Previziuni pentru 26 aprilie 2016

Luna se află în această zi în cuadratură cu Nodurile lunare, de aceea este important să nu începem lucruri noi sau să luăm decizii importante. Din această poziție Luna ne amplifică dualitatea, ne determină să fim destul de lipsiți de curaj sau să ne raportăm doar la trecut. Este important să fim cât mai meticuloși și să ne păstrăm ritmul activităților, evitând pe cât posibil amânarea activităților pe care ni le-am propus. În plus este important ca energia marțiană să o ținem cât mai bine sub control. Este foarte posibil ca fiecare dintre noi să-şi dorească să elimine, să cureţe, să se echilibreze, de ceva sau cineva, să facă puţină ordine în propria viaţă, doar că acest lucru se întâmplă cu un patos foarte mare.

Atenţie la starea de agitaţie interioară, poate crea discuţii aprinse, dispute sau chiar certuri, opoziția Soare Junona este în plină formare, mâine aspectul va fi exact. De aceea să nu uităm că trăim viaţa în grabă. Purtăm în noi „sinteze” de experienţe. Purtăm iubiri trecute, victorii şi înfrângeri. Dar când ne aducem aminte de dragoste, totul capătă o lumină vie, aparte, enigmatică. A iubi este cel mai simplu mod de a trăi pentru că este cel mai bun şi mai firesc. Aproape că nu trebuie să facem nimic altceva. Fiecare simte nevoia de a iubi, chiar înainte de a iubi pe cineva sau ceva anume. Acestei iubiri pure şi copleşitoare, mai devreme sau mai târziu, i se va răspunde.

Să nu uităm că imaginaţia este cea care ne modelează viitorul. Culorile în care ne imaginăm lumea sunt cele care vor da nota realităţii noastre. Dacă folosim culori vii, luminoase, imagini pline de bucurie, vom avea o viaţă luminoasă şi bogată. Avem toată libertatea să modelăm cum vrem imaginea pe care o oferim lumii, dar nu uităm că este însăşi imaginea vieţii pe care ne-o făurim.

În schimb, când vine vremea pentru acţiune, trebuie să ştim să ne mobilizăm toate resursele şi să ne concentrăm asupra acţiunii în sine, păstrând mereu în minte ţinta, ţelul pe care vrem să-l atingem. Chiar dacă suntem într-o competiţie cu alţii, rezultatele  depind în primul rând de noi, nu de ei.

Fiind ziua lui Marte, el aflându-se în mişcare aparent retrogradă, trebuie să menţionez că avem de dus la bun sfârşit sau măcar de înţeles, tocmai pentru a ne elibera de frică sau sentimentul de neputinţă, acţiuni sau fapte cu care ne-am mai întâlnit şi în perioada de început a lunii martie.

Să nu uităm să facem ceva pentru semenii noştri, sau pentru cei aflaţi în suferinţă, orice acţiune de acest fel ne va aduce o creştere interioară şi posibilitatea de a percepe cu mai multă bucurie ceea ce avem deja.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Aşa cum se multiplică gândul negru, se multiplică şi acela luminos. Aşa cum gândul că eşti nefericit atrage după el amintirea tuturor nefericirilor de ieri şi de azi, ori a celor posibile, gândul ca te simţi bine atrage amintirea binelui, precum şi binele posibil… Totul este să ştii că gândul care trece, trece doar atunci când îi permiţi aceasta. Dacă trece un buştean pe râu şi tu te duci după el înot, să-l prinzi, ai să întâlneşti în cale o groază de pietre, de crenguţe, de sedimente pe care apa le poartă ca pe buşteanul tău… Dar, dacă laşi buşteanul să treacă, dacă el nu te interesează deloc şi tu alegi doar să priveşti cu bucurie apa, nu te uzi, nu te întâlneşti cu bolovanii, cu pietrele, cu toate sedimentele râului… Continui să te simţi bine, iar natura continuă să-şi facă lucrarea pe care tu o priveşti… Priveşte doar spre gândurile negre care curg prin mintea ta. Sau, daca ţii sau nu poţi să rămâi privitor, atunci lasă buştenii să treacă şi ţine-te strâns de gândurile plăcute, de amintirile dulci, căci numai atunci mintea va aduce în sfera posibilităţilor speranţa şi anticiparea pozitivă. Mintea se comportă ca un atractor de cea mai mare forţă… Ca un magnet impecabil. Gândul bun atrage încă un gând bun şi încă unul, până ce te trezeşti plin de bucurie prin puterea de atracţie a minţii tale. Maria Timuc

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 7 TAUR

O SAMARITEANCĂ VINE SĂ SCOATĂ APĂ DIN FÂNTÂNĂ

Omul cu care ai ocazia să te întâlneşti în mod neprevăzut poate să nu însemne nimic pentru tine, dacă îl consideri doar un străin lipsit de importanţă. Dar ar putea să-ţi ofere, chiar fără să-şi dea seama, răspunsul la o problemă care te frământă. Depinde numai de tine să valorifici oportunităţile vieţii, fiind atent la tot ce se întâmplă. Adesea, soluţiile apar pe căi nebănuite, chiar prin cei care aparent n-ar avea nici o legătură cu problema. Chiar dacă ei nu rezolvă problema, cel puţin iţi pot sugera soluţia, dacă eşti atent.

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 8 SĂGETĂTOR

DEPARTE, ÎN ADÂNCIMILE  PĂMÂNTULUI, NOI ELEMENTE SE FORMEAZĂ

Chiar atunci când lucrurile par să stagneze, în profunzimea lor se pregătesc continuu noi schimbări. Esenţa progresului este schimbarea, şi viaţa nu stă pe loc nici o clipă. Fii conştient de asta şi nu te păcăli cu formule de genul „asta este, nu se mai poate face nimic” sau „este greu să schimbi lucrurile”. Fii mereu pregătit să accepţi schimbările bune, şi caută tu însuţi să faci schimbările necesare în viaţa ta, la momentul potrivit, dacă vrei să mergi spre mai bine.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top