Previziuni pentru 20 august 2016

Saturn, guvernatorul zilei este extrem de afectat de apropierea lui Marte. Cumva din acest motiv, ne este dificil să ne regăsim cadența interioară, dar mai ales este un risc major de a ne epuiza energia. Este o zi foarte tensionată, dacă ne vom încăpăţâna să ne susţinem ideile şi vom impune sentimentele. În acelaşi timp energia se mişcă cu mare rapiditate, modificând stările şi trăirile. De aceea aş putea spune că există instabilitate dar se poate spune că şi uşurinţă. De aceea ţine doar de noi de a trata superficial sau profund evenimentele pe care le trăim, sau situaţii în care suntem puşi.

În acelaşi timp suntem puşi în situaţii imprevizibile, în care să fim forţaţi să ne manifestăm personalitatea, scoţând la lumină aspecte pe care nici nu le bănuiam. Este bine să ne controlăm manifestările haotice, mai ales ale personalităţii, să fim prudenţi la condus, fiindcă suntem mai predispuşi la accidente.

Apoi este bine să ne gândim să reconfigurăm anumite spaţii în care ne mişcăm. Următorul pas este acela de a ne manifesta mai curajos, de a ne afirma. Să fiu bine înţeleasă, nu este vorba de oportunism, ci de recunoaşterea calităţilor pe care le avem şi de aplicarea lor. Adică de face ceea ce este specific structurii noastre, ceea ce este în firea noastră, adică ceea ce ne este dat. Acest lucru presupune o cunoaştere exactă a calităţilor pe care le avem, subliniez, pentru că mulţi dintre noi nici măcar nu-şi recunosc propriile calităţi, spun asta din experienţa astrologică, sau le-au trecut la categoria mi-ar place să… dar…

Pentru a reuşi este nevoie să ridicăm piciorul de pe frână, care este reprezentată de lipsa de încredere în propriile puteri, sentimentul de vinovăţie, interdicţii, teamă=frică. De aceea astăzi, Luna în Vărsător în conjuncţie cu Neptun,ne spune că este momentul să medităm măcar puţin, pentru a vă crea LOCUL; a ne descoperi POSIBILITĂŢILE, a ne numi, spune, recunoaşte IDENTITATEA. Acestea nu sunt declamative ci cu noi înşine.

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Mai întâi trebuie ca Fiul Omului să caute pacea în trupul său: pentru că trupul său este precum un lac de munte care reflectă lumina soarelui, atunci când este liniştit şi limpede. Când este plin de noroi şi de pietre, el nu reflectă nimic.

Apoi, Fiul Omului trebuie să caute pacea în propriile sale gânduri… Nu există putere mai mare în Cer şi pe Pământ, decât gândul Fiului Omului. Deşi nevăzut de ochii trupului, fiecare gând are o forţă mare, atât de mare încât poate face şi cerurile să se clatine.

Pe urmă, Fiul Omului trebuie să caute pacea în propriile sale sentimente. Îl chemăm pe îngerul Iubirii să pătrundă în sentimentele noastre, pentru ca ele să fie purificate. Şi tot ceea ce înainte a însemnat nerăbdare si discordie, se va transforma în armonie şi pace.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 28 LEU

MULTE PĂSĂRELE PE RAMURA UNUI COPAC MARE

Mulţi oameni vieţuiesc pe pământ, şi chiar dacă sunt atât de diferiţi, pământul îi suportă cu acelaşi devotament. Viaţa în comunitate implică recunoaşterea, de către fiecare, a nevoilor tuturor. Dacă unul nu ţine cont de cerinţele comunităţii şi caută să obţină ceva numai pentru sine, va trebui să suporte efectul de bumerang al influenţei comunităţii faţă de cineva care nu o respectă sau nu se integrează corect in ea. Dar o mare putere este la dispoziţia celor care înţeleg valoarea comunităţii.

GRADUL SABIAN A LUI SATURN – 10 SĂGETĂTOR

O REPREZENTARE SCENICĂ A UNEI „ZEIŢE  A OPORTUNITĂŢII” CU PĂR AURIT

Când şansa îţi surâde sub forma unei mari promisiuni de bogăţie şi abundenţă, asigură-te că vei şti să foloseşti bine acea bogăţie şi că nu te vei lăsa distrus de ea. Mulţi dintre cei care au câştigat mari averi au ajuns să-şi distrugă viaţa fiindcă nu au ştiut cum să reziste tentaţiilor sau cum să-şi administreze bine avutul câştigat. Nu îţi dori câştiguri imense dacă nu ştii limpede la ce le vei folosi în aşa fel încât să nu ajungi nefericit din cauza lor.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top