecare atinge o anumita pozitie sociala datorita acestei legi, care hotaraste ca orice individ sa primeasca ceea ce a castigat in mod corect.

Faureste-ti un vis; nu-l lasa sa scape; pastreaza-l cu sfintenie, ca pe un bulgare de aur. Lasa-l sa-ti rascoleasca sufletul si sa-ti stimuleze gandurile, pentru ca el va determina cursul vietii tale. Urmeaza-ti visul cu incredere si intr-o zi se va realiza.

Astazi, situatia ta materiala poate fi apasatoare si dificila, dar acest fapt nu va fi de lunga durata daca iti fauresti un vis incitant pe care sa il urmezi din tot sufletul. Cand visul iti va schimba lumea interioara a ideilor, lumea exterioara va raspunde schimbarii. Un vis entuziast aduce cu sine schimbarea.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  28 BERBEC

UN PUBLIC NUMEROS, DEZAMĂGIT

Acţionezi adesea numai pentru a împlini aşteptările publicului, ale celor din jurul tău? Această motivaţie te poate face să devii doar o reflectare a ideilor şi dorinţelor celorlalţi, neglijându-ţi astfel adevărata înclinaţie şi menire. Indiferent de impresia pe care o produci altora, de opiniile lor şi de aprecierile sau criticile pe care le primeşti, tu poţi să simţi cel mai clar dacă faci bine sau rău. Ceilalţi uită repede, dar tu îţi aminteşti mereu lucrurile pe care trebuie să le faci mai bine.

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 21 FECIOARĂ

ECHIPA DE BASCHET A UNEI FETE

Viaţa nu este o aventură pe care s-o trăieşti de unul singur, urmărindu-ţi doar propriile interese. Ai nevoie de ceilalţi şi trebuie să înveţi să cooperezi cu ei în mod loial şi respectând regulile. Altfel, rişti să fii pus pe tuşă pentru a face loc celor mai capabili, şi nu este altcineva de vină decât tu însuţi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top