Previziuni pentru 27 iulie 2016

Astăzi suntem sub influența Ultimului Pătrar, de fiecare dată acesta mi se pare foarte eficient căci Luna în exaltare din semnul Taurului și Soarele în domiciliu reușesc o combinație prin care înțelegem cum să ne reprezentăm cel mai bine ideile și cum să renunțăm la ceea ce nu ne este folositor. Mai mult decât atât, Mercur, guvernatorul zilei, este ăn trigon cu Uranus, ceea ce face să putem să ne reprezentăm foarte bine prin comunicare și să avem idei inspirate pe care le putem susține fără dificultăți.

Cheia reuşitei acestei zile este aşteptarea unor conjuncturi mai bune şi răbdarea de a ne organiza sau de a primi răspunsuri favorabile în ceea ce întreprindem.

De aceea este cel mai indicat să  păstrăm o anumită  disciplină în comunicare, un program logic de activitate personală,  să fim logici şi coerenţi, dar mai ales să analizăm cu grijă detaliile.

În plus este nevoie de multă raţiune în guvernarea propriilor venituri, de un control al fondurilor, de planificare cât mai exactă.

Curiozitatea, dorinţele senzuale, şi nevoia de a epata pot aduce cheltuieli suplimentare.

Mai este indicat să ne analizăm natura afectivă, să comunicăm cât mai mult cu familia, dar mai ales să utilizăm raţiunea în viaţa particulară, pentru că tendinţa este de a le trata imatur şi superficial.

Este important să analizăm latura emoţională, să nu ne lăsăm antrenaţi de sentimente când comunicăm, pentru că putem constata că ne vom trezi singuri, mai ales dacă ne vom purta pripit, sau imatur.

În aceste zile şi în această perioadă este important să ne regăsim pe noi înşine, este, de fapt, mai mult decât important. Este obligatoriu. Când sunt nori, pentru că soarele nu mai ajunge la noi, trebuie să luăm măsuri pentru a ne încălzi sau a ne lumina. Dar să presupunem că suntem deasupra norilor, soarele este acolo şi nu mai avem de ce să ne îngrijorăm. Deasupra norilor, condiţiile sunt diferite: suntem într-o regiune unde alte forţe intră în acţiune. Evident, este simbolic, acestea semnifică că, atât timp cât suntem prea jos în materie, există tot timpul condiţii de îndeplinit, reguli de respectat. Dar dacă ne putem înălţa mai sus, în domeniul spiritului, aceste reguli dispar.

Vaswani spunea foarte frumos: Valoarea unui om creşte pe măsură ce poftele şi dorinţele lui scad. Evident nu auto impus ar trebui să se întâmple acest lucru, ci de la sine.

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Fii atent ce simţi în faţa oricărui lucru pe care-l ai în faţă! Căci oamenii şi obiectele acestei lumii te cheamă către adevăr sau către minciună. Către lumină sau întuneric. Către conştiinţă, or către inconştienţă. Acela ce te îndeamnă să urăşti nu poate fi adevărul lui Dumnezeu. Acela ce te cheamă la iertate şi la frumuseţe este adevăr şi iubire. Aminteşte-ţi în fiecare clipă că tu eşti acela ce alege între domnia minţii şi a iubirii, între creaţia lui Dumnezeu şi creaţia lumii. Între forţele luminii şi ale întunericului.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 5 LEU

FORMAŢIUNI DE STÂNCĂ SE ÎNALŢĂ DEASUPRA UNUI CANION ADÂNC

Oricât de adânci pot părea prăpastiile ăi crizele sufleteşti ale vieţii, există întotdeauna în jurul lor şi repere solide care te pot ajuta să te menţii la suprafaţă. La fel, oricât de dure şi de ameninţătoare ar părea problemele materiale ale vieţii, există mereu o cale mai profundă care te poate ajuta să treci dincolo de ele. Între două extreme ale unei situaţii, te poţi ajuta de una pentru a o depăşi pe cealaltă. Alegerea îţi aparţine.

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 25 LEU

O CĂMILĂ MARE TRAVERSÂND UN DEŞERT VAST ŞI TEMUT

Fii pregătit şi pentru perioadele fără resurse, atunci trebuie să pui în valoare bogăţia din sufletul tău. Lipsa de resurse este o aparenţă, fiindcă atunci când îţi lipsesc resursele exterioare, trebuie să foloseşti la maximum resursele tale lăuntrice. Viaţa nu este formată doar din ceea ce se vede în afara noastră, ci mai ales din ceea ce izvorăşte din noi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top