Previziuni pentru 30 iunie 2016

Suntem în ultima zi din luna iunie, iar Luna este în scădere, de aceea energia noastră fizică este foarte scăzută, suntem oarecum închişi, interiorizaţi, retraşi în proporţie foarte mare din concret şi de aceea şi eficienţa noastră este scăzută. Este important să nu ne forţăm corpul, să medităm la încheierea acestui ciclu lunar, să privim în urmă pentru a ne înţelege greşelile şi a conştientiza atitudinea care le-a generat. Marte se pregătește să revină la mișcarea directă, de aceea astăzi se poate să ne simțim extrem de slăbiți sau fără chef. Este bine să nu forțăm mai mult decât trebuie lucrurile, să ne stabilim un program exact pe care să-l și respectăm. Mercur a schimbat semnul și astăzi se află în primul grad al Racului, așa că avem o receptivitate ridicată în a percepe mesajele și un aflux mare de informații la nivel subtil. Este important să ne notăm toate ideile care ne vin și toate informațiile din jurul nostru, pot fi utile în viitor sau pot fi semnale importante. Pe de altă parte Luna în exaltare în semnul Taurului formează trigon cu Jupiter, cu Nodul Nord, cu Pluton, ceea ce ne ajută în plan material să reușim să realizăm ceea ce ne propunem. În același timp Luna este în inconjuncție cu Saturn retrograd, ceea ce poate nu ne permite să vedem conjuncturile sau avantajele lor pe termen lung, de fapt la nivel subtil ni se testează încrederea și credința.

Ceea ce trebuie să facem în această zi este să ne modelăm supleţea de spirit, toleranţa dar cel mai important, adaptabilitatea. Toate acestea le putem realiza rostind sincer nemulţumirile pe care le avem, cinstit, deschis, fără impulsivitate.

Astăzi emoţiile noastre sunt profunde, iar intuiţia funcţionează la cote maxime, cel mai bine mai ales în plan personal este să dăm şi o nuanţă de pragmatism sentimentelor pe care le încercăm, astfel va dispare conflictul dintre personalitate şi emoţii. În plus putem renunţa la emoţiile vechi şi inutile, pentru a lăsa locul unora noi să se manifeste.

Este important să fim prudenţi evitând pe cât posibil acţiunile brutale, pripite, incoerente sau riscante, pentru a evita riscul unor accidente.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Este o zi în care trebuie să iertăm, să ne încheiem multe socoteli omeneşti, să facem pace în sufletul nostru prin împăcarea şi iertatrea celorlalţi. Poate această rugăciune este de folos:

Binecuvântează-mă, Doamne, să nu rănesc niciodată pe nimeni cu vorbe spuse pe negândite ori cu faptele mele egoiste. Şi fă ca niciodată să nu fiu nepăsător faţă de cei care mă înconjoară şi faţă de nevoile lor!

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 9 RAC

O FETIŢĂ GOALĂ SE ÎNTINDE PESTE UN IAZ, ÎNCERCÂND SĂ PRINDĂ UN PEŞTE

Eforturile inocente şi dezinteresate sunt prilejuri de experienţe noi, din care se poate învăţa foarte mult. Atunci când te bucuri de ceea ce faci, ai prilejul să descoperi în viaţă multe lucruri fascinante, şi nu este necesar să complici această bucurie cu o doză de criticism. Ceea ce îţi aparţine, te aşteaptă la locul său, doar să întinzi mâna ca să iei.

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 17 FECIOARĂ

O ERUPŢIE VULCANICĂ

Atunci când lumea ta pare să se prăbuşească, ai nevoie de un moment de linişte, de un loc unde să te poţi aduna şi să te poţi gândi la noua lume care se naşte, la noua ta viaţă pe cale să înceapă. Căci, de fapt, este vorba de un nou început, un nou drum pe care porneşti, ca de obicei, numai cu ceea ce ai în sufletul tău…

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top