Previziuni pentru 14 mai 2016

Suntem în ziua guvernată de Saturn, în general este o zi excelentă pentru activități administrative și pentru a face o analiză a săptămânii care se încheie. El este într-un aspect de cuadratură în formare cu Jupiter, aspect care se reface și care este deosebit de intens. El se reface pentru a treia oară, prima dată formându-se în 3 august 2016, și atunci, anunțând anumite ajustări necesare în viața fiecăruia dintre noi, dar și la nivel social. A doua cuadratura s-a format în 23 martie 2016, ea aduce un moment de conștientizare a ordonărilor care au loc în viața noastră, tocmai pentru a ne determina să înțelegem noțiunea de cumpătare. Saturn are un rol important, el se află în domiciliu jupiterian, și are rol echilibrant în cazul exceselor, reprezentând vocea Rațiunii. Va interveni în forță ori de câte ori este cazul, și va sprijini dreptatea  divină, va repune ordine acolo unde apar extremele și ne va determina să ne eliberăm de tot balastul sufletesc. Am adus toate acestea în discuție tocmai pentru a ne pregăti pentru aspectul exact care se va forma în 26 mai, astăzi putând scrie, analiza și conceptualiza toate evenimentele care s-au derulat începând cu începutul lunii august 2016. Luna este în semnul Fecioarei, după ora 9.00 – în conjuncție în formare cu Jupiter, așa că ne va ajuta să percepem cu mai multă acuratețe și să analizăm concret și la rece totul. Să nu uităm că și Nodul Nord este prezent și pulsează în jurul lui Jupiter, influențându-l pe acesta în sensul înțelegerii Destinului și eliminării tuturor exceselor și exagerărilor care ne împiedică să fim pe calea noastră. Este ca un fel de supraveghetor atent care nu ne permite să deviem și ne îndreaptă pe calea noastră.

Este o zi cu o mare încărcătură energetică, în care avem forţă, raţiune şi puterea de a discerne şi analiza ceea ce ne este de folos sau ceea ce ne este profitabil pentru această perioadă.

Au loc sentimente şi stări la nivel subtil, mesaje la nivel vizual şi intuitiv, totul este să le receptăm şi să le valorificăm.

Trebuie multă atenţie, răbdare şi calm, controlată starea de impulsivitate şi nerăbdare, dar mai ales analizate cu atenţie toate întâmplările pe care le trăim şi mesajele pe care le primim.

Cred că în perioada care urmează este important să ne analizăm sentimentele şi să ne punem în valoare sufletul, să căutăm în adâncurile fiinţei noastre răspunsurile şi să acceptăm provocările, depăşindu-le prin iubire.

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Nu aştepta să înceapă altcineva. Este rândul tău, astăzi, să începi un cerc al bucuriei. Adesea este nevoie de o scânteie mică mică pentru a face să explodeze o încărcătură enormă. Ajunge o scânteie de bunătate şi lumea va începe să se schimbe. Iubirea este unicul tezaur care se multiplică prin diviziune: este unicul dar care creşte atunci când se sustrage. Este unica acţiune în care cu cât se cheltuie mai mult cu atât se câştigă; dăruieşte-o, arunc-o cât colo, împrăşti-o în cele patru zări, goleşte-ţi buzunarele, scutură coşul, răstoarnă paharul şi mâine vei avea mai mult decât înainte.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 24 TAUR

UN RĂZBOINIC INDIAN CĂLĂRIND MÂNDRU, CU SCALPURI OMENEŞTI AGĂŢATE LA BRÂU

Victoriile pe care le-ai obţinut în viaţă nu trebuie folosite doar ca să te lauzi cu ele. Ele sunt paşi pe o cale mai lungă, şi ca să o străbaţi până la capăt, învaţă să nu te laşi copleşit de orgoliul învingătorului. Foloseşte energia lor ca să te mobilizezi pentru etapele şi mai importante care vor veni, şi atunci nu vei risca să te abaţi din drum sau să-ţi epuizezi forţele înainte de vreme.

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 14 SĂGETĂTOR

PIRAMIDELE ŞI SFINXUL

Această lume păstrează încă multe taine pe care majoritatea oamenilor le lasă pe seama cercetătorilor, sau pur şi simplu le ignoră. Ştiinţa are limitele ei, pe care le depăşeşte treptat, cu fiecare descoperire omenirea trecând la un nou nivel de înţelegere a realităţii. Aceia care consideră că deja ştiu totul, se condamnă singuri la a nu mai putea accepta şi folosi noile descoperiri. Dar şi în viaţa fiecăruia există lucruri care pot ajunge, la un moment dat, să-şi dezvăluie valoarea în mod surprinzător. Şi aici este nevoie de aceeaşi deschidere pentru a percepe adevărurile care au fost ascunse.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top