Previziuni pentru 7 iulie 2016

Ziua începe cu conjuncția superioară dintre Soare și Mercur, un aspect interesant care aduce la apogeu idei și activități declanșate cu aproximativ două luni în urmă. Este un aspect care ne semnalează evenimente importante, care ne aduce în prim plan informații despre care trebuie să ținem cont, indiferent dacă ele sunt sau nu plăcute. Aspectul se formează în casa a XII a în semnul Racului, de aceea este un moment de concluzionare, un moment în care avem de înțeles și acceptat anumite deficiențe personale, dar mai ales avem de făcut schimbări importante în gândirea noastră. Poate apare o înțelegere a scopului personal, dar pot apare și numeroase momente de dubiu, de ne-ncredere, de ezitare, mai ales dacă este vorba despre activități importante. Într-un fel acest aspect ne provoacă să ne dezvoltăm fermitatea și încrederea în sine.

În același timp acest aspect este în opoziție cu Pluton, de aceea el va scoate la lumină anumite idei dar și situații care ne vor provoca, ne vor determina să ripostăm, sau pur și simplu să simțim nevoia de a schimba ceva în viața noastră, de a transforma. Poate să ne aducă momente dure de schimbare radicală a proiectelor sau informațiilor pe care le aveam. cu siguranță se referă la o creștere forțată, căci se pare că cel mai simplu învățăm din eșecuri sau situații limită. În realitate suntem împinși să ne ducem spre linia destinului, să realizăm o parte importantă a lui, și anume să înțelegem care este calitatea cea mai de preț pe care o avem și o putem folosi pentru a le fi de folos celor din jur. De multe ori uităm de acest dar și este nevoie de situații dure pentru a reveni la utilizarea lui, acum este un astfel de moment de trezire și conștientizare. Apoi ne vom confrunta cu propriile noastre idei și atitudini greșite, ne vor împiedica și ne vor fi cei mai mari dușmani, atașamentele, tendința de a crește și susține ceva: idee, persoană, situație, mai mult decât trebuia, astfel încât ne va sufoca dacă nu schimbăm ceva. Schimbarea este însă deobicei forțată și de aceea dureroasă. De la ora 15.00 Luna este fără direcție și ne va fi mai dificil să controlăm lucrurile, iar Venus se va afla în cuadratură cu Uranus, un moment delicat care ne va pune în situația de a selecta între libertatea personală și emoțiile sufocante, care ne reduc enorm gradele de libertate. Avem nevoie de multă răbdare şi atenţie, pentru că tendinţa spre impulsivitate ne va crea situaţii confuze pe care le vom rezolva cu greu mai târziu. Este indicat să folosim din plin această zi pentru a ne pune la punct acele aspecte ale vieţii care în ultima perioadă au lăsat de dorit şi să ne concentrăm atenţia pentru a putea sesiza prin intuiţie sau evenimente cheie unde trebuie să aducem schimbări. Luciditatea şi obiectivitatea sunt foarte puternice, deci deciziile luate pe durata acestor aspecte sunt foarte bune pe termen lung, ele nu trebuie puse în aplicare astăzi, ci doar este necesară şi indicată analiza atentă şi pertinentă a problemelor cu care ne confruntăm.

Jupiter guvernatorul zilei este într-un sextil în formare cu conjuncția Soare Mercur, el amplifică emoţiile noastre – indiferent dacă sunt pozitive sau negative, dar ne măreşte şi percepţiile extrasenzoriale pentru cei care-şi doresc acest lucru şi vor să-l utilizeze pentru a asculta glasul îngerilor şi indicaţiile lor. Putem vorbi despre prezenţa apropiată a lui Dumnezeu – pe care o putem resimţi extrem de puternic în aceste zile, care este concretizată pentru noi în îngeri. Deseori această lume angelică o percepem ca pe o realitate, parte integrantă în ordinea creaţiei, ca pe o prezenţă iubitoare care ne învăluie, astfel că devine concretă şi o putem trăi ca pe o experienţă, Şi atunci nu mai putem vorbi doar de simpla credinţă în prezenţa lui Dumnezeu: ea se traduce în experienţa personală, în şi prin îngeri. De exemplu, un gând inspirat apărut ca un fulger în planul conştient, o mireasmă suavă, senzaţia unei prezenţe diafane, impresia unui contact pe furiş, un vis revelator etc. Chiar şi o fiinţă umană poate îndeplini, la un moment dat, rolul de înger: putem percepe prin ea protecţia, prezenţa şi dragostea divină. O altă realitate creată poate deveni pentru noi, câteodată, ca o lumină care se reflectă în fiinţa noastră interioară, luminând-o, trezind şi descoperind din profunzimile ei cele mai pure sentimente, idei înălţătoare sau puteri vindecătoare. Această zi în care iubirea şi umilinţa, dorinţa de a ne transforma profund ar trebui să fie în inima noastră, ar putea să ne facă mai luminoşi şi buni. Îngerii ne pot ajuta să trecem peste dificultăţi şi să reuşim mult mai uşor.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Să iubim cât mai mult oamenii de lânga noi, oamenii cu care interacţionăm zilnic sau chiar şi pe cei cu care nu interacţionăm.
Să Îl iubim pe Dumnezeu cu toată fiinţa noastră, să ne abandonăm Lui întreaga viaţă şi astfel fiecare clipă a vieţii noastre devine impregnată de parfumul sublim al prezenţei Divine şi ajunşi aici nu mai putem fi decât fericiţi.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 16 RAC

UN OM STUDIIND O MANDALĂ AFLATĂ ÎN FAŢA LUI, CU AJUTORUL UNEI CĂRŢI ANTICE

Uneori impresia că ştii totul despre o anumită problemă se poate dovedi falsă şi păguboasă. Există multă cunoaştere în cărţi, biblioteci, surse de informare specializate. Nu te jena să studiezi temeinic problema şi să înveţi ori de câte ori simţi că ai nevoie de informaţii suplimentare. Cei care cred că ştiu deja totul sunt cei mai expuşi riscului de a greşi din pură ignoranţă.

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 18 FECIOARĂ

DOUĂ FETE JUCÂNDU-SE CU O PLANŞETĂ DE SPIRITISM

Uneori trebuie să încerci o experienţă nouă, să alegi o metodă neobişnuită. Este bine să ai alături pe cineva care a mai trecut prin asta şi ştie ce se poate întâmpla. Pentru aşa ceva există prieteni. Dar numai de tine depinde să ai prieteni capabili de un astfel de ajutor.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top