Previziuni pentru 28 iulie 2016

Jupiter, guvernatorul zilei este în trigon cu Luna, ceea ce poate transforma această zi în una cu adevărat jupiteriană, adică avem șanse de rezolvare a unor situații complicate dar avem și capacitatea de a exagera, de a ne asuma mult mai multe de făcut decât trebuie. În orice caz este important să fim deschiși la ofertele din jurul nostru. Opoziția Ceres Junona ne obligă să fim extrem de raționali, să analizăm și să decidem doar în urma unei gândiri atente. În acest fel suntem eficienți și folosim oportunitățile zilei în direcția potrivită. Jupiter, guvernatorul zilei, este în novil cu Lilith, este posibil să iasă la suprafață tensiuni vechi, ținute ascunse de mai bine de 4 – 5 luni, este un fel de răbufnire constructivă, eliberatoare. Ea poate genera acte creative, sau tensiuni extreme, în orice context era nevoie de această descărcare. Apoi o altă lecţie importantă a acestei zile constă în aceea că puterea nu înseamnă să poţi lovi în ceilalţi, ci să poţi rezolva, cu calm şi stăpânire de sine, situaţiile de criză. Oricine poate lua o piatră şi poate lovi în altul, dar oare câţi pot vindeca rana produsă? Adevărata putere este aceea care, cu calm şi înţelepciune, este folosită pentru a rezolva situaţiile de fiecare zi, în care mulţi devin de-a dreptul isterici numai fiindcă nu reuşesc să întrevadă soluţiile simple cu care ar putea merge mai departe.

Dimineaţă suntem foarte atenţi la activităţile cotidiene pe care le îndeplinim cu multă eficienţă şi chiar cu succes. Ne caracterizează seriozitatea şi dorinţa de a ne pune în ordine lucrările şi afacerile. În schimb spre seară vom avea tendinţa de a exagera puţin, de  a privi mai personal ceea ce se întâmplă, tensionând oarecum situaţiile.

Este o zi în care ne putem gândi la noi planuri sau proiecte, secretul reuşitei fiind armonia, dorinţa de a-i ajuta pe cei din jur, mărinimia.

Pentru corpul fizic sunt foarte indicate orice fel de forme de purificare.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Vom avea tendinţa de a exagera, prin gânduri sau vorbe, de a evada din faţa obstacolelor, refugiindu-ne în activităţi intelectuale sau călătorind. Dar nu uitaţi că cel mai simplu mod de a ne mulţumi pe noi înşine este acela de a face ceva pentru cei din jur. Cuvintele :”pot să fac ceva pentru tine?” trebuie să fie pe buzele noastre cât mai des cu putinţă.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 6 LEU

O FEMEIE DE MODĂ VECHE, CONSERVATOARE, SE CONFRUNTĂ CU O FATĂ MODERNĂ

Lumea nu stă pe loc, şi mai devreme sau mai târziu trebuie să te confrunţi cu tendinţele ei de înnoire. Nimic nu te poate obliga să mergi înainte, dar dacă nu avansezi, rişti să fii depăşit de evenimente. Fii deschis la noile opţiuni pe care ţi le oferă viaţa.

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 22 FECIOARĂ

O HAINĂ REGALĂ CU MÂNECI ÎNCRUSTATE CU NESTEMATE

Viaţa ta este regatul tău, şi nimeni altcineva nu este responsabil pentru ceea ce se întâmplă în acest regat. Bogăţia ta constă în talentele tale, şi dacă ştii să le cultivi şi să ţi le pui în valoare, aceasta îţi va umple inima de bucurii şi viaţa de satisfacţii pe toate planurile. Oare ceea ce arăţi acum celorlalţi este ceea ce ai tu mai de preţ?

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top