Previziuni pentru 19 august 2016

Venus, guvernatoarea zilei este în semnul de cădere al Fecioarei, de aici aduce o stare fizică destul de deficitară, ne determină o slăbiciune și o lipsă de vlagă/eficiență. În plus ea este afectată de opoziția în formare cu Chiron, ceea ce ne determină pe fiecare dintre noi, ca timp de câteva zile, să ne căutăm răspunsuri, să ne frământăm, să ne oprim pe anumite detalii sugestive, pentru a înțelege sau rezolva problemele personale de actualitate. În schimb Mercur este extrem de activ, el este în conjuncția anuală,  în formare, cu Jupiter și în opoziție exactă cu Chiron, acest aspect îl afectează pe Chiron, de fapt influența chironiană asupra noastră. Mercur este în domiciliu, puternic, de aceea vom pune foarte multă bază pe informațiile practice, vom vedea cu precădere doar aspectul concret al unei probleme și mai puțin pe cel subtil. Mintea va fi ascuțită, prezentă, promptă, afectând simțirea, împiedicând vocea sufletului să-și spună cuvântul. Avem tendința de a face excese, sub diferite forme, acestea afectându-ne mobilitatea sau capacitatea de adaptare.

Luna este în semnul Peștilor în conjuncție cu Nodul Sud și cu Neptun, de aceea este indicat să evităm luarea unor decizii importante, căci nu suntem în cea mai bună formă, iar claritatea cu care vedem lucrurile este afectată de multe influențe exterioare, pe care din păcate nu le sesizăm. Este de fapt un fel de manipulare subtilă pe care nu o putem sesiza, caci este insinuantă, de aceea sunt de amânat activitățile importante. În schimb retragerea pentru a medita, pentru a analiza, pentru a ne ocupa, prin înțelegere, de nevoile sufletești personale, este foarte importantă.

În plus Luna se află în opoziție cu Venus, afectând în special femeile, pentru că generează o stare oarecum melancolică, o lipsă de iubire față de propria persoană, o atitudine critică și nemulțumită față de toți și toate.

Partea bună a acestor aspecte este aceea că ne determină să privim în profunzime în interiorul nostru, asta dacă nu ne concentrăm spre exterior cu care categoric vom intra în conflict. Este bine să ne utilizăm resursele pentru a ne descoperi și nu pentru a ne plânge de milă.

Cred că ar trebui să ne ocupăm strict de viaţa noastră interioară, de treburile casnice sau administrative, fiindu-ne mult mai dificil să ne implicăm în activităţi practice, concrete.

După-amaiză suntem încordaţi, foarte temători şi nesiguri pe acţiunile noastre, destul de iritaţi şi lipsiţi de diplomaţie. Este vorba de fel de fel de blocaje care apar, a căror cauză o reprezintă acţiunile negândite sau cele improvizate din lipsă de răbdare. Este important să analizăm ceea ce nu ne iese şi să fim mai puţin încordaţi. Este la fel de important să ne îndreptăm cu încredere gândurile către îndeplinirea scopului propus. Sentimentele de mâhnire şi singurătate pot fi frecvente, de aceea este important să fim deschişi pentru a studia lucruri noi sau pentru a ne ocupa de aflarea tainelor necunoscutului.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Binecuvântează-mă, Doamne, să nu rănesc niciodată pe nimeni cu vorbe spuse pe negândite ori cu faptele mele egoiste. Şi fă ca niciodată să nu fiu nepăsător faţă de cei care mă înconjoară şi faţă de nevoile lor!

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 27 LEU

AURORA – LUMINA ZORILOR PE CERUL DE LA RĂSĂRIT

Fiecare zi este un prilej pentru un început nou… nu-l rata! Chiar dacă Soarele răsare în fiecare zi şi este acelaşi, totuşi fiecare zi are o altă vibraţie, oferă alte perspective, şi merită să cauţi să abordezi fiecare zi într-o manieră nouă, mai bună decât cea din ziua precedentă. Începe ziua cu un gând nou, cu o speranţă nouă, şi caută să împlineşti ceea ce poate să îţi îmbogăţească viaţa din comoara zilei in curs.

GRADUL SABIAN A LUI VENUS – 17 FECIOARĂ

O ERUPŢIE VULCANICĂ

Atunci când lumea ta pare să se prăbuşească, ai nevoie de un moment de linişte, de un loc unde să te poţi aduna şi să te poţi gândi la noua lume care se naşte, la noua ta viaţă pe cale să înceapă. Căci, de fapt, este vorba de un nou început, un nou drum pe care porneşti, ca de obicei, numai cu ceea ce ai în sufletul tău…

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top