Previziuni pentru 9 iunie 2016

Astăzi este Sărbătoarea Înălțării! Hristos s-a Înălțat!

Din punct de vedere astrologic este o zi foarte dinamică, în care putem rezolva eficient multe probleme, cu condiția de a ne organiza foarte bine acțiunile. Lipsa de răbdare şi impulsivitatea ne poate de multe ori determina să intrăm în conflicte sau conjuncturii care generează tensiuni şi nervozitate. Iritarea ne împiedică să fim atenţi şi de aici până la micile accidente şi incidente, nu este decât un pas.

Apoi, astăzi poate fi un moment în care să înţelegem că pentru fiecare om sunt pregătite daruri ale Vieţii, dar fiecare le primeşte după mintea şi sufletul lui. Dacă suntem mereu nemulţumiţi, darurile care ne sunt oferite pot trece neobservate. Dar dacă ştim să recunoaştem ce ni se dăruieşte şi să ne bucurăm de ceea ce avem, viaţa este frumoasă şi împlinită, căci vom primi mereu mai mult. Celui care are, i se va da, şi celui care nu are i se va lua şi ceea ce are.

Avem puterea şi claritatea de a discerne şi a acţiona în scopul atingerii menirii noastre, a planului pe care, demult, ni l-am făcut pentru această existenţă. În afara acestor momente de înţelegere deplină a sensului propriei vieţii vom avea şi importante întâlniri în plan emoţional, de aceea este bine să dăm importanţă la toate întâmplările acestei zile. Gândirea, mentalitatea, comunicarea sunt la cote maxime, deci folosiţi-le corect sau în problemele care vă interesează, vă asigur că veţi avea cele mai bune rezultate sau răspunsuri. Tot ceea ce ţine de dragoste, prietenie sau relaţii va fi în armonie. Lucrurile se desfăşoară cu uşurinţă, bucuraţi-vă, fiţi însufleţiţi şi pasionali.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Fie să gaseşti mereu în jurul tău prieteni! Fie ca orice gest făcut pentru ei să fie însoţit de gândul că uneori pentru ca unii să se desăvârşească, alţii trebuie să se jertfească – jertfa însoţită de rugăciune e binecuvântată şi aduce bucurie. Iar amintindu-ţi de mâinile muncite împreunate în rugăciune, fie să poţi primi smerit gesturile de iubire pe care prietenii tăi le fac pentru tine!

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 19 GEMENI

O CARTE VECHE, VOLUMINOASĂ, DEZVĂLUIE O ÎNŢELEPCIUNE TRADIŢIONALĂ

Cu tot progresul ştiinţei moderne, cunoaşterea antică ne oferă mereu dovezi ale unei înţelepciuni deosebite, pe care omenirea modernă tinde să o neglijeze din cauza direcţiei diferite, cu accent pe raţiune şi logică, în care s-a dezvoltat ştiinţa actuală. Dar oricând se poate învăţa din înţelepciunea străveche, şi au enorm de câştigat cei care ştiu să îmbine descoperirile şi cunoaşterea din toate timpurile.

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 15 FECIOARĂ

O BATISTĂ DECORATIVĂ, FRUMOS DANTELATĂ

Unele lucruri mărunte sunt făcute cu o artă desăvârşită. Este de mirare că oamenii pot depune atât efort pentru lucruri neînsemnate, lucrând la ele zile în şir… Oare tu însuţi acorzi la fel de multă atenţie lucrurilor cu adevărat importante din viaţa ta?

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top