Previziuni pentru 23 aprilie 2016

La mulţi ani tuturor celor care poartă numele Sfântului Gheorghe!

Doamne, ce zile grele ducem, ce greu suportăm povara vieţii materiale, cât de prinşi suntem în ea, aproape că am ameţit. Fiind o mare sărbătoare ce ar fi să ne rugăm, să cerem sprijin pentru a ne găsi calea şi pacea sufletului, pentru că fără ea suntem pierduţi şi fără vlagă:

Doamne si Duhule Sfânt, Iisuse Fiule, astăzi am uitat cine sunt.

Aminteşte-mi.

Îngăduie-mi să aud vocea tăcerii.

Îngăduie-mi să văd ceea ce nu poate fi văzut.

Îngăduie-mi să simt cea mai delicata atingere a Ta.

Ştiu că îmi  eşti la fel de aproape ca şi respiraţia.

Aşa că, respiră în mine astăzi.

Ne este greu pentru că nici astrele nu ne ajută, ele sporesc tensiunile noastre existente deja, iar inconjuncția dintre Nodul Nord și Conjuncția Venus Uranus, se resimte intens şi face ca pacea şi armonia specifică acestei zile să fie oarecum zdruncinată, în mare parte aşa cum am spus datorită grijii noastre prea profunde faţă de ceea ce ne oferă ziua de mâine. Practic nu vedem partea frumoasă a vieții iar sentimentul bucuriei este palid și ușor de înfrânt. Simt că începe ceva nou, o perioadă nouă, în care fiecare va trebui să aleagă singur între încredere și teamă, între cunoaștere și ignoranță, între cooperare și rivalitate. Nimic nu este întâmplător și tot ce ni se întâmplă este pe măsura aspirațiilor și nevoilor noastre, dar numai alegerile noastre bune fac posibilă împlinirea lucrurilor dorite.

Cât este de adevărat că de fapt, de mai bine de doi ani, Dumnezeu ne îmbie sufletul la schimbare, ne avertizează că nu suntem pe calea cea bună, dar noi insistăm în suferinţă şi durere.

Cred că perioada de a cum este printre cele mai dure, ele vor crea răni puternice, dorinţele vor fi din ce în ce mai aprige, mai greu de dus, pentru că ne vor lua aerul credinţei. De aceea astăzi este bine să ne întoarcem ochii spre cer cerând sprijin pentru a trece de toate acestea fără prea multe pierderi importante.
În momentele când lucrurile par să scape de sub control şi ne simţim ameninţaţi din multe direcţii, este bine să considerăm că avem de trecut un examen în care trebuie să dăm dovadă de calm şi atenţie. Astfel vom putea să vedem limpede soluţiile, fie recunoscând unde am greşit şi astfel ne-am expus la riscul furtunii, iar acum ne plătim greşeala sau trebuie s-o reparăm, fie trebuie să găsim soluţii pentru a ne pune la adăpost, pentru a-i ajuta pe alţii sa-şi găsească pacea, sau pentru a preveni pe viitor astfel de situaţii. Să nu uităm că, după orice furtună, vine şi vremea bună!

Omul poate fi asemănător lui Dumnezeu numai dacă mănâncă din pomul nemuririi. Dar ca să găsească acest pom prima dată trebuie să stie, deci trebuie să mănânce din fructul pomului cunoaşterii. Suntem într-o perioadă importantă a noastră, de aceea este esenţial să cunoaştem cât mai mult, să devenim conştienţi şi în acelaşi timp să putem renunţa la ceea ce nu ne mai este necesar. Astăzi este posibil să primi toate semnalele necesare pentru a intui şi accepta ceea ce nu ne mai trebuie.

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Fiecare problemă este o încercare. Nu căuta să fugi de ea. Înfrunt-o cu curaj şi credinţă şi păşeşte înainte cu toată încrederea în propriile idealuri. Orele lui Marte sunt menite pentru a le înţelege.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 4 TAUR

VASUL DE AUR DE LA CAPĂTUL CURCUBEULUI

Promisiunile viitorului sunt legate de încercări şi obstacole, şi oricât ar părea ele de utopice, până la urmă tot se vor împlini. Atâtea lucruri existente în zilele noastre ar fi putut să pară idei nebuneşti unui om de acum 500 de ani, şi iată că s-au realizat. Lucruri care azi ni se par imposibile, peste 100 de ani probabil vor fi realităţi obişnuite. Nu te limita numai la culoarea zilei de azi, există multe alte culori în univers!

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 15 SĂGETĂTOR

MARMOTA PRIVINDU-ŞI UMBRA DE „ZIUA MARMOTEI”, ARATĂ CĂ IARNA VA MAI DURA

Ceea ce se va întâmpla poate fi recunoscut în ceea ce se întâmplă sau s-a întâmplat deja. Dar pentru asta trebuie să ştii să înţelegi corect ceea ce vezi, şi ai nevoie de o cunoaştere profundă, care pune în evidenţă legătura permanentă dintre trecut, prezent şi viitor. Dacă priveşti lucrurile superficial, cu greu poţi vedea în ele sensul în care vor evolua. Nimeni nu te poate învăţa cum să citeşti viitorul în prezent. Acesta este un moment în care conştiinţa ta trebuie să fie lucidă, şi în care trebuie să laşi deoparte prejudecăţile şi dorinţele proprii.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top