Previziuni pentru 6 iunie 2016

Ziua se află sub semnul conjuncției superioare Soare Venus care se formează mîine, dar șisub semnul Lunii care aduce două conotații importante: ziua începe cu Luna fără direcție iar apoi Luna trece în propriul domiciliu, semnul Racului. În acest context este important să ne concentrăm atenția asupra acelor activități despre care primim semnale concrete, atât la nivel subtil cât și la nivel concret. Cum spuneam, pare o instabilitate, dar ea este generată doar de ne-ncrederea noastră sau de lipsa noastră de consecvență. Este dificil de acționat cu Marte retrograd, sau mai bine spus suntem lăsați să acționăm doar în acel sector al vieții unde ne și dezvoltăm sau ne completăm informațiile sau calitățile. Cu toate că avem poteca strâmtă și sinuoasă printre prăpăstii și stânci, mergem încet cu grijă concentrându0ne doar pe ea, fără a ne lăsa distrași sau epuizați de frică.

Este o zi în care ne acordăm perfect emoţiile şi sentimentele, în care avem un mental bun, percepţii rapide şi intuitive. Evitaţi să lăsaţi lucrurile neclare sau confuze, nu veţi avea decât de pierdut, sau veţi fi dezamăgiţi, înşelaţi. Nici nu ţineţi cont de bârfe, zvonuri sau nelinişte. Fiţi consecvenţi şi calmi, dar mai ales discreţi, pentru a nu vă deteriora relaţiile.

Mai există tendinţa de a cheltui mult sau cu neatenţie, de a exagera sau de a fi dezordonaţi. Prin concentrare putem evita să cădem în aceste stări care nu ne aduc decât prejudicii.

Voinţa şi concentrarea ne vor ajuta să rezolvăm cu succes problemele importante care apar sau care necesită rezolvate.

Şi în plan familial avem multe idei, suntem deosebit de comunicativi şi deschişi.

Ne mai caracterizează tandreţea farmecul şi optimismul. Ne exprimăm uşor ideile şi sentimentele, creând o atmosferă plăcută în jurul nostru.

Pot apare situaţii sau momente tensionate, dacă vom fi lipsiţi de receptivitate saune vom bloca manifestarea emoţiilor celor dragi.

Să lăsăm deoparte gelozia, sau dorinţa de a impune propriile sentimente, dacă dorim să avem o duminică reuşită.

Mai este indicat să spunem ce gândim. Să renunţăm la orgolii sau la inhibiţii, să ne bucurăm de momentele frumoase ale acestor clipe.

Este bine să nu luăm decizii importante deoarece întreaga zi Luna este fără direcţie, ea se află în semnul Taurului ceea ce ne împiedică să fim concreţi în plan material, să reuşim să ne punem în practică acţiunile; este recomandat să urmărim să ne administrăm afacerile, să ne ocupăm de organizare, de ordonarea acţiunilor şi ideilor.

ORA PLANETARĂ A LUNII

Pentru mulţi dintre noi vor fi momente de înţelegere a propriului destin, a atingerii menirii. Este bine să reflectăm profund la tot ceea ce vom face, pentru că să reuşim împlinirea dorită. Este important să ne regândim mentalităţile, stilului de a vorbi sau scrie, a modului de abordare a multor probleme.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 16 GEMENI

CAPUL UNUI TÂNĂR ROBUST SE PRESCHIMBĂ ÎN CEL AL UNUI GÂNDITOR MATUR

Energia şi vitalitatea tinereţii dau omului prilejul să devină conştient de puterea sa de a-şi schimba viaţa, alegându-şi orice cale doreşte, căci la tinereţe omul pare să se simtă capabil de orice. Dar devenirea omului implică maturizarea intelectuală şi spirituală, dezvoltarea abilităţii de a folosi cu înţelepciune energia disponibilă. Boala şi bătrâneţea apar numai atunci când energia disponibilă este folosită greşit sau prea puţin.

GRADUL SABIAN AL LUNII – 30 GEMENI

O PARADĂ DE FRUMOASE ÎN COSTUME DE BAIE, ÎN FATA MULŢIMII DE PE PLAJĂ

Frumuseţea superficială poate fi atractivă pentru moment, şi poate trezi în mulţi dorinţa de a-şi cultiva propria frumuseţe. Dar nu uita că adevărata frumuseţe este aceea care face viaţa în ansamblu mai frumoasă, şi în fiecare om există o latură minunat de frumoasă, pe care trebuie să ştii să o vezi când îl priveşti. Nu degeaba se spune că frumuseţea stă în ochiul privitorului.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top