Previziuni pentru 21 iunie 2016

Suntem încă sub efectul Lunii Pline de ieri și de aceea este nevoie în continuare de multă prudență în acțiuni. În plus Soarele se află în gradul aries al Racului, acolo unde influența lunară este foarte intensă. De aceea avem de înțeles mesajele subtile, de ascultat vocea sufletului, intuiția, de dezvoltat ascultarea și de aplicat empatia. Chiar dacă ziua este marțiană, și săptămâna este guvernată tot de Marte, totuși acțiunile noastre trebuie orientate spre interior, spre dezvoltarea calităților personale dar și pentru rezolvarea nevoilor sufletești.

Pallas intră în mișcarea aparent retrogradă, a fost staționară timp de câteva zile și cu siguranță și următoarele zile ne va presa pentru a ne înțelege aptitudinile spirituale, pentru a le crește și dezvolta. Cât timp va retrograda va fi o perioadă de șlefuire interioară, cu multe presiuni, tocmai pentru a scoate la lumină tot ceea ce este mai bun în fiecare dintre noi. Concomitent Vesta este în cuadratură cu Nodurile lunare, ea vine să desăvârșească, să ne focuseze atenția doar pe ceea ce este important, eliminând toate reziduurile, toate activitățile lipsite de sens sau de importanță pentru fiecare dintre noi. Toate aspectele despre care am scris și ieri și care vor urma, au efect colosal asupra viitorului, așa că să tratăm cu respect orice fel de semnal pe care-l recepționăm, să ne deschidem sufletul pentru a acceptăm să primim cât mai mult.

De aceea avem în aceste zile şi perioadă mesaje extrem de importante, descifrate corect ele ne pot ajuta să înţelegem cum avem de acţionat pentru ca relaţiile noastre să funcţioneze corect, dar şi pentru a ne putea orienta atenţia spre o zonă potrivită, în care suntem eficienţi şi productivi. Legat de toate aceste aspecte sunt multe de spus, ele fac obiectul unui articol separat.

În plan sentimental, este important să fim atenţi la nevoile sufleteşti ale partenerului de viaţă, adică să lăsăm deoparte încăpăţânarea sau ideile fixe, ne pot strica ziua sau putem să ne simţim trişti şi părăsiţi.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

In cartea sa `Efectul Isaia`, Greg Braden, unul dintre cei mai importanti initiati ai zilelor noastre, relateaza o experienta de rugaciune pentru ploaie intr-o zona desertica, devastata de seceta. Braden, impreuna cu un prieten de-al sau, inchid ochii si, cu miinile impreunate in semn de rugaciune, rostesc de nenumarate ori cuvintul `ploaie`, in vreme ce mintea este complet golita de alte ginduri. In scurt timp o ploaie neanuntata de meteorologi a inceput sa curga in suvoaie, pina acolo unde a inundat valea `secetoasa` in care se uscau plantele si intreaga natura striga de sete. Povestea lui Braden vorbeste despre puterea rugaciunii si despre frumusetea relatiei pe care o avem cu Dumnezeu.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 1 RAC

PE UN VAPOR, MARINARII COBOARĂ VECHIUL STEAG PENTRU A ÎNĂLŢA UNUL NOU

Când începi o etapă nouă, toată atenţia ta trebuie să fie îndreptată către ea. Nu are rost să începi ceva nou, dar tot cu gândul la ceea ce a fost, sau regretând ce ar fi putut să fie dacă ai fi ales altceva. Dacă ai pornit pe un anumit drum, spre o anumita ţintă, mergi înainte cu toată energia, nu şchiopăta şi nu te răsuci să mai priveşti îndărăt: sunt destule de văzut în faţa ta.

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 23 SCORPION

UN IEPURE METAMORFOZAT ÎNTR-O ZÂNĂ (SPIRIT AL NATURII)

Cele mai mărunte fiinţe se pot dovedi de o valoare miraculoasă. Cele mai banale lucruri din viaţa noastră pot fi sublime. Dar această transformare nu depinde atât de ele, cât de noi înşine. Dacă privim totul cu ochi obosiţi şi cu mintea sceptică, vom vedea o imagine tristă a lumii, în care nu este loc decât pentru ceea ce vrem să vedem astfel. Se spune că zeii şi zânele au dispărut în momentul când mintea oamenilor i-a negat, fiindcă omul nu ştia ce putere are la îndemână prin mintea sa. Dar azi se poate vedea cu ochiul liber câte miracole a putut produce mintea umana în tehnologie, în ştiinţă, în societate… Şi e loc de mai bine!

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top