Previziuni pentru 8 iulie 2016

De astăzi Junona revine în semnul Scorpionului, de aici se alătură prin conjuncție cu Lilith, aspect ce ne determina să ne concentrăm întreaga atenție pe zona relațiilor și asocierilor. Provocări de tot felul, suspiciuni și fel de fel de situații pot genera situații mai mult sau mai puțin complexe. Unele față de care am avut niște semnale dar nu le-am rezolvat sau nu le-am luat în seamă, altele sunt mai complexe și ca urmare a unor discuții amânate sau neglijate. Oricum ar fi se impune multă atenție în acest domeniu al existenței noastre. Mai ales spre seară, datorită septilului cu Luna, este foarte posibil să se declanșeze dispute datorită emoțiilor acumulate și datorită sentimentelor de frustrare, este important să amânăm aceste discuții pentru o altă zi, sau pur și simplu să ne exprimăm stările cu mult tact și calm.

Venus guvernatoarea zilei se află în trigon cu Chiron, ceea ce ne aduce capacitatea de a înțelege și de a gestiona cu înțelepciune situațiile, doar că trebuie să fim atenți să respectăm gândurile, sentimentele și legile de funcționare ale celor din jur, este o tentație foarte mare de a încerca să dominăm și să ne impunem în plan sentimental.

În schimb Mercur și Jupiter sunt într-un frumos sextil, care ne permite ca astăzi și mâine să avem posibilitatea de a ne exprima gândurile, de a pune în practică idei, de a fi eficienți și destul de impunători în acțiunile pe care le generăm. În schimb cred că trebuie să fim mai rezervați și calculați în zona financiară, Marte din semnul Scorpionului reducând în prezent cheltuieli mai vechi sau datorii care ar trebui achitate. În plus este o perioadă în care resursele sunt destul de limitate așa că este important să fim cât se poate de atenți la felul în care le gestionăm.

Înainte de orice conversaţie este important să ne elucidăm ceea ce este adevărat sau fals, înainte de orice decizie, atunci când suntem în prag, să nu uităm să închidem o uşă înainte de a deschide o alta.

Curiozitatea, dorinţele senzuale, şi nevoia de a epata pot aduce cheltuieli suplimentare.

Mai este indicat să ne analizăm natura afectivă, să comunicăm cât mai mult cu familia, dar mai ales să utilizăm raţiunea în viaţa particulară, pentru că tendinţa este de a le trata imatur şi superficial.

Este important de înţeles că atunci când ne este clar că un lucru nu merge, să încetăm să mai facem acel lucru. Dacă  numai investim energie în el, facem un pas înapoi pentru a privi mai detaşat şi obiectiv. Apoi revenim în centrul problemei detaşându-ne. Este momentul să ne eliberăm, dacă vom insista, sau ne vom opri vom înrăutăţi şi mai mult situaţia.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Dacă fiecare va lupta cu sine şi va încerca să se opună, în locul pe care îl ocupă, manifestărilor forţelor întunericului, indiferent de riscurile pe care va trebui să şi le asume, armata Luminii va creşte şi în curând vom vedea planeta curată, pregătită să-l întâmpine pe Trimisul lui Dumnezeu pe Pământ. În lupta noastră trebuie să folosim însă numai armele Luminii, dorinţa de adevăr şi dreptate şi credinţa în Dumnezeu.

Numai cu calităţile noastre spirituale vom învinge, nu împrumutând tactica întunericului.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 17 RAC

SĂMÂNŢA SE DEZVOLTĂ ÎN CUNOAŞTERE ŞI VIAŢĂ

În fiecare clipă pe care o trăieşti, semeni germenii vieţii tale viitoare. Nici un gest nu este lipsit de importanţă, fiecare este o sămânţă din care va creşte o floare în grădina vieţii tale… sau o buruiană… Depinde ce alegi tu să semeni.

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 26 RAC

OASPEŢII CITESC ÎN BIBLIOTECA UNEI CASE LUXOASE

Abundenţa este mai mult decât un prilej de bucurie personală: este o ocazie de a pune şi la dispoziţia altora resursele bogate cu care am fost înzestraţi, fie că este vorba de o abundenţă materială, fie de una spirituală. Stăpânul unei resurse abundente se bucură de dreptul de a dirija după cum crede aceasta resursă, ceea ce este o mare onoare dar şi o mare responsabilitate.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top