Previziuni pentru 18 aprilie 2016

O zi interesantă, Pluton trece în mișcarea aparent retrogradă anuală, este o planetă mai greu de simțit, sau ale cărei acțiuni au mai mult efecte la nivel mundan, de aceea cred ca poate trece neobservată, aparent, această mișcare. Pluton operează la nivel de voință și el coordonează fluxul energetic subtil prin corpul nostru, funcțiile lui au legătură cu componenta noastră spirituală. Când este retrograd, este ca și cum fiecare dintre noi ar trebui să se implice pentru a înțelege, accesa și dezvolta această componentă nevăzută, dar extrem de importantă.

În plan concret Luna este în semnul Fecioarei, ne aduce eficiență, ne determină la ordine și la o gândire practică, mai ales că formează o frumoasă Piramidă de Pământ cu Pluton și Mercur. În special în prima parte a zilei putem să ne ocupăm de lucruri complicate sau aparent dificile, căci putem găsi o rezolvare la toate.

Pe de altă parte Venus este în trigon cu Saturn retrograd și cred eu că ne determină să înțelegem valoarea de sine și să încercăm să o exprimăm. Poate că perioada este dificilă, dar cu siguranță este o provocare a răbdării și a înțelegerii. Nu știu exact ce ar trebui să înțelegem, dar știu că este important.

De la 15.30 Luna este fără direcție, așa că cel mai bine este să ne dedicăm după-amiaza activităților  de organizare și analiză, exteriorizarea fiind dificil de realizat. Această atmosferă durează până mâine de aceea este bine să ne concentrăm pe lucruri importante.

Avem posibilitatea datorită cantităţii imense de energie care se degajă, să rezolvăm probleme delicate, care în alt context necesitau eforturi foarte mari, dar care acum se pot rezolva mult mai simplu sau mai uşor. Există un fel de disponibilitatea a Universului faţă de nevoile noastre reale, şi este important să ştim să cerem ceea ce ne este necesar. Pentru această este indicat să facem o analiză exactă a acţiunilor noastre, să închidem ceea ce nu funcţionează şi să păstrăm ceea ce deja are un ritm şi o dinamică. Apoi evenimentele care vor avea loc ar trebui să ne facă să renunţăm la fixaţii şi blocaje, limitându-ne acţiunile greşite şi blocând acele relaţii care nu ne mai sunt necesare sau ne sunt defavorabile.

ORA PLANETARĂ A LUNII

Lumea este o reflectare a gandurilor noastre. Asemeni lui Buddha, vechii kahuna considerau ca noi cream lumea prin gandurile noastre. Tot ceea ce suntem, tot ceea ce se intampla in viata noastra reprezinta o consecinta a gandurilor noastre.

In cuvintele lui Morrnah Simeona, lumea este o reflectare a ceea ce se intampla in interiorul nostru. Daca ne confruntam cu o problema, trebuie sa cautam cauza in noi insine, nu in factorii exteriori.

Daca o persoana ne agreseaza, este util sa ne amintim ca ceilalti sunt o oglinda pentru noi si ca agresivitatea respectivei persoane nu este decat proiectia in exterior a propriei noastre agresivitati refulate.

Daca seful ne spune ca nu suntem suficient de buni pentru postul pe care il ocupam, atunci vorbele lui nu sunt decat o reflectare a ceea ce noi insine gandim in sinea noastra despre noi.

Daca ne imbolnavim, este bine de stiut ca, pentru kahuna, trupul este o casa pentru ganduri: cauza imbolnavirii rezida in negativitatea unui gand, intr-o eroare de judecata.

In viziunea unui kahuna, mintea este asemeni unei gradini, iar gandurile asemeni unor seminte. Ele incoltesc si dau roade. Trebuie sa avem grija ce ganduri plantam in mintea noastra, caci, inevitabil, vom culege ceea ce am semanat. Vestea buna este ca orice stres, dezechilibru sau boala pot fi corectate, lucrand asupra ta. Nu este nevoie sa cauti raspunsuri sau ajutor in afara ta. Si nimeni nu iti poate oferi informatii mai relevante decat cele pe care le poti obtine singur, cautand in tine insuti.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  29 BERBEC

MUZICA SFERELOR

Atunci când este linişte perfectă, poţi să asculţi muzica sferelor. Unii îi mai spun „corul îngerilor”. Dar liniştea perfectă nu trebuie să fie doar în jurul tău, ci mai ales înlăuntrul tău. Poţi să te ascunzi într-o încăpere izolată, unde nu pătrunde nici un sunet, sau te poţi retrage într-o pustietate unde nimic nu mişcă, dar dacă în tine însuţi nu este pace deplină, vei auzi doar tumultul şi vocile din propriul tău suflet. Fă linişte în tine însuţi, găseşte-ţi pacea ca să asculţi muzica sferelor.

GRADUL SABIAN AL LUNII – 15 FECIOARĂ

O BATISTĂ DECORATIVĂ, FRUMOS DANTELATĂ

Unele lucruri mărunte sunt făcute cu o artă desăvârşită. Este de mirare că oamenii pot depune atât efort pentru lucruri neînsemnate, lucrând la ele zile în şir… Oare tu însuţi acorzi la fel de multă atenţie lucrurilor cu adevărat importante din viaţa ta?

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top