Previziuni pentru 2 august 2016

Astăzi Marte, guvernatorul zilei, se află la grad anaretic, 30 Scorpion, iar la ora 20.47 va reveni în semnul Săgetătorului. Este un aspect intens și dur al acestei zile, el ne obligă să ne reorganizăm și să ne restructurăm viața, în urma unor evenimente dure, sau remarcabile pentru fiecare dintre noi. Este un punct cu o vibrație extrem de intensă, el obligându-ne să ne reconsiderăm atitudinea față de ceea ce suntem și față de felul în care suntem priviți din punct de vedere al valorii personale. Este important să privim atent în jurul nostru la toate mesajele pe care le primim atât direct cât și subtil. Va urma apoi o perioadă de acțiuni intense, cărora cu greutate le vom face față, vor veni ca o avalanșă peste noi, de aceea este important să fim pregătiți. Imediat ce revine în semnul Săgetătorului, Marte face inconjuncție cu Ceres, ceea ce cu siguranță va aduce acțiuni tăioase prin care fiecare dintre noi să-și reconsidere capacitățile și să funcționeze cu maxim de eficiență. Din aceași poziție Marte este în cuadratură descrescătoare cu Pallas, ceea ce va aduce fiecăruia dintre noi acțiuni revendicative, forța de a se perfecționa și o profundă luptă sau tensiune interioară pentru a se implica conștient pe calea sa, dar și de a fi prezent în viață, adică de a nu lăsa să fie trăit de ea ci să o trăiască asumat. Este bine să încercăm să fim deschişi şi receptivi la tot ce ne înconjură, să nu ne blocăm emoţiile, devenind secretoşi şi preferând discuţiile pe la colţuri. Nu vom face decât să pierdem timp şi de multe ori bani. Ne va fi dificil să ne recunoaştem greşelile şi neputinţa, amânând lucrurile sau creând situaţii confuze. În plus vom da alt sens cuvintelor, vom căuta alte interpretări gesturilor, vom da alte semnificaţii ideilor.

Tot astăzi este și Luna Nouă din semnul Leului, despre care voi scrie un articol separat, ea ne vorbește despre noi, despre valoarea sufletească și despre importanța pe care fiecare o avem din punct de vedere spiritual. Adică, ceea ce ne-a fost dat să exprimăm și ceea ce ”a investit” Dumnezeu în fiecare dintre noi. Înţelepciunea şi voinţa pot acţiona armonios, dar acţiunile trebuie realizate cu maxim de prudenţă, evitând ostentaţia, spectaculosul, parada. Poate fi o perioadă de schimbare a strategiilor, de atingere a scopurilor.

Oricum, vom câştiga cu siguranţă multă înţelepciune, mai ales dacă vom înţelege schimbările necesare, la nivel subtil,  care trebuiesc aduse stilului de luptă. Aproape oricine gândeşte ca este o minune atunci când se întâmplă ceva despre care el nu bănuia ca ar fi posibil.

Luna din semnul Leului formează cuadratură cu Lilith, aducând în sufletul nostru multă tristețe, provocând momente de nostalgie și acțiuni cumva care manifestă frustrările pe care le-am acumulat. Totodată Luna formează cuadratură cu Junona și Ceres, răscolindu-ne profund și aducându-ne în prezent momente din trecut greu de gestionat. Este vorba despre sentimente, despre dependențe de ceva sau cineva, despre sentimentul de posesivitate care ne conduce.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Ceea ce se vede la suprafaţă este doar o mică parte din ceea ce este. Trebuie să ştii să pătrunzi în profunzimea problemei, să percepi cauzele ei mai adânci. Iar locul unde te poţi „scufunda” cel mai uşor este în propriul tău suflet, fiindcă nimeni nu-ţi poate impune acolo nici un fel de restricţii. Învaţă să pătrunzi în adâncurile fiinţei tale, să-ţi sondezi şi să-ţi recunoşti dorinţele şi impulsurile. Ele creează ceea ce se vede la suprafaţa vieţii tale.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 11 LEU

COPII LEGĂNÂNDU-SE ÎNTR-UN STEJAR URIAŞ

Energiile naturii au menirea să ne susţină şi să ne protejeze viaţa. Numai atunci când le subestimăm sau le suprasolicităm, sau când le utilizăm greşit, ele ajung să se întoarcă împotriva noastră. Cunoaşterea lor ne conferă puterea de a crea cu mijloacele aflate din abundenţă la îndemâna noastră.

GRADUL SABIAN A LUI MARTE – 30 SCORPION

Viaţa pe pământ este ca o scenă pe care fiecare îmbracă un costum şi joacă un rol din dorinţa de a oferi un spectacol cât mai reuşit, de a-şi crea o imagine cât mai frumoasă şi mai demnă de admiraţie, o evoluţie cât mai eficientă. Adesea ne jucăm, în viaţa noastră, unii cu alţii, dar dincolo de acest joc există numai pace. De aceea, tot ce se întâmplă merită privit cu înţelepciune şi detaşare, astfel încât la sfârşitul piesei, când ne scoatem măştile, să nu avem nici un fel de resentimente unii faţă de alţii, fiindcă de fapt resentimentele sunt împotriva noastră, nu a altora.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top