Previziuni pentru 6 mai 2016

Ziua este guvernată de Venus și începe cu conjuncția cu acesteia cu Luna, aspect care ne amplifică o stare interioară de bine și ne ajută să ne concentrăm atenția și asupra propriilor probleme. Apoi Venus este la punctul de mijloc dintre Vesta și Uranus, de aceea este foarte posibil să simțim nevoia de a face ceva pentru a ne evidenția sau pentru a ne exprima valoarea de sine, ceea ce nu este un lucru rău. Relația tensionată dintre Venus și Junona se resimte în continuare, de aceea este nevoie de a menține o distanță regulamentară față de cei din jur, căci tendința de a le capta și acapara atenția poate genera tensiuni extreme. Energia noastră fizică este minimă și avem nevoie de concentrarea doar pe acțiunile necesare și evident obligatorii. Este indicat să ne relaxăm și să ne acordăm răgazul de a ne concentra pe planificarea acțiunilor viitoare. Astăzi ne-ar trebui o sinceritate foarte mare în relaţiile cu noi înşine, dar şi cu ceilalţi şi un spirit de observaţie foarte ascuţit. În acest fel va fi o zi extrem de bună pentru acumularea spirituală, pentru creşterea interioară şi chiar pentru evoluţia socială.

Chiron ne poate ajuta astăzi să redescoperim frumuseţea şi simplitatea lucrurilor, iar Jupiter ne poate susţine să o şi trăim. De aceea astăzi, cu condiţia sincerităţii, putem face exact ceea ce simţim, fără teamă sau complexe, tocmai pentru a deveni sinceri şi egali cu noi înşine.

Putem primi semnificaţia şi necesităţile schimbărilor de fond pe care trebuie să le facem. În acelaşi timp putem primi soluţii inedite pentru a depăşi impasurile în care suntem, în mare parte acestea nu ne vor conveni şi le vom refuza automat, dar cu siguranţă ele sunt cele mai bune rezolvări ale situaţiei de moment…

Astăzi chiar avem şansa de a decodifica de ce ni se întâmplă ce ni se întâmplă…

Tot astăzi este momentul de Lună Nouă, despre care puteți citi un articol separat pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/luna-noua-din-semnul-taurului-6-mai-2016.

Tot astăzi, este o mare sărbătoare creștină: Izvorul Tămăduirii; este o sărbătoare închinată Maicii Domnului. În Sinaxarul zilei ni se spune: Vineri în Săptămâna Luminată, se prăznuiește sfințirea Bisericii Preasfintei stăpânei noastre și Maicii lui Dumnezeu, a Izvorului celui de Viață purtător. Se mai face pomenirea minunilor celor mai presus de fire care s-au săvârșit de către Maica lui Dumnezeu în acest sfânt lăcaș. De aceea în această zi ne putem ruga la Maica noastră pentru toate nevoile pământești: iubire, sănătate, prosperitate, înțelegere. Iată câteva păreri legate de felul rugăciunii către Maica noastră: „Maica Domnului este stăpâna Cerului. Ne iubeşte şi stă într-un plâns continuu pentru noi. Ea e supărată pe toţi aceia care nu-i cer niciodată nimic. Învăţaţi niste rugăciuni către Maica Domnului şi să nu vă lăsaţi. Nu ştiu ce s-ar fi făcut neamul omenesc fără Maica Domnului” (Părintele Arsenie Papacioc).
„Rugăciunile să fie făcute cu tot dorul, cu toată fiinţa, cu toată puterea, cu toată încrederea, la disperare şi rugăciunea se împlineşte în momentul următor. Nu trebuie timp şi rugăciuni prea lungi, uneori. Avem nevoie de rugăciuni lungi, de multe ori, ca să ne adunăm noi, să ne potolim noi, să ne concentrăm către Dumnezeu. În momente foarte grele, pe loc, atunci, îţi răspunde” (Părintele Sofian Boghiu).

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Eu găsesc că resentimentul, criticismul, sentimentul de vinovăţie şi frică sunt cele care cauzează mai multe probleme decât orice altceva pe lume.

Aceste patru lucruri cauzează probleme majore atât în trupurile noastre, cât şi în vieţile noastre. Aceste patru sentimente sunt generate de faptul că încercăm să dăm vina pe alţii şi nu ne asumăm responsabilitatea propriilor experienţe de viaţă. Dacă noi am fi 100% responsabili pentru tot ceea ce se petrece în viaţa noastră, atunci nu mai avem pe cine da vina. Tot ce se întâmplă în viaţa noastră este doar o oglindire a gândirii noastre interioare. Eu nu scuz comportamentul celorlalţi care lasă de dorit, dar tocmai CREZURILE NOASTRE sunt acelea care atrag persoane care ne tratează în acest fel.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 17 TAUR

O BATALIE SIMBOLICA INTRE ‘SPADE’ SI ‘TORTE’

Intotdeauna a existat o confruntare intre putere si lumina, intre cei care executa si cei care proiecteaza. Dar societatea are cel mai mult de castigat atunci cand aceste doua aspecte se armonizeaza si colaboreaza spre binele tuturor. Cei care au puterea risca sa comita mari greseli daca o folosesc fara intelepciune, iar cei care au intelepciunea trebuie sa aiba si posibilitatea de a o aplica in viata practica. Depinde de fiecare individ ca sistemul social sa imbine just aceste doua laturi ale vietii umane.

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 9 TAUR

UN POM DE CRĂCIUN ÎMPODOBIT

Viaţa are de toate pentru toţi. Fiecare om se poate bucura de abundenţă, de bogăţie, atâta vreme cât prin bogăţie se înţelege ceea ce are nevoie fiecare, şi nu tot ceea ce îşi doreşte fiecare fără să aibă nevoie. Dar, ca şi în faţa pomului de Crăciun, şi în faţa Vieţii trebuie să ai starea de spirit necesară ca să te poţi bucura de daruri. Fără starea de spirit a bucuriei, degeaba ai în faţă un pom plin cu daruri, fiindcă probabil nu le vei băga în seamă.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top