Previziuni pentru 20 mai 2016

Soarele se află în ultimul grad din semnul Taurului, astrologii îl denumesc anaretic, de fiecare dat în acest grad, controlul nostru aparent asupra ceea ce ne înconjură este diminuat. Practic se intervine din exterior pentru a ne îndrepta sau a se face eliberările necesare. În plus Luna este în opoziție cu Mercur staționar ceea ce ne face destul de iritați și lipsiți de răbdare sau tact, mai ales în comunicare; vom reacţiona prost, vom fi mai puţin toleranţi şi revoltaţi. Există o tendinţă de a reacţiona cu virulenţă, cu neîndemânare, fiind posibile rupturile intelectuale.

În această perioadă este foarte importantă atitudinea noastră faţă de viaţă, chiar dacă vom trece prin crize sau dificultăţi, acestea ne sunt necesare pentru că acum este momentul unei decizii, care se referă la modul în care analizăm ce se întâmplă şi nu la acţiune. În acest moment, nereuşitele din ciclul acesta pot determina unele crize şi frustrări, forţând luarea unor decizii de schimbare aparent mai dificile.

Venus, guvernatoare zilei, ar trebui să ne facă mai armonioși, naturali și foarte pașnici, din păcate este în inconjuncție cu Lilith și cumva este foarte vulnerabilă la provocări. Dacă tot vorbim de Lilith, aceasta se află în inconjuncție și cu Soarele dar este poziționată și în grad anaretic. Perturbările bruşte care apar, sau îndepărtările subite pot să nu fie definitive dacă aveţi tactul de a vă stăpâni şi acţiona  raţional şi just. În general în viaţa noastră afectivă se va schimba ceva, este bine să nu lăsăm lucrurile să se întâmple, căci apar acele evenimente de care vorbeam anterior, ci să le cercetăm, să ieşim în întâmpinarea lor, căutând soluţii sau cauze pe care să le înlăturăm sau să le atenuăm.

Oricum furtunile sentimentele, care chiar dacă ne lasă răvăşiţi, au rolul de a testa relaţiile sau de a face conştienţi de puterea noastră de a ne transforma dacă dorim. Este bine să nu ne concentrăm pe acel sector al vieţii, care afectează tema noastră natală, ci să ne îndreptăm atenţia şi creativitatea în altă direcţie, pentru a fi constructivi.

Va trebui să privim viaţa din perspectiva iubirii faţă de semenii noştri, comunicând şi făcându-ne cunoscute ideile înalt spirituale. De aceea este important de ştiut că starea de nervozitate şi nemulţumire pe care o aduce acest tranzit este necesară pentru a determina schimbarea noastră interioară, la nivel profund.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Nu încerca să priveşti prea mult înainte, sau să faci planuri prea îndepărtate, deoarece s-ar putea ca ele să se schimbe. Cel mai bine este să laşi totul să ţi se arate şi atunci vei descoperi că totul se întâmplă mult mai repede decât ţi-ai imagina. Deschide ochii şi nu pierde nimic din ceea ce se întâmplă acum.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 30 TAUR

UN COCOŞ FĂCÂND PARADĂ PE TERASA UNUI VECHI CASTEL

În momentele când simţi nevoia să-ţi afişezi realizările, este bine să o faci într-un mod echilibrat, care să nu fie provocator. Cu cât cineva se simte mai mândru de realizările sale, cu atât înseamnă că are mai multe de făcut în continuare, şi atunci modestia şi bunul-simţ sunt instrumente utile pentru a pregăti terenul necesar noilor realizări, fără a stârni reacţii adverse din partea celor care ar putea avea ceva de zis.

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 25 TAUR

UN VAST PARC PUBLIC, BINE ÎNGRIJIT

Cei care se tem şi cei care vor să profite de teama altora afirmă că viaţa este o junglă, că lumea este guvernată doar de legea celui mai tare. În realitate, în lume există o armonie care scapă omului preocupat doar de sine. Fiecare lucru şi fiecare fiinţă îşi are rolul său, iar existenţa lor are cauze şi sensuri bine determinate. Dacă fiecare om îşi joacă bine rolul în locul care i se potriveşte cel mai bine, atunci lumea ar putea fi un adevărat paradis.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top