Previziuni pentru 21 aprilie 2016

Întreaga zi Luna este fără direcție, ceea ce face destul de dificilă concentrarea și exprimarea concretă. De aceea este important să o folosim pentru a lucra cu noi înșine, pentru a ne aduce la zi toate restanțele, pentru a analiza cauza anumitor probleme sau a anumitor lipsuri. În general este indicat să fim rezervați și mai puțin expansivi, ocupându-ne exclusiv de problemele personale, de viața noastră și de ceea ce avem de făcut. Mercur este în trigon cu Nodul Nord, acest aspect aduce pentru mulţi dintre noi răspunsuri  la problemele materiale, chiar dacă acestea nu ne satisfac sau ne creează noi dificultăţi. De fapt ne confruntăm cu ceea ce ne-a fost teamă să rostim sau să facem la momentul potrivit, sau mai bine spus cu ceea ce am crezut că nu va funcţiona. De fapt acest aspect prin tensiunea pe care o descarcă readuce pe făgaşul normal o seamă de acţiuni care au părut blocate până acum, au fost conservate, îngheţate, tocmai pentru a învăţa, fiecare câte ceva. Acum avem prilejul de a înţelege lecţia adecvată fiecăruia şi de a depăşi inconvenientele, datorită înţelepciunii pe care se presupune că ar trebui să o acumulăm. Avem puterea şi claritatea de a discerne şi a acţiona în scopul atingerii menirii noastre, a planului pe care, demult, ni l-am făcut pentru această existenţă. În afara acestor momente de înţelegere deplină a sensului propriei vieţii vom avea şi importante întâlniri în plan emoţional, de aceea este bine să dăm importanţă la toate întâmplările acestei zile.

Cred va exista posibilitatea întâlnirilor, numite karmice, Nodul Sud se află pe Punctul mijlociu Mercur Pluton, necesare pentru a ne elibera de anumite stări sau lucruri, pentru a deveni mai liberi şi înţelepţi, aducând totodată procese profunde şi radicale de transformare; marea realizare ar fi să reacţionăm în mod pozitiv şi constructiv.

Atenţia este mărită şi percepţiile sunt perfecte. Poate că privim puţin mai idealist şi exagerat lucrurile, dar oricum este remarcabil modul în care putem raţiona şi înţelege ce se petrece cu noi.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Deseori ne vedem puşi în faţa aceloraşi probleme şi situaţii pe care le-am mai înfruntat; ne simţim atunci deprimaţi, gândindu-ne că suntem incapabili să progresăm în viaţă, de vreme ce momentele dificile revin.

“Am mai trecut prin asta”, ne reproşam inimii noastre.

“Într-adevăr, ai mai trecut prin asta”, ne răspunde inima. “Dar n-ai trecut niciodată dincolo de asta.”

Trebuie să înţelegem atunci că experienţele repetate au un singur scop: să ne înveţe ceea ce nu vrem să învăţăm.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 2 TAUR

O FURTUNA ELECTRICA

Când tensiunile acumulate ajung la maximum, se mai întâmpla si descarcari violente, a caror energie nu trebuie sa te sperie, caci o poti capta si dirija in scopuri utile. Orice s-ar întâmpla in astfel de momente, exista posibilitati pentru a transforma situatiile dramatice sau emotiile violente in resurse constructive, daca dispui de cunoasterea cailor de actiune necesare.

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 13 FECIOARĂ

UN PUTERNIC OM DE STAT DEPĂŞEŞTE O STARE DE ISTERIE POLITICĂ

Puterea nu înseamnă să poţi lovi în ceilalţi, ci să poţi rezolva, cu calm şi stăpânire de sine, situaţiile de criză. Oricine poate lua o piatră şi poate lovi în altul, dar oare câţi pot vindeca rana produsă? Adevărata putere este aceea care, cu calm şi înţelepciune, este folosită pentru a rezolva situaţiile de fiecare zi, în care mulţi devin de-a dreptul isterici numai fiindcă nu reuşesc să întrevadă soluţiile simple cu care ar putea merge mai departe.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top