Previziuni pentru 23 august 2016

Ziua de astăzi este guvernată de Marte, o zi în sine tensionată, sau care aduce multă agitație doar că Marte este în conjuncție cu Saturn, și, acest amplifică și mai mult aceste stări. Despre el puteți citi pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/conjunc%C8%9Bia-dintre-marte-%C8%99i-saturn-august-2016. Apoi ziua de astăzi aduce Luna în semnul Taurului în exaltare, dar care este în opoziție cu Lilith, un aspect la fel de dur doar că într-un fel răscolitor, tulburător, căci ne aduce în fața ochilor sau în prezent situații dificile, complicate sau care le credeam uitate. Provocarea constă tocmai în a înțelege și a fi lucizi sau obiectivi față de ceea ce credeam că am reușit sau depășit. Practic acum se duc la împlinire toate schimbările obligatorii care se cereau cu aproximativ 2 ani în urmă, schimbări de atitudine, semnale de maturizare, renunţarea la trăirea superficială a vieţii. Acum practic suntem puşi în faţa unor situaţii pe care ar trebuie să le gestionăm corect. Ştim că anumite momente se repetă. Deseori ne vedem puşi în faţa aceloraşi probleme şi situaţii pe care le-am mai înfruntat; ne simţim atunci deprimaţi, gândindu-ne că suntem incapabili să progresăm în viaţă, de vreme ce momentele dificile revin.

Este o zi foarte tensionată, dacă ne vom încăpăţâna să ne susţinem ideile şi vom impune sentimentele. În acelaşi timp energia se mişcă cu mare rapiditate, modificând stările şi trăirile. De aceea aş putea spune că există instabilitate dar se poate spune că şi uşurinţă. De aceea ţine doar de noi de a trata superficial sau profund evenimentele pe care le trăim, sau situaţii în care suntem puşi.

În acelaşi timp suntem puşi în situaţii imprevizibile, în care să fim forţaţi să ne manifestăm personalitatea, scoţând la lumină aspecte pe care nici nu le bănuiam. Este bine să ne controlăm manifestările haotice, mai ales ale personalităţii, să fim prudenţi la condus, fiindcă suntem mai predispuşi la accidente.

Evident dacă nu ne lăsăm copleşiţi de furie sau de instinctele primare, care sunt greu de controlat şi ne pot determina să facem acţiuni greşite.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Pe de-o parte ştim că este importantă căutarea lui Dumnezeu. Pe de altă parte, viaţa creează o distanţă clară între El şi noi. Ne simţim ignoraţi de Divinitate, sau suntem preocupaţi de problemele noastre cotidiene. Asta creează un sentiment de culpabilitate: fie că renunţăm la viaţă într-un fel din cauza lui Dumnezeu, fie că simţim că renunţăm prea mult la Dumnezeu din cauza vieţii. Acest conflict este aparent: Dumnezeu este în viaţă şi viaţa este în Dumnezeu. Fiecare trebuie să fie atent la asta pentru a putea înţelege destinul mai bine. Dacă suntem în stare să pătrundem în sfânta armonie a cotidianului nostru, vom fi întotdeauna pe drumul cel bun şi ne vom îndeplini obiectivele.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 1 FECIOARĂ

CELE MAI FRUMOASE TRĂSĂTURI ŞI CALITĂŢI ALE UNUI OM SUNT IDEALIZATE ÎNTR-UN PORTRET

Vei deveni în viaţă ceea ce admiri la alţii. Foloseşte admiraţia pentru oamenii cu calităţi deosebite ca să dezvolţi şi în tine acele calităţi. Cultivă şi promovează tot ce crezi cu adevărat că are valoare, fiindcă sunt lucrurile care dau valoare şi vieţii tale, idealurile pe care vrei să le atingi. Idealismul nu este o fugă de realitate, ci un drum firesc către o realitate mai bună.

GRADUL SABIAN A LUI MARTE – 10 SĂGETĂTOR

O REPREZENTARE SCENICĂ A UNEI „ZEIŢE  A OPORTUNITĂŢII” CU PĂR AURIT

Când şansa îţi surâde sub forma unei mari promisiuni de bogăţie şi abundenţă, asigură-te că vei şti să foloseşti bine acea bogăţie şi că nu te vei lăsa distrus de ea. Mulţi dintre cei care au câştigat mari averi au ajuns să-şi distrugă viaţa fiindcă nu au ştiut cum să reziste tentaţiilor sau cum să-şi administreze bine avutul câştigat. Nu îţi dori câştiguri imense dacă nu ştii limpede la ce le vei folosi în aşa fel încât să nu ajungi nefericit din cauza lor.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top