Previziuni pentru 13 iulie 2016

Luna este în cădere în semnul Scorpionului, din acest motiv percepțiile noastre sunt exacerbate, dar se poate spune că avem și o hipersensibilitate, o suspiciune față de tot ceea ce vine spre noi. Luna este în conjuncție cu Lilith și foarte multe evenimente vin să scoată la lumină din noi frustări, nemulțumiri sau evenimente pe care le-am lăsat nerezolvate. Este posibil să avem multe provocări, este important să nu le răspundem cu agresivitate ci să le rezolvăm cauza.

În plus Mercur este în cuadratură cu Ceres, ceea ce ne determină să fim foarte pragmatici, să punem în prim plan eficiența și să ne orientăm atenția doar spre activitățile concrete, neglijând de multe ori senzațiile sau avertismentele. Apoi Pallas este în trigon cu Lilith, un aspect care ne aduce multă luciditate sau un fel de abordare destul de dur sau tăios, ceea ce poate genera nemulțumiri sau îi poate răni pe cei din jurul nostru.

În general este bine să avem grijă la alimentaţie, să postim, sau să facem diferite forme de purificare.

Ceea ce trebuie să facem în aceste zile este să ne modelăm supleţea de spirit, toleranţa dar cel mai important, adaptabilitatea. Toate acestea le putem realiza rostind sincer nemulţumirile pe care le avem, cinstit, deschis, fără impulsivitate.

Astăzi emoţiile noastre sunt profunde, iar intuiţia funcţionează la cote maxime, cel mai bine mai ales în plan personal este să dăm şi o nuanţă de pragmatism sentimentelor pe care le încercăm, astfel va dispare conflictul dintre personalitate şi emoţii. În plus putem renunţa la emoţiile vechi şi inutile, pentru a lăsa locul unora noi să se manifeste.

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Când ne abandonam limitările si renunţăm la lupta epuizanta pentru reuşită materiala, atunci ne dam seama ca, în profunzimile fiinţei noastre, suntem emanaţii ale iubirii universale care ne uneşte intim cu Dumnezeu.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 22 RAC

O FEMEIE AŞTEPTÂND O CORABIE

Unele lucruri nu se pot împlini instantaneu. Trebuie să înveţi să ai răbdare, să aştepţi împlinirea lor, păstrând mereu vie imaginea împlinirii. De fapt, nu ştii niciodată când se va împlini ceea ce visezi. În multe cazuri trebuie să acţionezi pentru a ajunge la împlinire, şi atunci pare să fie cel mai frumos, căci eşti sigur că, dacă faci tot ce depinde de tine, ajungi la ţintă. În alte cazuri nu ai aceeaşi siguranţă, fiindcă ai senzaţia că împlinirea depinde şi de alţii. De fapt, tot de tine depinde. Când eşti pregătit cu adevărat, dorinţa ţi se îndeplineşte.

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 29 RAC

O MUZĂ GREACĂ, CÂNTĂRIND ÎN BALANŢE DE AUR GEMENI NOU-NĂSCUŢI

Toate ideile noi ne sunt inspirate pentru a găsi soluţii la problemele curente, în scopul de a progresa, şi dacă nu se întâmplă aşa, este din cauză că te-ai oprit în loc şi eziţi să mergi înainte. Dacă nu tratezi lucrurile care apar în viaţa ta ca pe noi posibilităţi de progres, înseamnă că ele sunt obstacole sau cel mult o recuzită neutră, care nu-ţi aduce nimic în plus. Dar tu decizi ce rol le vei da.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top