Previziuni pentru 9 iulie 2016

Trebuie să ne găsim puterea de a lua oamenii şi faptele aşa cum sunt, să fim obiectivi în luarea deciziilor, acceptarea ideii că un eveniment pe care îl trăieşte un semen al tău va fi trăit într-o zi şi de tine, că poţi ajunge în aceeaşi situaţie ca şi el, deci este bine să nu judecăm oamenii ci faptele lor. Este bine să ne evaluăm corect posibilităţile care se ivesc cât şi cele proprii. Întotdeauna în viaţă vine momentul adevărului, dacă nu poţi privi un om în ochi înseamnă că ai ceva de ascuns, şi numai tu poţi îndrepta acest lucru ca să poţi fi pe deplin împăcat. Simultan cu constrângerile, Saturn oferă şi soluţiile ieşirii din impas, el este guvernatorul acestei zile.

Ziua de astăzi pare mai relaxată, mai puțin explozivă, Luna din semnul Fecioarei ne ajută să fim eficienți, să rezolvăm corect toate activitățile cotidiene, să fim atenți la sănătatea noastră și la dietă. În același timp conjuncția cu Nodul Nord ne sugerează că este important să lăsăm lucrurile să se întâmple, să nu le controlăm, căci se pot genera tensiuni sau situații neprevăzute. Tendința de a exagera din orice punct de vedere, este maximă, și, de aceea este nevoie de o permanenta analiză a eficienței și a putinței de a face ceva sau altceva. . De fapt sunt momente când, din exces de zel sau din entuziasm, dintr-o pornire necontrolata, a noastră sau a altcuiva, se declanşează un adevărat incendiu, si atunci trebuie sa facem eforturi pentru a menţine situaţia sub control. Este acel gen de moment de criza in care, daca suntem suficient de echilibraţi, putem găsi cea mai buna cale de a rezolva situaţia, sau cel puţin ii putem ajuta pe alţii sa treacă de un asemenea moment cu bine. Asemenea momente nu sunt îndreptate împotriva cuiva anume, ci apar tocmai pentru ca oamenii sa înveţe sa se apropie unii de alţii si sa-si asume răspunderi.

Personal eu consider această zi ca una de pregătire şi ordonare a ideilor şi proiectelor viitoare, în care avem răgazul psihic necesar de a ne face cele mai potrivite planuri.

Este o zi minunata pentru meditaţie în pacea, armonia şi liniştea pe care o vom simţi fiecare dintre noi. Este bine să mulţumim pentru această frumoasă zi, şi să ne bucurăm de ea cât de mult putem.  În plus, este bine câteodată să ne oprim din mers, să stăm pur şi simplu fără să facem nimic. Atunci ne vin în faţa ochilor, de la sine, tot ceea ce ar trebui să capete importanţă în viaţa noastră.

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Iertarea înseamnă dorinţa de a comunica, dorinţa de a iubi necondiţionat, dorinţa de a contopi într-o unitate perfectă spiritul şi trupul. Iertarea este puritate sufletească. Primeşte adevărul lui Dumnezeu – iertarea – şi vei vedea cum sufletul şi spiritul tău se ating. Aceasta este lumina sufletului.

Gândul este energie. Energia are conştiinţă. Cu cel ce are conştiinţă poţi comunica. Gândul negativ este ca un învăţător. Dacă elevul înţelege ce-l învaţă învăţătorul său, va deveni mai înţelept. Dacă învăţătorul vede că elevul său judecă mai bine, înseamnă că el şi-a terminat treaba şi se dă la o parte.

Tot aşa se eliberează şi gândirea negativă. Şi va dispărea şi boala, ea nefiind decât suma gândurilor negative. Priceperea de a-ţi asculta propriile gânduri te va ajuta să treci cu bine chiar şi peste unele situaţii de viaţă foarte complicate şi foarte periculoase. Luule Viilma – Învaţă să te ierţi

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 18 RAC

O GĂINĂ SCURMÂND PENTRU PUIŞORII EI

Este ceva natural să ai grijă de copiii tăi, iar la un alt nivel, să ai grijă de propriile tale creaţii în această lume. Lucrurile cărora le dai viaţă au nevoie de îngrijire şi atenţie, şi nu trebuie să uiţi că ele fac parte din viaţa ta în primul rând pentru că tu le-ai creat. Asumă-ţi responsabilitatea pentru ele şi bucură-te de tot ce ţi-ai oferit astfel, dar nu uita că o bucurie şi mai mare vei avea prin ceea ce creezi pentru ceilalţi.

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 10 SĂGETĂTOR

O REPREZENTARE SCENICĂ A UNEI „ZEIŢE  A OPORTUNITĂŢII” CU PĂR AURIT

Când şansa îţi surâde sub forma unei mari promisiuni de bogăţie şi abundenţă, asigură-te că vei şti să foloseşti bine acea bogăţie şi că nu te vei lăsa distrus de ea. Mulţi dintre cei care au câştigat mari averi au ajuns să-şi distrugă viaţa fiindcă nu au ştiut cum să reziste tentaţiilor sau cum să-şi administreze bine avutul câştigat. Nu îţi dori câştiguri imense dacă nu ştii limpede la ce le vei folosi în aşa fel încât să nu ajungi nefericit din cauza lor.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top