Previziuni pentru 29 iunie 2016

LA MULTI ANI CELOR CARE POARTĂ NUMELE SFINȚILOR PETRU ȘI PAVEL!

Astăzi Luna este fără direcție până la ora 13.00, interval în care suntem destul de confuzi, și este indicat să nu ne implicăm în luarea unor decizii importante. Apoi Luna trece în semnul de exaltare al Taurului doar că formează opoziție cu Lilith ceea ce face ca fiecare dintre noi să avem parte de numeroase provocări sau tentații care ne scot din ritmul cotidian. Este indicat să ne ascultăm intuiția și să ne folosim cunoașterea pentru a evitat greșelile de atitudine.

În plus Mercur, guvernatorul zilei este în propriul domiciliu la grad anaretic, el ne transmite informații importante, apar idei care este nevoie să fie puse în aplicare, sau anumite evenimente prin care se descarcă o parte din energia unei karme informaționale. În plus este în trigon cu Junona, aspect care ne dezvoltă mult simțul comercial, ne ajută să înțelegem noi principii de asociere, sau chiar să primim oferte de colaborare.

Astăzi ne-ar trebui o sinceritate foarte mare în relaţiile cu noi înşine, dar şi cu ceilalţi şi un spirit de observaţie foarte ascuţit. În acest fel va fi o zi extrem de bună pentru acumularea spirituală, pentru creşterea interioară şi chiar pentru evoluţia socială.

Comunicăm excelent, suntem deschişi unor relaţii noi, atraşi de frumuseţea naturii şi foarte prietenoşi. Este bine să ne ocupăm doar de sufletul nostru, de relaţiile de suflet, de viaţa noastră personală. Orice alte activităţi, care se bazează pe concret, sau dorinţele de a materializa nu vor fi reuşite, dincauza tensiunilor interioare şi a dorinţelor cu o mare încărcătură egotică.

Cheia reuşitei acestei zile este aşteptarea unor conjuncturi mai bune şi răbdarea de a ne organiza sau de a primi răspunsuri favorabile în ceea ce întreprindem.

De aceea este cel mai indicat să  păstrăm o anumită  disciplină în comunicare, un program logic de activitate personală,  să fim logici şi coerenţi, dar mai ales să analizăm cu grijă detaliile.

În plus este nevoie de multă raţiune în guvernarea propriilor venituri, de un control al fondurilor, de planificare cât mai exactă.

Curiozitatea, dorinţele senzuale, şi nevoia de a epata pot aduce cheltuieli suplimentare.

Mai este indicat să ne analizăm natura afectivă, să comunicăm cât mai mult cu familia, dar mai ales să utilizăm raţiunea în viaţa particulară, pentru că tendinţa este de a le trata imatur şi superficial.

Este important să analizăm latura afectivă, să nu ne lăsăm antrenaţi de sentimente când comunicăm, pentru că putem constata că ne vom trezi singuri, mai ales dacă ne vom purta pripit, sau imatur.

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Dumnezeu – şi sfârşim prin a nu auzi ce are El să ne spună.

Spune maestrul: “Relaxează-te un pic. Nu e uşor. Avem o nevoie naturală de a face întotdeauna lucrul corect, şi credem că-l putem face lucrând fără încetare. E mult mai important să încercăm, să eşuăm, să ne ridicăm şi să încercăm din nou. Dar să-L lăsăm pe Dumnezeu să ne ajute. În mijlocului unui efort mare, să ne privim, să-I permitem să se arate şi să ne călăuzească. Câteodată să-I permitem şi să ne ţină în braţe.”

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 8 RAC

UN GRUP DE IEPURI ÎMBRĂCAŢI ŞI LA PARADĂ

Nu este greu să pari altceva decât eşti, dacă ştii cum să te costumezi şi să te comporţi. Dar mult mai important este să ştii să devii mai mult decât eşti, să ai permanent dorinţa de a trece la ceva mai bun, de a urca mai sus. Iar progresul nu se măsoară nici în bani, nici în putere, ci în ceea ce faci efectiv pentru binele tuturor.

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 29 GEMENI

PRIMA MIERLĂ A PRIMĂVERII CÂNTĂ DINTR-UN VÂRF DE COPAC

Poţi fi un om care trăieşte în virtutea inerţiei, ca toţi ceilalţi, fără să aduci vieţii nimic nou, dar poţi fi şi mai mult, un om gata să le ofere celorlalţi impulsuri noi, modele de urmat, daruri din creaţia ta. Ceea ce admiri la alţii se poate manifesta şi în tine, şi atunci trebuie să fii la înălţime.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top