Previziuni pentru 25 aprilie 2016

Ziua de astăzi este guvernată de Lună care se află în semnul Săgetătorului, ea formează cuadratură cu Nodurile lunare, din acest motiv starea noastră psihică este destul de schimbătoare, suntem nostalgici după trecut și nu acceptăm prezentul, sau suntem furioși pe trecut și pe asta ne construim prezentul. În ambele situații suntem departe de realitate, trecutul reprezintă o fundație, dar cum și cât construim pe verticală depinde doar de noi, de resursele noastre, de încrederea și credința pe care o avem. De aceea astăzi este bine să nu tragem concluzii, să ne raportăm doar la lucrurile frumoase din viață, să evităm reproșurile sau acuzele și să vedem partea plină a paharului, chiar dacă asta presupune un efort maxim. Starea de furie interioară este distructivă și ne rupe legătura cu Dumnezeu, totuși să nu uităm că suntem în Săptămâna Patimilor, și că de fiecare dată, înainte de Învierii, trecem prin acele situații necesare pentru a ne elibera dar și pentru a ne întări credința și Iubirea. Știu că nu este simplu, știu că fiecare dintre noi se simte presat, pus la colț, amenințat, dar să nu uităm de fiecare dată am ieșit din asta. Vesta este în trigon cu Nodul Nord, și cu siguranță acest aspect ne îndrumă să găsim soluții, oricât de complicate ar fi situațiile în care ne aflăm. Trebuie doar să ne liniștim sufletul, să privim spre cer și să ne amintim că putem să o ducem și pe asta.

Gradul sabian al Lunii dar și al zilei sunt extrem de sugestive, și ne spun că ne aflăm în plină perioadă de construcție spirituală importantă, ea presupune răbdare și înțelegere, pentru că necesită și sacrificii, dar apoi va ieși un minunat Soare pe Cer.

Atunci când avem senzaţia că nu mai ştim ce să facem, trebuie să ne amintim că undeva există un răspuns la orice întrebare. Unii preferă să caute toate răspunsurile în cărţi, iar alţii apelează la experţi şi specialişti. Dar fiecare om poate să găsească singur răspunsul de care are nevoie. Cartea Vieţii este la îndemâna oricui, înscrisă în sufletul fiecăruia, şi trebuie doar să ştii să o citeşti – ceea ce nu se învaţă în şcoli, din păcate. Să privim cu calm în sufletul nostru, eliberaţi de prejudecăţi şi dorinţe, şi atunci vom putea vedea limpede răspunsul căutat.

ORA PLANETARĂ A LUNII

Cu mintea tulburata de ganduri negre nu poti gandi limpede. |ti consumi propria energie in chinul resentimentelor, pentru a-ti alimenta furia, tristetile… Reusesti doar sa te macini in interior si sa-i indepartezi pe cei din jur. Foloseste-ti energia si resursele pentru a te elibera. Orice gand neplacut inlocuieste-l cu unul pozitiv. Lasa egoismul deoparte si trateaza-i pe cei din preajma ca pe niste oameni dragi. Înlocuieste furia cu rabdare si toleranta, mandria cu smerenie, lacomia cu daruirea, ura cu iubirea. Vei reusi astfel sa ramai netulburat, sa-ti mentii armonia interioara.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 6 TAUR

O PUNTE CARE SE CONSTRUIEŞTE PESTE O PRĂPASTIE

Diversitatea este un aspect care face viaţa mai frumoasă. Oamenii sunt atât de diferiţi pentru ca fiecare să poată vedea că există multiple forme ale manifestării şi ca să înveţe unii de la alţii, nu ca să devină inamici. Unul dintre cele mai frumoase lucruri din viaţă este prilejul de a construi punţi între aspectele diferite ale vieţii. Mereu ai ocazia să cunoşti oameni diferiţi de tine, şi dacă ai răbdarea de a-i asculta şi observa, şi suficientă toleranţă ca să nu-i consideri o ameninţare faţă de stilul tău de viaţă şi gândire, poţi câştiga foarte mult din relaţiile cu ceea ce pare diferit de tine.

GRADUL SABIAN AL LUNII – 8 SĂGETĂTOR

DEPARTE, ÎN ADÂNCIMILE  PĂMÂNTULUI, NOI ELEMENTE SE FORMEAZĂ

Chiar atunci când lucrurile par să stagneze, în profunzimea lor se pregătesc continuu noi schimbări. Esenţa progresului este schimbarea, şi viaţa nu stă pe loc nici o clipă. Fii conştient de asta şi nu te păcăli cu formule de genul „asta este, nu se mai poate face nimic” sau „este greu să schimbi lucrurile”. Fii mereu pregătit să accepţi schimbările bune, şi caută tu însuţi să faci schimbările necesare în viaţa ta, la momentul potrivit, dacă vrei să mergi spre mai bine.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top