Previziuni pentru 4 iulie 2016

Sunt zile foarte interesante, sunt momente în care se fac alegeri, se construiesc proiecte, se fac schimbări majore, putem fi parte din ele şi atunci să le controlăm sau putem să părem nepăsători, apăsaţi de fricile noastre şi atunci riscul de a ne pierde identitatea este foarte mare. Astăzi ne aflăm sub influența Lunii Noi din semnul Racului despre care există un articol separat pe site.

Cu toate acestea, astăzi nu ne putem lăuda cu o zi prea armonioasă, nemulţumirile noastre interioare îşi spun cuvântul şi de numeroase ori ne vom trezi în situaţia de a fi critici şi refractari la părerile celor din jurul nostru.

În plus avem o stare de confuzie, de neclaritate, fiind oarecum dificil să ne concentrăm pe rezolvarea problemelor cotidiene.

Vulnerabilitatea este accentuată , ne simţim depăşiţi de emoţii şi invadaţi de incertitudini. Relaţiile cu familia sunt în general reci, distante şi nu există înţelegere. Totul este să ne controlăm impulsivitatea, care va naşte şi mai multe confuzii. De aceea astăzi este bine să nu controlăm, este important să ne abandonăm, să trăim clipa şi să ne bucurăm de ceea ce ne aduce această zi.

Poate că acum mai mult ca oricând este important să nu ne pierdem vremea dorind să ne aflăm în altă parte sau să facem altceva. Probabil că mai ales acum trebuie să înţelegem că ne aflăm acolo unde ne aflăm, făcând ceea ce facem dintr-un anumit motiv. Nimic nu este la întâmplare, trebuie să învăţăm anumite lecţii şi numai situaţia în care ne aflăm ne ajută să evoluăm rapid, astfel încât să ne putem deplasa în sus, pe calea spirituală.

Toate lucrurile par că au scăpat de sub control, şi într-un anumit fel aşa şi este, dar nimic nu va mai fi cum a fost, de aceea cea mai proastă soluţie este să încercăm să readucem lucrurile pe făgaşul cunoscut. Acum este important să lăsăm să se întâmple, să lăsăm schimbarea să-şi facă loc în viaţa noastră, în primul rând acceptând ceea ce este de acceptat şi de trăit.

De fapt aspectele zilei de astăzi cuplate cu celelalte conjuncturi fac ca acţiunile noastre să fie surprinzătoare de foarte multe ori, adică să trecem de la o stare la alta fără a ne da seama, iar totul în jur se desfăşoară cu o rapiditate extraordinară.

Frumuseţea superficială poate fi atractivă pentru moment şi cu siguranţă este la ordinea acestor zile, şi poate trezi în mulţi dorinţa de a-şi cultiva propria frumuseţe. Dar să nu uităm că adevărata frumuseţe este aceea care face viaţa în ansamblu mai frumoasă, şi în fiecare om există o latură minunat de frumoasă, pe care trebuie să ştim să o vedem când îl privim. Nu degeaba se spune că frumuseţea stă în ochiul privitorului. Din păcate în aceste zile nu avem obiectivitate şi discernământ, ne lăsăm uşor păcăliţi de aparenţe sau de ceea se doreşte să vedem, este o perioadă atât de păcălicoasă şi nu prea ştiu ce consecinţe va genera. Probabil că era necesară, tocmai pentru a ne învăţa această lecţie.

ORA PLANETARĂ A LUNII

Când sunt nori, pentru că soarele nu mai ajunge la voi, trebuie să luaţi măsuri pentru a vă încălzi sau a vă lumina. Dar să presupunem că sunteţi deasupra norilor, soarele este acolo şi nu mai aveţi de ce să vă îngrijoraţi. Deasupra norilor, condiţiile sunt diferite: sunteţi într-o regiune unde alte forţe intră în acţiune. Evident, este simbolic, acestea semnifică că, atât timp cât suntem prea jos în materie, există tot timpul condiţii de îndeplinit, reguli de respectat. Dar dacă ne putem înălţa mai sus, în domeniul spiritului, aceste reguli dispar.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 13 RAC

O MÂNĂ UŞOR ÎNDOITĂ, CU UN DEGET MARE FOARTE PROEMINENT

Cu voinţă poţi depăşi cele mai dificile situaţii, în care aparent nu poţi face mare lucru. Şi nu este vorba atât de voinţa de a învinge inamici foarte puternici sau mari greutăţi, ci mai ales voinţa de a ieşi din starea de neputinţă. O simplă schimbare de atitudine, de orientare, te poate face foarte rapid să spui „se poate” în loc de „nu se poate”, şi să te ridici de jos ca să faci paşii necesari pentru a merge înainte.

GRADUL SABIAN AL LUNII – 8 RAC

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 8 RAC

UN GRUP DE IEPURI ÎMBRĂCAŢI ŞI LA PARADĂ

Nu este greu să pari altceva decât eşti, dacă ştii cum să te costumezi şi să te comporţi. Dar mult mai important este să ştii să devii mai mult decât eşti, să ai permanent dorinţa de a trece la ceva mai bun, de a urca mai sus. Iar progresul nu se măsoară nici în bani, nici în putere, ci în ceea ce faci efectiv pentru binele tuturor.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top