Previziuni pentru 27 aprilie 2016

Ziua se află sub semnul a două opoziții importante, cea dintre Soare și Junona și cea dintre Venus și Lilith, ambele ne provoacă și aduc în actual resentimente vechi, sau ne-nțelegeri nerezolvate. Din acest motiv este foarte delicat să relaționăm, tensiunile sunt la ordinea zilei;  ar trebui să comunicăm celor din jur dorinţele şi nemulţumirile pe care le avem, franc şi sincer, fără resentimente sau remuşcări. Sinceritatea şi modul deschis de abordare ne vor aduce multe rezolvări. Discuţiile deschise, libere, fără ironii sau reproşuri, pot să facă viaţa mai uşoară. situaţii, şi vom avea arta de a ne afla la locul potrivit, acolo unde se întâmplă ceva important.

Vanitatea este de cele mai multe ori ce care provoacă acţiuni necontrolate.

Luna din semnul Capricornului, este în trigon cu Soarele, doar că el nu face decât să atenueze rezultatele acestor tensiuni. Este vorba și despre confruntări de personalitate dar și despre probleme materiale. La toate acestea se adaugă opoziția Jupiter retrograd Neptun, aspect intens prin poziția lui Neptun, în acest fel în jurul nostru este un fel de ceață densă, care ne împiedică să vedem natural realitatea. Este un moment dificil, pentru fiecare dintre noi, mai ales pentru că ne vor fi testate idealurile. Dar, dacă avem un ideal în viaţă, el se va împlini. A avea un ideal nu înseamnă doar să visăm la ceva şi apoi să aşteptăm să se întâmple, ci să lucrăm continuu pentru a realiza acel ideal, păstrând permanent credinţa în împlinirea lui. Oamenii fără un ideal sunt debusolaţi şi nu ştiu ce le va aduce ziua de mâine. Dar omul care are un ideal ferm ştie întotdeauna ce are de făcut şi în ce direcţie merge.

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Daca priveşti înapoi la trecut, vei vedea că au fost multe dăţi când ai spus „nu” la lucruri la timpul prezent. Poate că au părut prea ciudate, poate prea înfricoşătoare. Poate abia le-ai observat, pentru ca erai concentrat în a-ţi îndeplini propriile planuri şi a controla lumea din jurul tău. Dar totuşi, existau ocazii peste tot în jurul tău, strălucind în lumina soarelui. Eşti în aceeaşi situaţie acum. Peste tot în jur sunt lucruri noi pe care le-ai putea încerca. Si adânc în inima ta este o voce care te mâna într-o anumita direcţie, dând sugestii, sfaturi. Dar multe din sfaturile acelea nu sunt sensibile aşa cum ai vrea, multe dintre ele solicita mult curaj ca să ieşi de pe calea ta bătătorită. Dar această schimbare la care tânjeşti în viitor, acea speranţă de care te agăţi atât de tenace, se împlineşte prin acţiune curajoasă şi sinceră chiar acum.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 8 TAUR

O SANIE FĂRĂ ZĂPADĂ

Când lucrurile nu merg aşa cum ai vrea, este cazul să ai răbdare până la momentul potrivit, sau să lucrezi pentru a pregăti condiţiile necesare. Tot ce gândeşti se împlineşte, dar numai la momentul şi locul potrivit. Dacă îţi doreşti lucruri pentru care nu eşti încă pregătit, este mai bine că dorinţa nu ţi se împlineşte imediat, fiindcă atunci ai risca să nu te poţi bucura de împlinirea ei. Dar dacă reflectezi atent la toate implicaţiile dorinţelor tale, vei descoperi şi ce ai de făcut pentru a îndeplini tot ce depinde de tine.

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 24 TAUR

UN RĂZBOINIC INDIAN CĂLĂRIND MÂNDRU, CU SCALPURI OMENEŞTI AGĂŢATE LA BRÂU

Victoriile pe care le-ai obţinut în viaţă nu trebuie folosite doar ca să te lauzi cu ele. Ele sunt paşi pe o cale mai lungă, şi ca să o străbaţi până la capăt, învaţă să nu te laşi copleşit de orgoliul învingătorului. Foloseşte energia lor ca să te mobilizezi pentru etapele şi mai importante care vor veni, şi atunci nu vei risca să te abaţi din drum sau să-ţi epuizezi forţele înainte de vreme.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top