Previziuni pentru 31 iulie 2016

Astăzi începe săptămâna guvernată de Jupiter, o săptămână cu multe evenimente, plină, în care totul se desfășoară în expansiune, tendința de a exagera fiind și ea preponderentă. Pe de altă parte ea este caracterizată prin energia jupiteriană, cu un fel de nevoie de a ne clarifica, de a ne concentra pe ceea ce ne este dat, de a ne ordona legile de funcționare și a ne urma aspirațiile. Chiron, în opoziție în formare cu Jupiter, ne forțează să ne depășim blocajele și frustrările, să ne concentrăm pe ceea ce este important pentru destinul nostru. Pentru cei care nu ştiu, Chiron simbolizează ghidul spiritual, care ne ajută să depăşim cu bine labirinturile existenţei, fiind un planetoid care se deplasează între Saturn şi Uranus, însăşi acest fapt ne sugerează semnificaţia de intermediar pe care o are între lumea materială pământeană şi lumea spiritelor. El ne făcut să înţelegem necesitatea depăşirii convenţiilor, dar mai ales necesitatea expansiunii conştiinţei, păstrând din trecut numai ceea ce a fost bun, selectând tot ce este progresist, spiritual şi modern, în acest context.

Ziua de astăzi este destul de dinamică, emoțiile noastre fiind mult amplificate. Luna este în semnul Racului și ne aduce o stare de armonie în interior, dacă selectăm ceea ce facem și alegem să ne ocupăm doar de ceea ce ne place. Astăzi emoţiile noastre sunt profunde, iar intuiţia funcţionează la cote maxime, cel mai bine mai ales în plan personal este să dăm şi o nuanţă de pragmatism sentimentelor pe care le încercăm, astfel va dispare conflictul dintre personalitate şi emoţii. În plus putem renunţa la emoţiile vechi şi inutile, pentru a lăsa locul unora noi să se manifeste.

Este important ca astăzi să fim cât mai calmi şi echilibraţi, politicoşi şi corecţi, fiind modalitatea cea mai simplă prin care toate acţiunile ne vor reuşi. Datorită conjuncturilor, astăzi pot fii clarificate lucruri pe care nu le-am înţeles dar şi pe care nu le-am acceptat. Totul este minunat dacă nu se ajunge la extreme, cu toate că vor fi conjuncturi pentru a ne fi testată răbdarea şi tactul.

Este important, ca mai ales seara să ne dedicăm puţin timp înălţării noastre spirituale, să facem plimbări în natură, să fim relaxaţi.

Pentru corpul fizic sunt foarte indicate orice fel de forme de purificare, de mâine începe Postul Adormirii Maicii Domnului.

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Fiinţa noastră învaţă, în viaţă, din rolurile pe care şi le asumă de-a lungul timpului. La un moment dat simţim în mod natural nevoia să trecem mai departe, să ne asumam un rol nou, ca să învăţăm o noua lecţie atunci când am încheiat-o pe cea curentă. Când simţim această nevoie de a trece la ceva nou, dar fără să regretăm şi fără să respirăm uşuraţi că lăsăm în urmă vechiul rol, este cel mai bun semn că lecţia lui a fost învăţată. Dar dacă trecem la ceva nou doar ca să scăpăm de rolul vechi, acesta este un semn că lecţia veche nu a fost parcursa în întregime şi elementele ei vor apare din nou în viaţa noastră.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 9 LEU

STICLARI MODELEAZĂ VAZE MINUNATE PRIN RESPIRAŢIA LOR CONTROLATĂ

Ca să creezi ceva în propria ta viaţă, nu înseamnă doar să modelezi materia şi să schimbi poziţia lucrurilor din jurul tău, ci mai ales să pui în mişcare un flux al ideilor, să-ţi foloseşti imaginaţia pentru a da naştere unor noi situaţii şi manifestări, ca expresii ale idealurilor tale de frumuseţe şi utilitate.

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 13 FECIOARĂ

UN PUTERNIC OM DE STAT DEPĂŞEŞTE O STARE DE ISTERIE POLITICĂ

Puterea nu înseamnă să poţi lovi în ceilalţi, ci să poţi rezolva, cu calm şi stăpânire de sine, situaţiile de criză. Oricine poate lua o piatră şi poate lovi în altul, dar oare câţi pot vindeca rana produsă? Adevărata putere este aceea care, cu calm şi înţelepciune, este folosită pentru a rezolva situaţiile de fiecare zi, în care mulţi devin de-a dreptul isterici numai fiindcă nu reuşesc să întrevadă soluţiile simple cu care ar putea merge mai departe.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top