Previziuni pentru 15 mai 2016

Începe săptămâna guvernată de Soare, care în general este mult mai luminoasă, mai clară ăn context general. Luna se află în semnul Fecioarei, este în creștere și în trigon cu Soarele, iar deseară formează conjuncție Nodul Nord. Cred că este foarte important să ne concentrăm atenţia pe rezolvarea problemelor conform cu specificitatea personală şi cu principiile pe care le avem, fără a ne lăsa cumva influenţaţi de ”panica” din jurul nostru. De fapt rolul cel mai important al acestui aspect este acela de a ne determina să ne alegem calea, de a ne cunoaşte propriul ”interes”, de a fi prezenţi la solicitările ce apar, mai ales la nivel subtil. Este momentul când trebuie să înţelegem, să învăţăm, să profităm de experienţa acumulată. Efortul înţelegerii ne determină să adoptăm atitudinea potrivită. Probabil că nu vom înţelege în întregime evenimentele pe care le trăim decât odată cu intrarea într-un nou ciclu lunar, acum fiind necesar a ştii cu ce ne confruntăm înainte de a face ceva. Când înţelegem ni se va deschide o nouă uşă, o nouă perspectivă, căci practic ni se cere înţelegerea unui adevăr simplu, că totul are la bază principiul renaşterii.

Evenimentele pe care le trăim în aceste momente pot părea dificile, dureroase, pentru că ne cer renunţare, sau revizuirea atitudinii. În schimb avem un mare avantaj, diversitatea, acesta  este un aspect care face viaţa mai frumoasă. Oamenii sunt atât de diferiţi pentru ca fiecare să poată vedea că există multiple forme ale manifestării şi ca să înveţe unii de la alţii, nu ca să devină inamici. Unul dintre cele mai frumoase lucruri din viaţă este prilejul de a construi punţi între aspectele diferite ale vieţii.

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Nu încerca să priveşti prea mult înainte, sau să faci planuri prea îndepărtate, deoarece s-ar putea ca ele să se schimbe. Cel mai bine este să laşi totul să ţi se arate şi atunci vei descoperi că totul se întâmplă mult mai repede decât ţi-ai imagina. Deschide ochii şi nu pierde nimic din ceea ce se întâmplă acum.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 25 TAUR

UN VAST PARC PUBLIC, BINE ÎNGRIJIT

Cei care se tem şi cei care vor să profite de teama altora afirmă că viaţa este o junglă, că lumea este guvernată doar de legea celui mai tare. În realitate, în lume există o armonie care scapă omului preocupat doar de sine. Fiecare lucru şi fiecare fiinţă îşi are rolul său, iar existenţa lor are cauze şi sensuri bine determinate. Dacă fiecare om îşi joacă bine rolul în locul care i se potriveşte cel mai bine, atunci lumea ar putea fi un adevărat paradis.

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 19 FECIOARĂ

UN CONCURS DE ÎNOT

Cu toate trăirile şi emoţiile fiecărei zile, de obicei ne ducem viaţa cam la fel. Culoarele noastre de acţiune sunt destul de strict marcate, ţinta este mereu aceeaşi, efortul trebuie să fie constant. Şi totuşi, mult mai plăcut este să te scalzi liber in mare!…

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top