Previziuni pentru 6 iulie 2016

Mercur, guvernatorul zilei se pregătește de conjuncția superioară cu Soarele, de aceea aceste zile avem inspirație și suntem deschiși la propunerile care ni se fac. În același timp orgoliul și nerăbdarea sunt amplificate și avem nevoie de mult tact în tot ceea ce întreprindem. În plus Luna se află în cuadratură cu Lilith și avem o stare de iritare inexplicabilă, care poate genera foarte ușor în conflicte și acțiuni impulsive sau răutăcioase. Este important să ne stăpânim aceste porniri căci ele pot genera acțiuni a căror consecințe ne va fi dificil să le controlăm sau să le atenuăm.  Lilith, în acest caz emoţia pe care o trăim în diverse momente, corect gestionată şi înţeleasă, aici fiind luciditatea pe care Lilith o aduce, poate fi considerată sursa puterii care ne impulsionează în a ne atinge scopurile vieţii. Prezenţa gândului este cea care dă emoţiei direcţie, iar calitatea emoţiei noastre determină felul în care este exprimată. Gândul este strâns legat de imaginaţie, dar dispune de puţină energie. Trebuie să ne dezvoltăm compasiune, pentru că aceasta este singura metodă reală de a depăşi crizele pe care le traversăm, indiferent de natura lor. Oscilaţia dintre viaţă şi moarte care acum acţionează la nivel subtil, poate fi depăşită, fiind nevoie de creativitate dar şi de iubire. Făcând toate acestea sigur vor fi depăşite orice fel de dificultăţi. Energia Lunii în creştere se manifestă din ce în ce mai puternic, de aceea orice acţiune sau activitate va reuşi. Trebuie să acordăm importanţă presentimentelor, să folosim intuiţia şi să credem în ceea ce facem. În acest fel seara vom putea spune că a fost o zi plină de succes sau reuşite.

Aspectul cel mai interesant al zilei îl reprezintă trigonul dintre Venus și Marte, un aspect constructiv, care ne ajută să ne armonizăm activitățile atât la nivel sufletesc cât și la nivel concret, singurul amendament este să fim sinceri și deschiși, să încercăm să ne exprimăm părerile și sentimentele. De fiecare dată acest aspect ne scoate în faţă oameni sau situaţii care ne provoacă, ne determină să fim creativi sau pur şi simplu ne aduce tristeţe, melancolie sau dezamăgire în suflet. Indiferent de situaţie sufletul nostru plânge, este trist, se simte trădat. Poate că ar trebui să înţelegem că trădarea nu vine de la ceilalţi ci din noi, reprezentând îndepărtarea de propriile idealuri, de nevoile şi cerinţele sufletului. Acest aspect ne vorbeşte despre cele mai profunde, aş spune chiar ancestrale necesităţi sufleteşti pe care le avem, iar satisfacerea lor ne-ar da aripi, ne-ar ridica la cer, ne-ar ajuta să fim noi înşine. De fapt, acestea, în fiecare an când are loc acest aspect, vin în prezent, ne bulversează, ca apoi să le ascundem şi mai bine; acest moment de fapt ar trebui folosit spunându-le celor din jur ce simţim, ce ne dorim, sau de ce suferim, în schimb, în loc să fie un moment de sinceritate, de efuziune, îl transformăm în reproşuri, în suferinţă şi resentimente. De aceea să ne dedicăm ziua pentru a administra nevoile noastre interioare şi mai puţin cele exterioare.

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Decizie. Acest ceva  pentru care  lumea a fost suspicioasă vreme îndelungată. Câte sunt lucrurile pe care suntem incapabili să le facem din lipsă de hotărâre, şi câte pentru că sunt riscante? Un exemplu de lucru greşit interpretat ca “lipsă de hotărâre”: a vorbi cu necunoscuţii. Fie o conversaţie, un simplu contact sau un salut, foarte rar vorbim cu necunoscuţii. Şi spunem întotdeauna că e mai bine aşa. În acest fel sfârşim prin a nu fi de ajutor şi a nu fi ajutaţi de Viaţă. Distanţa ne face să părem importanţi şi siguri de noi înşine. Dar, de fapt, nu permitem ca vocile îngerilor noştri să se manifeste prin  cuvintele celorlalţi .

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 15 RAC

UN GRUP DE OAMENI CARE AU MÂNCAT PREA MULT ŞI LE-A PLĂCUT

Unii oameni cred că tot ce este mai bun în viaţă se rezumă la mâncare şi băutură. Plăcerile simţurilor au rolul lor în viaţă, fără îndoială, dar dacă ajungi să trăieşti mai mult pentru ele decât pentru a cunoaşte tot ce oferă viaţa, înseamnă că te limitezi la un aspect foarte restrâns al vieţii. Există mult mai mult decât atât.

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 14 RAC

UN OM FOARTE BĂTRÂN, CONFRUNTAT CU UN VAST SPAŢIU ÎNTUNECAT SPRE NORD-EST

Cu toată experienţa dobândită, poţi să simţi că eşti copleşit de problemele iscate în jurul tău, din planul societăţii în care trăieşti, şi atunci trebuie să găseşti soluţii noi pentru a nu fi afectat de ele şi a găsi pacea pentru tine şi familia ta. Este un moment în care trebuie să ştii să trăieşti pe picioarele tale şi să iei decizii proprii, bazate mai mult pe înţelepciunea şi experienţa ta de viata decât pe normele şi tendinţele sociale.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top