Previziuni pentru 30 iulie 2016

O zi extrem de plină de evenimente astrologice. Uranus, staționar retrograd de vreo 6 zile, intră astăzi în mișcarea aparent retrogradă, domolind puțin tendința de a schimba și a revoluționa a acestei planete. timp de mai bine de 6 luni avem posibilitatea de a asimila toate transformările exterioare, de a lucra la nivel conștient pentru a deveni mai moderni, mai raționali, mai responsabili.

Luna se află în semnul gemenilor și formează cuadratură cu Jupiter, așa că este posibil să fim destul de lipsiți de înțelegere, de compasiune, având tendința de a judeca și de a provoca dispute lipsite de sens, pornind de la mici fleacuri. După ora 15.00 intră în mișcarea de fără direcție și cu siguranță se va amplifica și mai mult această stare, așa că cel mai bine să nu provocăm discuții și să evităm luarea unor decizii importante.

Mercur se află în grad anaretic, ceea ce cu siguranță va genera acțiuni de înțelegere a unor lecții de viață, sau va provoca descărcări karmice, fiind puși de multe ori în situații pe care și noi le-am judecat sau față de care am reacționat dur, acum resimțind  aceleași stări pe care le-am provocat undeva, cândva: avem de înțeles și învățat multe din evenimentele acestei zile.

Si nu în ultimul rând Soarele este în cuadratură descrescătoare cu Lilith, un aspect tensionat, și el generator de descărcări emoționale și de răbufniri karmice. Este o zi și o vreme a purificării, o vreme în care vom întâlni în calea noastră obstacole pe care le-am creat singuri, prin mintea noastră negativă. Vestea buna este aceea că energia noilor câmpuri ne va sprijini să recunoaştem că noi am creat obstacolele pe care le întâlnim şi ne cere să „insistăm” în a realiza orice ne propunem să facem. Este o energie care sprijină schimbarea şi ne impulsionează către acţiune. Este una care, în acelaşi timp, ne cere insistent să „alegem” ce anume dorim să facem, ce scopuri avem, ce am vrut să facem cu mult timp în urmă şi nu ne-a reuşit. Mai întâi, ele cer să „alegem că facem cutare lucru şi avem planul x”. Ni se cere „credinţa” că vom face acel lucru.

Trebuie însă înţeles şi acceptat că evenimentele care au loc astăzi au înţelesuri mai profunde decât par la prima vedere şi sunt importante semnale de alarmă asupra lucrurilor pe care le facem greşit. Ele ne vor determina să ne reorientăm cursul vieţii în concordanţă cu sensul real al existenţei noastre, pe care, pentru moment, din diferite motive l-am abandonat.

În relaţiile sentimentale trebuie calm şi tact, pentru că avem tendinţa de a judeca greşit vorbele, gesturile sau faptele noastre, sau de a ne certa din cauza unor exagerări sau interpretări eronate a unor situaţii.

Pare că nimic bun nu ne aşteaptă astăzi, dar putem fi atenţi, studia tot ce se întâmplă în jurul nostru şi învăţa să aşteptăm momente mai favorabile acţiunilor. În această perioadă sunt sancţionate toate lucrurile forţate, iar inconjuncţia dintre Soare şi Pluton retrograd de astăzi ne ajută să înţelegem în profunzime cum, de ce şi în ce mod am greşit. În loc să ne răzvrătim ar trebui să acceptăm că multe întâmplîri din viaţa noastră au sensuri mult mai subtile, pe care nu le putem percepe din lipsă de cunoaştere şi încredere.

Este o zi în care avem tendinţa de a ne face auziţi cu orice preţ, de a ne remarca prin idei sau fapte, de a ne da importanţă. Aparent vom reuşi dar ceea ce afectează acest comportament este extrem de valoros, iar pierderile pe termen lung pot fi inestimabile. Aşa că să ne gîndim de două ori înainte de a obţine satisfacţii uşoare.

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Înlăuntrul fiecăruia dintre noi există un înger şi un diavol, iar glasurile lor sunt foarte asemănătoare. Confruntat cu o dificultate, diavolul alimentează această conversaţie solitară, încercând să ne arate cât de vulnerabili suntem. Îngerul ne face să reflectăm asupra atitudinilor noastre şi uneori are nevoie de prezenţa altcuiva pentru a se manifesta.

Această manifestare ţine cumpăna între singurătate şi dependenţă.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 8 LEU

UN ACTIVIST COMUNIST PROPAGÂNDU-ŞI IDEALURILE REVOLUŢIONARE

Idealurile egalitare şi comuniste pot trezi în oameni conştiinţa puterii pe care ei o au când sunt uniţi. Dar oamenii nu sunt egali de la natură, şi nu vor fi niciodată. Până şi egalitatea în drepturi este alterată tot prin drepturile specifice pe care le primesc unii şi alţii. Singura egalitate naturală dintre oameni este originea lor comună, ca fraţi din aceeaşi mare familie umană.

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 9 SĂGETĂTOR

O MAMA ÎŞI CONDUCE COPILAŞUL, PAS CU PAS, ÎN SUS PE TREPTE

Cineva trebuie să ştie să-i ajute şi pe cei mai puţin experimentaţi. Aşa cum fiecare om a fost ajutat, din primii săi ani, să descopere tainele vieţii şi să meargă pe picioarele sale, la fel fiecare este dator să-i ajute pe alţii atunci când li se oferă ocazia. Iar cei care au nevoie de ajutor ar trebui să ştie că există, întotdeauna, cineva de la care pot cere acel ajutor. Trebuie doar să-l caute.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top