Previziuni pentru 26 iunie 2016

Astăzi ziua și săptămâna guvernată de Soare începe prin conjuncția Lunii din Pești cu Nodul Nord, aspect care ne indică importanța pe care o are pentru fiecare dintre noi săptămâna care urmează. Va fi săptămână de decizii sau de schimbări importante, chiar dacă nu par evidente la prima vedere. Este important să ne ascultăm sufletul și să nu ne lăsăm duși de impulsuri de moment. Tot astăzi se reface trigonul dintre Jupiter și Pluton, el ne sprijină ca toate acțiunile noastre să fie orientate spre creștere și transformare spirituală dar și spre bunăstarea fizică. Este posibil ca mai multe oportunități care au fost blocate la începutul anului să reapară sau să se reactiveze, tocmai pentru a putea avea realizările despre care vorbeam mai sus. Privit strict material, acest aspect ne creează o stare de iluminare şi de detaşare, în care putem descoperi noi valenţa ale personalităţii noastre, acţionând cu compasiune şi iubire, fiind mult mai înţelegători şi concesivi. De aceea toate acţiunile care au la bază credinţa şi dedicarea vor reuşi cu foarte mare uşurinţă, aducând prosperitatea necesară unei vieţi armonioase.

Ar trebui să ţinem cont de intuiţie şi să acţionăm, fără a ne lăsa cuprinşi de reverii fără sens.

Trebuie să avem grijă de corpul nostru. Este  templul Sfântului Duh şi merită respectul şi afecţiunea noastră. Trebuie să folosim în modul cel mai bun trupul nostru. Trebuie să luptăm pentru visele noastre şi să concentrăm eforturile noastre pentru acel sfârşit. Dar nu trebuie să uităm niciodată că viaţa este făcută din mici plăceri. Au fost puse aici pentru a ne încuraja, pentru a ne asista în căutarea noastră şi pentru a ne aduce momente de pauză în bătăliile cotidiene.

Nu e un păcat să fim fericiţi. Nu e nimic greşit în asta – din când în când – să încălcăm regulile privind dieta, somnul si fericirea.

Nu te critica dacă – o dată, din când în când – pierzi timpul cu lucruri mărunte. Acestea sunt micile plăceri care ne stimulează.

Toate acestea se întâmplă în perioada de mers direct a Nodurilor lunare, de aceea se poate spune că nu avem controlul asupra deciziilor, ele se iau în plan spiritual și capacitatea noastră de a interveni este foarte scăzută. În plus Chiron, care răspunde de aspirațiile noastre este staționar retrograd și ne apasă, ne blochează, ne determină să privim timp de câteva zile în direcția corectă.

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

În următoarele treizeci de zile vă propun, dacă doriţi, să descoperiţi modalităţi de a găsi simplitatea în orice vi se întâmplă. Pe o perioada de treizeci de zile, descoperiţi căi de a deveni simpli şi veţi înţelege că toate experienţele de viaţă pe care le-aţi avut până acum se reduc doar la câteva lucruri. În următoarele treizeci de zile vă propun să faceţi o cercetare similară, pentru a descoperi drumul care oferă cea mai mica rezistenţă, în orice lucru. Aceasta vă va ajuta să dezvoltaţi un fel de a fi simplu.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 5 RAC

LA O TRECERE PESTE CALEA FERATĂ, UN AUTOMOBIL E LOVIT DE UN TREN

În anumite puncte de pe drumul tău trebuie să ştii să dai prioritate colectivităţii. Dacă ideile tale sunt diferite de ale majorităţii, nu este neapărat nevoie să intri în conflict cu toţi ceilalţi. Poţi să aştepţi până când şi ei vor fi gata să accepte noile idei, sau până când vor trece într-o stare mai receptivă. Găsirea momentului potrivit cere răbdare şi discreţie, ca să poţi trece de răscrucile periculoase.

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 15 FECIOARĂ

O BATISTĂ DECORATIVĂ, FRUMOS DANTELATĂ

Unele lucruri mărunte sunt făcute cu o artă desăvârşită. Este de mirare că oamenii pot depune atât efort pentru lucruri neînsemnate, lucrând la ele zile în şir… Oare tu însuţi acorzi la fel de multă atenţie lucrurilor cu adevărat importante din viaţa ta?

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top