Previziuni pentru 8 iunie 2016

Mercur, guvernatorul zilei, este în sextil cu Chiron, un aspect prin care Mercur este susținut și invitat să ne aducă în fața ochilor idei practice de rezolvare a problemelor complicate sau mai vechi. Oricum, este vorba despre acele locuri în care suntem preocupați sau oarecum blocați în realizarea unora dintre aspirațiile noastre. Totodată, de astăzi începe să se facă simțită opoziția lui Mercur cu Marte retrograd, de aceea avem nevoie de prudență în acțiuni, investiții, sau la semnarea unor contracte. Este important să nu răspundem impulsurilor de moment și să acționăm cât putem de atent, analizând toate detaliile.

Luna trece în semnul Leului, de aceea după ora 10.00 suntem mult mai orgolioși și ni se amplifică mult vanitatea. Aceste stări exacerbate, în combinație cu Mercur pot genera acele situații neplăcute despre care vorbeam mai sus. Relațiile de orice tip este foarte posibil să se destabilizeze într-un mod accentuat,  impunând multă atenţie sau având ocazia să le reconstruim într-un sistem nou de valori. Se poate să ne confruntăm cu situaţi în care să ni se ceară să găsim un echilibru între relaţia cu noi înşine şi relaţia cu ceilalţi, între viaţa de familie şi viaţa sociala, între Eu şi Tu.

La nivel mundan, se produc interacțiuni energetice generatoare de mari tensiuni, mişcării de mase, dar foarte interesant, la nivel interior, un fel de reorganizare şi reaşezare a unor structuri, care de fapt înseamnă o revoltă mocnită împinsă la o limită extremă, bazată pe dorința intensă de a ieși din blocaj, de a ne elibera de orice tip de constrângere accentuându-se la maxim nevoia de schimbare şi de transformare a situațiilor existente. Influenţele acestei perioade ne împing pur și simplu către acțiune, către a construi propria realitate conștient și responsabil pentru unii sau pentru alţii, dar indiferent de situaţie, nevoia aceasta devine acută, greu de suportat.

Este nevoie de multă prudenţă aspectele fiind declanşatoare de accidente, sau cataclisme naturale, în care sunt implicate un număr mare de persoane.

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Urmăreşte să nu ai nici un gând sau sentiment negativ către alţii. Adopta o atitudine pozitivă care îţi va permite să te uneşti cu inţiaţii şi să primeşti binecuvântările pe care ei le trimit către toţi copii Lui Dumnezeu. Când ne abandonam limitările şi renunţăm la lupta epuizantă pentru reuşită materială, atunci ne dăm seama că, în profunzimile fiinţei noastre, suntem emanaţii ale iubirii universale care ne uneşte intim cu Dumnezeu.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 18 GEMENI

DOI CHINEZI VORBIND CHINEZA, ÎNTR-O MULŢIME OCCIDENTALĂ

Uneori pare dificil să găseşti pe cineva care să gândească la fel ca tine, să vorbească pe limba ta. Dar confruntarea cu oamenii care gândesc altfel este o experienţă în care avem de învăţat unii de la alţii, şi avem prilejul să exprimăm ceea ce gândim pe înţelesul celorlalţi. Cu cât gândirea noastră este mai clară şi mai sinceră, mai deschisă spre binele comun, cu atât ne va fi mai uşor să ne facem înţeleşi de ceilalţi.

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 25 TAUR

UN VAST PARC PUBLIC, BINE ÎNGRIJIT

Cei care se tem şi cei care vor să profite de teama altora afirmă că viaţa este o junglă, că lumea este guvernată doar de legea celui mai tare. În realitate, în lume există o armonie care scapă omului preocupat doar de sine. Fiecare lucru şi fiecare fiinţă îşi are rolul său, iar existenţa lor are cauze şi sensuri bine determinate. Dacă fiecare om îşi joacă bine rolul în locul care i se potriveşte cel mai bine, atunci lumea ar putea fi un adevărat paradis.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top