Previziuni pentru 3 iunie 2016

Crucea mutabilă din această perioadă se perfectează astăzi prin cuadratura dintre Venus – guvernatoarea zilei – și Neptun; cumva tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile are un sens, căci aveam de învățat smerenia și avem de învățat că planul lui Dumnezeu, poate apare nedrept dintr-o perspectivă limitată, dar cu siguranță este cel mai bun pe termen lung ( câteodată foarte lungă, mai ales atunci când se vorbește despre evoluția sufletului). Totul pare scăpat de sub controlul minții noastre, dar în același timp avem răgazul necesar pentru a ne ordona ideile și conceptele pe care le-am lăsat prea mult timp în grija altora. Ni se solicită dezvoltarea creativității dar mai ales descoperirea resurselor interioare, a darurilor personale. Cuadratura de astăzi ne-a făcut extrem de tensionați la nivel intelectual, și poate nu ne-a permis să vedem soluții ci doar probleme, căci am fost tentați să tragem de capătul nostru de ață fără să vedem sau să înțelegem ce se află la celălalt capăt. Și iată, la capătul celălalt se Cineva care ne iubește și ne arată calea, oare care o fi?

Tot astăzi Soarele și Saturn sunt în confruntarea anuală, fiind parte din procesul de șlefuire al sufletului, din procesul de creștere și dezvoltare. Cumva în exterior se reflectă problemele din interior, se reflectă slăbiciunile noastre și lipsa noastră de viziune. Putem să acceptăm că suntem așa? Aceasta este provocarea acestei zile. Ascendentul momentului când se formează aspectul exact este în semnul Leului ceea ce ne subliniază că este important să fim noi înșine și să înțelegem că toate compromisurile, mai devreme sau mai târziu se întorc împotriva noastră.

Astăzi avem Luna în exaltarea în semnul Taurului în conjuncție cu Mercur, ea formează trigon cu Nodul Nord, în acest fel activând o frumoasă Piramidă de pământ, care ne ajută să gasim soluții practice la toate provocările care apar. Totul este să ne folosim gândirea practivă, intuiția și să nu ne pierdem încrederea în propriile noastre resurse. Îndoiala este acum, în această perioadă grea, inamicul numărul 1.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Ce minunat este să începi din nou totul, atunci când simţi că ai ajuns la final şi nu poţi face nici măcar un pas mai încolo, ori când viaţa pare că numai are nici un ţel! Este ceva ce toţi pot face dacă doresc şi dacă pot accepta, în adevărată smerenie, că atunci când vor să rezolve lucrurile după propria lor voie, nu fac decât să îşi încurce mai mult lucrurile în viaţă. Mulţumeşte în mod constant pentru această nouă zi şi pentru această nouă cale, pentru o nouă oportunitate de a începe din nou.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 13 GEMENI

UN PIANIST DE RENUME MONDIAL, DAND UN CONCERT

Fiecare om are aptitudinile si talentele sale, dar important nu este ce ai, ci mai ales cum folosesti ceea ce ai. Daca stii sa-ti pui talentul si abilitatile in serviciul celorlalti, oferindu-le astfel tot ce poti oferi mai bun, atunci viata ta poate fi plina de succes si bucurii care se revarsa asupra tuturor. Depinde de tine sa pui in valoare bogatia pe care o stapanesti si pe care nu ti-o poate lua nimeni.

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 12 GEMENI

O TÂNĂRĂ SCLAVĂ NEAGRĂ ÎŞI RECLAMĂ DREPTURILE DE LA STĂPÂNA SA

Dacă eşti în serviciul cuiva, aceasta nu înseamnă că aparţii cu totul acelei persoane sau cauze. Chiar dacă viaţa te poate aduce în situaţia să te simţi dator cuiva sau să depinzi de cineva, fii conştient că aceasta este o situaţie trecătoare şi că oricând ai libertatea de a alege şi de a reclama ceea ce ţi se cuvine de drept. Desigur, trebui să ştii să discerni între drepturile tale legitime şi dorinţele tale nejustificate, ca să ai succes în demersul tău.

ASPECTELE ZILEI

Soarele în Gemeni în opoziţie cu Saturn în mişcare aparent retrogradă în Săgetător

De regulă acest aspect ne aduce multă confuzie datorată unei nemulţumiri interioare. Dorim să schimbăm lucrurile dar ne simţim blocaţi sau frânaţi, uneori chiar de propriile noastre gânduri, sentimente sau gesturi.

Mai putem resimţi, la nivel fizic , oboseală şi epuizare nervoasă, un fel de pierdere a resurselor energetice. De aceea vom avea tendinţa de a ne retrage, sau de a acţiona cu o eficienţă redusă. Nu avem chef de discuţii şi ne retragem în carapacea noastră. Este o stare de dezacord, mai ales între voinţa, dorinţa şi puterea noastră de a realiza ceea ce ne propunem. Relaţiile sentimentale tind să fie distante, chiar ostile, de fapt fiind vorba de un refuz al vieţii. De fapt toate aceste momente sunt importante lecţii de viaţă, necesare pentru a ne transforma în sens evolutiv. Încercaţi să găsiţi explicaţii şi la cele mai mici întâmplări, orice ce gest sau cuvânt are în această perioadă o semnificaţie aparte.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top