Previziuni pentru 17 iunie 2016

Venus, guvernatoarea zilei, se află în grad anaretic în semnul Gemenilor, de aici face destul de mari presiuni asupra noastră pentru a înțelege care ne este valoare și pentru a învăța să o folosim în mod concret, să putem să discernem între modestie și utilizarea resurselor noastre de către cei din jur. De aceea ziua aceasta este importantă, ea ne ajută să înțelegem ce anume avem de înțeles și acceptat în viața noastră, și ce anume avem de eliminat sau pur și simplu șters. Seara după ora 22.30, Venus trece în semnul Racului, amplificându-ne senzațiile, percepțiile dar și sensibilitatea.

Junona revine în gradul anaretic al semnului de domiciliu Balanța, repunând în discuție relațiile noastre, asocierile și capacitatea de a coordona sau de a ne impune punctul de vedere. Ceres este în conjuncție cu Uranus iar Neptun cu Pallas, ceea ce cu siguranță reprezintă un moment foarte important, căci fiecare dintre asteroizii enumerați mai sus generează  moment de început, având rolul de a declanșa situații prin care să evoluăm la nivel de grup. Acestea ne solicită capacitatea de viziune, dar și credința sau măcar conștientizarea existenței unei sfere superioare.

De aici pot apare combinaţii şi acţiuni extrem de surprinzătoare, în sensul că lucruri probabil de multe ori neaşteptate se pot întâmpla, tocmai pentru a ne răsturna ideile învechite şi a permite unui nou suflu să intre în viaţa noastră.

Astăzi ne-ar trebui o sinceritate foarte mare în relaţiile cu noi înşine, dar şi cu ceilalţi şi un spirit de observaţie foarte ascuţit. În acest fel va fi o zi extrem de bună pentru acumularea spirituală, pentru creşterea interioară şi chiar pentru evoluţia socială.

Trebuie să recunoaştem ce ne dorim cu adevărat şi să întâmpinăm cu bucurie prilejurile care ne apropie de idealurile noastre. Teama de eşec sau frica de schimbare ne vor aduce peste ani regretul că nu am încercat şi altă cale sau alt drum, chiar dacă acum ne pare dificil.

Avem o vitalitate puternică, dar foarte important, aceasta o vom folosi în scopul transformării noastre profunde, sau a unor schimbări radicale. Evenimentele care vor avea loc sunt bulversante, dar cu îndrăzneală şi reformă viguroasă, se pot transforma în favoarea noastră, aducând chiar bogăţie. Oricum trebuie să fim extrem de vigilenţi şi corecţi, să finalizăm ceea ce începem şi să nu ne lăsăm atraşi de dorinţa de a amâna lucrurile.

Apoi acordaţi mare importanţă coincidenţelor, nimic nu este întâmplător acum, lăsaţi soarta să decidă pentru voi, fiţi doar atenţi la modul de receptare a mesajelor – Venus se află în grad anaretic, sub influenţa lui Jupiter.

Încercaţi să nu vă agitaţi, consacraţi o mare parte din timp mai mult pentru a analiza şi a gândi. Meditaţia sau plimbarea în natură vă vor ajuta să vă clarificaţi gândurile.

În această zi se activează forţe spirituale superioare.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Singurul mod de a face un pas înainte este de a vă pune întrebarea: „Ce s-ar întâmpla dacă tot ceea ce eu am considerat că este ,greşit’ este ,corect’?” Orice mare savant ştie acest lucru. Când ceea ce face nu dă re­zultate, un savant dă deoparte toate presupunerile şi o ia de la capăt. Toa­te marile descoperiri s-au făcut când oamenii au acceptat şi au dorit să nu aibă dreptate. Exact de asta e nevoie acum.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 27 GEMENI

UN GRĂDINAR ÎNGRIJIND PALMIERI ÎNALŢI

Daca te înconjori de lucruri artificiale, rişti să sufoci acele calităţi naturale cu care ai fost înzestrat, şi pot fi afectate aspecte esenţiale ale vieţii. Mai mult, lucrurile artificiale nu-ţi vor putea oferi niciodată acea frumuseţe simplă pe care ţi-o oferă natura. De aceea, elementele naturale ale vieţii tale au nevoie de atenţie ca să se dezvolte firesc şi să te bucuri de o sănătate deplină şi de tot ce ţi-a dăruit natura.

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 30 GEMENI

O PARADĂ DE FRUMOASE ÎN COSTUME DE BAIE, ÎN FATA MULŢIMII DE PE PLAJĂ

Frumuseţea superficială poate fi atractivă pentru moment, şi poate trezi în mulţi dorinţa de a-şi cultiva propria frumuseţe. Dar nu uita că adevărata frumuseţe este aceea care face viaţa în ansamblu mai frumoasă, şi în fiecare om există o latură minunat de frumoasă, pe care trebuie să ştii să o vezi când îl priveşti. Nu degeaba se spune că frumuseţea stă în ochiul privitorului.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top