Previziuni pentru 5 august 2016

Venus, guvernatoarea zilei se află la grad anaretic în semnul Leului, de aici ne aduce anumite trăiri, un fel de memorie a frumosului, dar ne provoacă să ne stăpânim orgoliul, vanitatea și mândria. Pe de altă parte fiecare dintre noi are de văzut partea plină a paharului din relațiile sale, căci oricum partea goală o vedem zilnic. Spun acest lucru, căci făcând acest simplu gest în această perioadă, practic ne rezolvăm numeroase tensiuni interioare și rezolvăm eliberarea unor energii karmice care ne blochează.

În prima parte a zilei Luna este în conjuncție cu Nodul Nord, de aceea sunt de evitat deciziile importante, fiind mult mai utilă analiza, observația și introspecția. Totodată ea este în cuadratură cu Saturn și în opoziție cu Neptun, de aceea este destul de greu să fim lucizi sau să luăm deciziile cele mai potrivite momentului. este indicat să reflectăm la acest sfârșit de săptămână în sensul unei organizării mai eficiente în viața noastră și să analizăm toate evenimentele petrecute în ultimele 6 luni de zile.

Nodul Nord este începând de astăzi și până miercuri în mișcare directă, de aceea vom primi o reacție imediată la tot ceea ce facem. Mai mult decât atât el se pregătește de conjuncția cu Mercur și practic este absolută nevoie de o ordonare și o orientare nouă a gândirii.

Astăzi avem capacitatea de a ne analiza greşelile, dar şi de a privi cu un ochi autocritic ceea ce ar trebui să schimbăm în viaţa cotidiană. Este o atitudine armonioasă, oarecum detaşată, o analiză mai mult mentală decât emoţională, asupra problemelor curente. Din acest motiv vom descoperi soluţiile cele mai potrivite şi vom avea oportunităţile necesare pentru a face schimbările necesare. Chiar dacă vom avea tendinţa de a exagera puţin în privinţa dorinţelor şi necesităţilor de moment, totuşi discernământul ne va determina să facem cele mai potrivite alegeri. Atenţia la evenimentele subtile ne este extrem de folositoare pentru că vom primi mesaje valoroase de la îngerul nostru păzitor.

Suntem oarecum supuşi unor încercări sau situaţii prin care este obligatoriu să trecem. Altfel, la nivel mundan, în această perioadă, asistăm la apariţia, manifestarea şi apoi disiparea unor energii şi evenimente de anvergură sau de mari proporţii şi care sunt fireşti sfârşiturilor şi începuturilor de ere, de vârste cosmice.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Spune maestrul: “Nu ai nici un avantaj dacă cauţi explicaţii despre Dumnezeu. Poţi asculta discursuri superbe dar sunt goale, fără substanţă. La fel cum poţi  citi o întreagă enciclopedie despre Iubire fără să ştii cum să iubeşti.

Nimeni nu va dovedi că Dumnezeu există. Unele lucruri în viaţă trebuie pur şi simplu trăite –şi niciodată explicate.

Iubirea este unul dintre acestea.

Dumnezeu – care e iubire – e inexplicabil.

Credinţa este o experienţă infantilă, în sensul magic în care ne-a învăţat Isus: ”Copiii sunt împărăţia lui Dumnezeu”.

Dumnezeu nu o să intre niciodată în mintea ta. Poarta pe care o foloseşte este inima ta.”

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 14 LEU

INGERESTE, UN SUFLET OMENESC MURMURA, CAUTAND SA SE EXPRIME

In orice om exista mult mai mult decat se vede. Fiecare este o expresie a unui ideal mai inalt, care cauta sa se exprime mereu mai fidel, mereu mai aproape de original. De aceea conteaza atat de putin „ce ai” in viata, ce posezi dintre obiectele din jur care apar si dispar in viata ta, si conteaza atat de mult „ce esti” in esenta fiintei tale.

GRADUL SABIAN A LUI VENUS – 30 LEU

O SCRISOARE DESCHISĂ

Ai ceva de transmis celorlalţi, şi mesajul tău este cu atât mai ascultat, cu cât este mai sincer. Dar ca să poţi transmite un mesaj, şi încă în public, tuturor, trebuie să îţi perfecţionezi formula în care îl vei genera. Orice om are, permanent, mesaje de transmis celorlalţi, dar când simţi că ai un mesaj important, atunci vei avea grija ca el să fie auzit şi, mai ales, să fie înţeles. Ia-ţi toate măsurile, şi vorbeşte!

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top