Previziuni pentru 20 iunie 2016

Astăzi avem o zi cu foarte multe evenimente astrologice, este Lună Plină, avem conjuncția Jupiter Nodul Nord, Mercur este în opoziție cu Saturn retrograd, Ceres este în conjuncție cu Uranus, Soarele este în trigon cu Junona retrogradă, iar Venus este în trigon cu Lilith; în plus ne pregătim de solstițiul de vară. Interesantă zi, căci astăzi este și Luna Sfântului Duh, o zi în care se presupune că fiecare dintre noi ar trebui să primească anumite informații, sau să-și înțeleagă menirea.

Luna Plină, despre care voi scrie un articol separat, aduce un moment de maxim legat de numeroase evenimente declanșate în luna martie a acestui an. Poate fi vorba de conștientizări sau pur și simplu de ajungerea lor la un maxim ceea ce implică un nivel superior de acțiune. Aspectul exact se formează la ora 13.59, după care Luna intră în perioada de fără direcție, aproximativ o oră. Raportat la nivelul general, este important să fim prudenți și să evităm conflictele, graba și tensiunile, căci ele se vor descărca rapid declanșând situații complicate, accidente, stări negative.

Conjuncția Jupiter Nodul Nord, este un aspect foarte important și care ne deschide un ciclu important legat de luarea unor decizii dar și de stabilirea unor legii importante de funcționare, pentru fiecare, atât la nivel interior cât și exterior. Este un fel de up-datare necesară fiecăruia dintre noi pentru a putea trece la un nou stadiu de creștere și dezvoltare. Și despre acest aspect este scris un articol separat.

Opoziția anuală dintre Mercur și Saturn, este prima din cele două care se formează pe axa Gemeni Săgetător, ea ne aduce tensiuni legate de ideile noastre preconcepute, ne determină să ne confruntăm cu propriile rigidități, să ne revizuim modul de analiză dar și de tratare al informației. Concomitent Mercur este în cuadratură cu Neptun, ceea ce ne conferă o stare de agitație și dorința de a clarifica lucruri. Din acest motiv ne putem simți extrem de nerăbdători, acționând de multe ori fără a ține cont de pericolele care apar. Atenție mărită la condus dar și gândurile obsesive care generează numeroase tensiuni și conflicte.

Trigonul Soare Junona retrogradă ne determină să ne reorganizăm relațiile, să ne reconsiderăm ideile legate de principiul asocierii, al colaborărilor. Pot apare în discuție proiecte de asociere mai vechi sau se pot reorganiza anumite activități pe care le consideram încheiate. Apoi Venus și Lilith, aduc fiecăruia dintre noi sentimente destul de intense, legate de relațiile de familie, sau legate de anumite relații oarecum ascunse. În plus forma fizică nu este dintre cele mai bune, pot avea loc anumite purificări, sau eliminarea unor reziduuri toxice, atât la nivel subtil cât și concret.

ORA PLANETARĂ A LUNII

Spune atât de minunat Paulo Coelho: Este, aşadar, obişnuit să trăieşti cu tine însuti, şi este o îndatorire personală să înveţi să trăieşti singur, fără acea apropiere umană sau fizică, de care îţi vine atât de greu să te desparţi astăzi.
A se desprinde este un proces de învăţare care, din punct de vedere uman, se poate realiza. Adu-ţi aminte, nimic şi nimeni nu sunt indispensabili. Este numai obicei, rutină, nevoie. Deci, închide, încheie, curăţă, aruncă, oxigenează, desprinde-te, scutură-te, eliberează-te.
Sunt multe cuvinte care înseamnă sănătate mintală, şi oricare vei alege, te va ajuta să mergi înainte în linişte.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 30 GEMENI

O PARADĂ DE FRUMOASE ÎN COSTUME DE BAIE, ÎN FATA MULŢIMII DE PE PLAJĂ

Frumuseţea superficială poate fi atractivă pentru moment, şi poate trezi în mulţi dorinţa de a-şi cultiva propria frumuseţe. Dar nu uita că adevărata frumuseţe este aceea care face viaţa în ansamblu mai frumoasă, şi în fiecare om există o latură minunat de frumoasă, pe care trebuie să ştii să o vezi când îl priveşti. Nu degeaba se spune că frumuseţea stă în ochiul privitorului.

 

GRADUL SABIAN AL LUNII – 26 SĂGETĂTOR

UN PURTĂTOR DE DRAPEL ÎNTR-O BĂTĂLIE

Uneori trebuie să fii purtătorul unui îndemn la acţiune, sau al unui simbol capabil să-i mobilizeze pe ceilalţi. Ideal este ca acest simbol să fie şi unul în care crezi din tot sufletul, în caz contrar rişti să fii doar un instrument pus forţat în slujba unei cauze care de fapt nu te atrage prea mult. Cu cât idealul tău este mai înalt, cu atât energia transmisă celorlalţi este mai intensă, şi efectele acţiunii comune sunt mai puternice.

 

ASPECTELE ZILEI

Mercur în Gemeni în cuadratură cu Neptun în Peşti

Este un aspect în care ideile noastre şi idealurile sunt în confruntare directă, fiind probabil un moment de alegeri şi de conştientizare a necesităţilor sufleteşti cele mai presante. Intuiţia şi inspiraţi sunt prezente dar ne pot duce pe nişte piste greşite, sau ne pot da o senzaţie de confuzie. În plus avem o problemă în a ne exprima cu claritate ceea ce simţim.

Mercur în Gemeni în opoziţie cu Saturn în mişcare aparent retrogradă în Săgetător

Acest aspect, ca de altfel toate aspectele dintre planete, are părţile constructive dar şi părţile distructive.

Astfel cu Mercur în Berbec, înflăcărat , comunicarea noastră poate lasa de dorit, este mai aprinsă decât deobicei, dar şi mai caustică. În schimb Saturn în Fecioară este în exaltare, deci puternic,  chiar dacă retrograd, asta aducând o şi mai puternică notă de severitate, acţionând ca şi planetă conducătoare în acest aspect. El va acţiona în mod special pentru a înţelege ce drumuri trebuie să deschidem şi să concretizăm, unde este necesar să ne concentrăm atenţia, făcând o alegere şi o selecţie exactă a ceea ce ne este necesar.

De aceea acest aspect îl putem resimţi ca neplăcut, având schimburi de replici dure în comunicare, sau evenimente care ne vor da de gândit, tocmai în ideea de a devenii mai maturi în gândire. Aspectul constructiv constă în capacitatea noastră de a privii în profunzime problemele, de a cerceta, de a studia, de a schimba ceva din roata monotonă a vieţii, iniţiind.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top