Previziuni pentru 28 iunie 2016

Astăzi Soarele formează un frumos trigon cu asteroidul Pallas, aspect care ne ajută să ne dezvoltăm inteligența emoțională, să privim totul  mult mai înțelept, mai profund. Ce bine ar fi ca astăzi, măcar, să privim puţin mai detaşaţi problemele cu care ne confruntăm, să ieşim în exteriorul lor, să avem şi o altă perspectivă a lucrurilor.

Emoţiile interioare ating de numeroase ori sublimul  dar vom suferi dacă dorim să le transpunem în practică, mai ales pentru că nu găsim cele mai potrivite căi să o facem.

Când începem o experienţă nouă, este posibil să fim stângaci, să ne descurcăm greu, dar acesta nu trebuie să fie un motiv pentru a renunţa. Avem nevoie de exerciţiu şi de înţelegerea fondului problemei, pentru a ne dezvolta abilităţile şi a lucra cu o viziune cât mai completă.

Luna se află în semnul Berbecului și avem tendința de a reacționa, de a riposta fără a ne gândi prea mult. De aceea ar trebui să ținem cont de instincte dar să analizăm problemele pe toate fețele înainte de a acționa. Inconjuncția dintre Lună și Uranus face ca emoțiile noastre să se manifeste tumultuos iar noi să fim destul de lipsiți de tact. Este important să scriem ce simțim, să fim atenți la reacțiile celor din jur și să nu răspundem provocărilor.

Marte, guvernatorul zilei este staționar direct, de aceea este foarte posibil ca în această perioadă să se clarifice multe probleme, să apară soluții și rezolvări pe care nu le mai așteptam, să se transforme lucruri, să ni se deblocheze situații sau activități.

Cu toate acestea este importat să înţelegem şi să acceptăm că lucrurile nu vor fi mereu la fel, condiţiile vieţii se schimba permanent şi trebuie să fim pregătiţi pentru schimbările care vor veni. Prezentul este momentul în care ne putem crea un viitor bun, şi dacă îl neglijăm, trăind doar în umbra trecutului sau făcându-ne griji inutile pentru viitor, avem toate şansele ca viitorul să ne găsească nepregătiţi. Dar atenţie căci nimic din ceea ce facem acum nu rămâne fără urmări, şi avem prilejul în prezent să facem numai ceea ce ne va aduce roade bune în viitor. Uneori viitorul ni se dezvăluie printr-o frază care ne izbeşte, printr-un eveniment care ne face să avem sentimentul lucrurilor care vor veni, sau printr-un om care ştie să trezească în alţii credinţa şi convingerea lucrurilor care se vor întâmpla. Daca avem o viziune clară şi putem  vedea lucrurile în lumină, atunci putem vedea şi putem spune ce va urma, cu multă precizie. Dar pentru asta trebuie să renunţăm la prejudecăţi şi dorinţe subiective, şi trebuie să învăţăm să vedem lucrurile în ansamblu, ridicându-ne mai presus de viziunea limitată a omului obişnuit.

Astăzi se pare că ar trebui să lăsăm mintea să se odihnească puţin şi ne lăsam conduşi de intuiţie sau pur şi simplu să ne abandonăm.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Un dirijor făcea o repetiţie cu orchestra. El i-a spus trompetistului:
– Cred că această parte ar trebui cântată într-o manieră mai degrabă wagneriană, dacă înţelegi ce vreau să spun, mai afirmativă, ca să spun aşa, mai accentuată, cu mai mult suflet, mai multă profunzime, mai…
Dar trompetistul l-a întrerupt:
– Domnule, doriţi să cânt mai tare?
Tot ce a putut răspunde dirijorul a fost:
– Da, asta voiam să spun!
(Anthony de Mello)

Folosiţi orele planetare ale lui Marte pentru a acționa și a spune exact ceea ce simţiţi sau doriţi, sinceritatea este cuvântul la ordinea zilei.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 7 RAC

DOUĂ ZÂNE – SPIRITE ALE NATURII – DANSÂND ÎNTR-O NOAPTE CU LUNĂ

Atunci când priveşti în sufletul tău, detaşat de tensiunile şi problemele obişnuite, poţi să vezi că viaţa nu se bazează pe aceste probleme, că ea poate fi numai bucurie. Există oameni care ştiu să se bucure de fiecare moment, sau să facă din orice clipă un prilej de armonie şi înălţare, în loc să-l folosească drept prilej pentru noi suferinţe. Fiecare om îşi alege singur paşii în viaţă: după cum doreşti, poţi să mergi înainte dansând sau şchiopătând.

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 23 SCORPION

UN IEPURE METAMORFOZAT ÎNTR-O ZÂNĂ (SPIRIT AL NATURII)

Cele mai mărunte fiinţe se pot dovedi de o valoare miraculoasă. Cele mai banale lucruri din viaţa noastră pot fi sublime. Dar această transformare nu depinde atât de ele, cât de noi înşine. Dacă privim totul cu ochi obosiţi şi cu mintea sceptică, vom vedea o imagine tristă a lumii, în care nu este loc decât pentru ceea ce vrem să vedem astfel. Se spune că zeii şi zânele au dispărut în momentul când mintea oamenilor i-a negat, fiindcă omul nu ştia ce putere are la îndemână prin mintea sa. Dar azi se poate vedea cu ochiul liber câte miracole a putut produce mintea umana în tehnologie, în ştiinţă, în societate… Şi e loc de mai bine!

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top