Previziuni pentru 15 iunie 2016

Ziua începe cu Luna fără direcție, și această perioadă se întinde până la ora 17.00, de aceea este posibil să fim mult mai puțin atenți la ceea ce se întâmplă în jurul nostru, mai confuzi sau distrați. În schimb avem capacitatea de a analiza în profunzime anumite evenimente sau situații, de a studia sau de a ne informa asupra unor probleme importante. În plus Mercur, guvernatorul zilei este foarte puternic, plasat în propriul domiciliu, doar că se află în inconjuncție cu Lilith. Din acest motiv este foarte important ce gândim și cum gândim, fiind indicat să fim cât mai discreți și rezervați în a face afirmații. Este important să fim prudenți când conducem și mai rezervați la cumpărături. Putem descoperi lucruri neplăcute, putem afla adevăruri dureroase, sau dacă insistăm, vom primi destul de ușor cuvinte dure sau greu de acceptat. Partea bună este că avem o luciditate remarcabilă, doar că este important să o folosim în sens constructiv și fără a ne pierde discernământul sau tactul. Concomitent Soarele este în inconjuncție cu Marte, un aspect destul de insinuant, el ne aduce în conștient și probabil și în concret, evenimente cu care ne-am mai întâlnit la începutul anului, sau reacții concrete la aceste evenimente. De aceea este foarte posibil ca reacțiile noastre să fie destul de imprevizibile, sau dure, în același timp și răspunsurile la ele vor fi pe măsură. Este foarte important să fim atenți la cum conducem, să fim atenți la ”unghiul mort” ca în conducere, să ne asigurăm înainte de a face orice. Suntem irascibili, mai nervoşi, destul de iritaţi de orice fel de atac, observaţii sau comentarii care se fac legate de noi. De aceea suntem gata să izbucnim la cea mai mică critică sau suspiciune, tensionând mult relaţiile cu cei apropiaţi.

Ziua se anunţă extrem de agitată până deseară, ieşirile violente sau neaşteptate, accidentele şi evenimentele bruşte fiind la ordinea zilei. Să încercăm să vedem dincolo de aparenţe, să pătrundem în adâncul lucrurilor, să nu ne mulţumim doar cu ce ni se dă sau ni se spune.

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Mulţi oameni vieţuiesc pe pământ, şi chiar dacă sunt atât de diferiţi, pământul îi suportă cu acelaşi devotament. Viaţa în comunitate implică recunoaşterea, de către fiecare, a nevoilor tuturor. Dacă unul nu ţine cont de cerinţele comunităţii şi caută să obţină ceva numai pentru sine, va trebui să suporte efectul de bumerang al influenţei comunităţii faţă de cineva care nu o respectă sau nu se integrează corect în ea. Dar o mare putere este la dispoziţia celor care înţeleg valoarea comunităţii.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 25 GEMENI

UN GRĂDINAR ÎNGRIJIND PALMIERI ÎNALŢI

Daca te înconjori de lucruri artificiale, rişti să sufoci acele calităţi naturale cu care ai fost înzestrat, şi pot fi afectate aspecte esenţiale ale vieţii. Mai mult, lucrurile artificiale nu-ţi vor putea oferi niciodată acea frumuseţe simplă pe care ţi-o oferă natura. De aceea, elementele naturale ale vieţii tale au nevoie de atenţie ca să se dezvolte firesc şi să te bucuri de o sănătate deplină şi de tot ce ţi-a dăruit natura.

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 3 GEMENI

GRĂDINA TUILERIES DIN PARIS

Frumuseţea vieţii tale se reflectă în lucrurile care te înconjoară. Priveşte în jurul tău şi vei vedea ceea ce s-a născut din propriul tău suflet. Dacă nu-ţi place ceea ce vezi, înseamnă că mai ai de lucrat, cu răbdare şi încredere, ca să aranjezi lucrurile după gustul şi dorinţele tale. Şi nu este vorba aici numai de plăcerea ta, ci şi de pacea şi frumuseţea pe care le poţi dărui şi altora daca tu iţi umpli lumea cu ele.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top