Previziuni pentru 24 aprilie 2016

Astăzi sunt Floriile, Intrarea Lui Iisus în Ierusalim, care semnifică și intrarea noastră în Săptămâna patimilor. Celor care poartă numele florilor, le urez: La mulți ani!

Până la ora 14.00 Luna este fără direcție, și de aceea capacitatea noastră de concentrare va scădea destul de mult, în schimb ne putem ocupa de problemele administrative, ne putem odihni și relaxa, ne putem organiza agenda și timpul pentru săptămâna care începe astăzi. Ea este guvernată de Jupiter, în mișcare aparent retrogradă, și de aceea cred că este foarte important să ne concentrăm atenţia pe rezolvarea problemelor conform cu specificitatea personală şi cu principiile pe care le avem, fără a ne lăsa cumva influenţaţi de ”panica” din jurul nostru. De fapt rolul cel mai important al acestui aspect este acela de a ne determina să ne alegem calea, de a ne cunoaşte propriul ”interes”, de a fi prezenţi la solicitările ce apar, mai ales la nivel subtil. Este momentul când trebuie să înţelegem, să învăţăm, să profităm de experienţa acumulată. Efortul înţelegerii ne determină să adoptăm atitudinea potrivită. Probabil că nu vom înţelege în întregime evenimentele pe care le trăim decât odată cu intrarea într-un nou ciclu lunar, acum fiind necesar a ştii cu ce ne confruntăm înainte de a face ceva. Când înţelegem ni se va deschide o nouă uşă, o nouă perspectivă, căci practic ni se cere înţelegerea unui adevăr simplu, că totul are la bază principiul renaşterii.

Evenimentele pe care le trăim în aceste momente pot părea dificile, dureroase, pentru că ne cer renunţare, sau revizuirea atitudinii. În schimb avem un mare avantaj, diversitatea, acesta  este un aspect care face viaţa mai frumoasă. Oamenii sunt atât de diferiţi pentru ca fiecare să poată vedea că există multiple forme ale manifestării şi ca să înveţe unii de la alţii, nu ca să devină inamici. Unul dintre cele mai frumoase lucruri din viaţă este prilejul de a construi punţi între aspectele diferite ale vieţii.

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Vom avea tendinţa de a exagera, prin gânduri sau vorbe, de a evada din faţa obstacolelor, refugiindu-ne în activităţi intelectuale sau călătorind. Dar nu uitaţi că cel mai simplu mod de a ne mulţumi pe noi înşine este acela de a face ceva pentru cei din jur. Cuvintele :”pot să fac ceva pentru tine?” trebuie să fie pe buzele noastre cât mai des cu putinţă.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 5 TAUR

O VADUVĂ ÎN FAŢA UNUI MORMÂNT DESCHIS

Trecutul ne poate folosi numai în măsura în care învăţăm din el. Dacă regretăm lucrurile care s-au întâmplat, asta are valoare numai dacă regretele sunt impulsuri pentru a nu mai repeta greşelile care ne-au condus la ele. Dar regretele pentru lucruri faţă de care nu ne considerăm vinovaţi sunt inutile. Ele ne dezvăluie doar faptul că ne-am ataşat de ceea ce am pierdut mai mult decât era necesar, sau că pe undeva greşim chiar în atitudinea faţă de ele. Putem să ne spunem oricând că tot ce s-a întâmplat a fost inevitabil, şi dacă regretăm ce s-a întâmplat, atunci avem datoria să acţionăm în aşa fel încât să nu mai ajungem în astfel de situaţii.

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 20 FECIOARĂ

UN CONVOI DE MAŞINI ÎNDREPTÂNDU-SE SPRE TĂRÂMUL FĂGĂDUINŢEI

Toată lumea vrea să ajungă undeva. Iar după ce ajunge la acea ţintă, vrea să ajungă la o alta. Şi trăim astfel într-o permanentă goană după o ţintă care se va dovedi apoi insuficientă. Totuşi, putem oricând să ne bucurăm de ceea ce avem aici şi acum!

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top