Previziuni pentru 24 august 2016

Astăzi Mercur este puțin mai relaxat, iese de sub controlul jupiterian cât de cât dar și din raza de observație a lui Pallas, care se focusează pe inconjuncția cu Jupiter. De aceea chiar dacă aparent suntem puțin mai limpezi în gândire și lucrurile par că se clarifică, totuși, se pare că există un risc ridicat de a nu vedea ceea ce ne reprezintă: interesele, provocările, valorile; este foarte ușor să fim împinși spre direcții nepotrivite, grele sau de unde să scoatem castanele din foc cu mâna altora. Pe de altă parte avem un fel de văl pe ochi, care ne împiedică să vedem ceea ce este evident, clar sau simplu, preferând să complicăm lucrurile. În același timp, dacă reușim prin concentrare și perseverență, dar mai ales cu voință să înlăturăm această situație, Mercur este extrem de agil, profitabil, ajutându-ne să studiem, să aprofundăm, să descoperim direcții importante de urmat.

Luna din semnul Taurului formează seara trigon cu Mercur, un aspect extrem de practic și eficient, care ne ajută să ne folosim intuiția pentru a pune în valoare idei, sau pentru a obține resursele de care avem nevoie.

Să nu uităm de conjuncția Marte Saturn, multă prudență în acțiuni, la condus, și în activitățile sportive. În general corpul fizic este suprasolicitat și este cazul să nu ne forțăm. Astăzi vom avea revelaţia de a descoperi că destinul sau cursul vieţii noastre îşi urmează calea firească, numai dacă ne acceptăm greşelile. Este posibil să descoperim că anumite persoane nu ne sunt atât de aproape pe cât am crezut, fiind posibile sentimentele de dezamăgire şi tristeţe. De multe ori, în viaţă, sunt necesare astfel de momente de conştientizare şi acceptare pentru a ne reorienta energiile sau ne prelua responsabilităţi repartizate.

În general este bine să ne controlăm tendinţa de a exagera lucrurile, iar energia pe care o avem să o folosim pentru a rezolva problemele prioritare, dar ţinând cont de intuiţie şi inspiraţie.

În rest nu pare o zi spectaculoasă, doar că ar trebui să ne pregătim pentru solstiţiul de vară de mâine, când energii subtile vor acţiona asupra noastră. De aceea ar trebui să facem o scurtă analiză a evenimentelor care au avut loc în viaţa noastră în ultima săptămână, să privim înţelesurile ascunse ale întâmplărilor şi faptelor care s-au petrecut, pentru a putea să producem în interiorul fiinţei noastre transformarea din lumină, sau luminoasă.

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Echilibrul interior atrage bunăstarea pe toate Planurile! Atunci când bucuria izvorăşte permanent din gândurile si sentimentele tale! Atunci când fiecare clipă este îmbrăcată în bucuria ce a mai curată atunci tot belşugul devine parte din destinul tău! Fricile si angoasele, fricile si toate sentimentele de neputinţă devin poveri pentru trupul tău si atunci se manifestă prin boală.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 2 FECIOARĂ

O MARE CRUCE ALBĂ – DOMINÂND PEISAJUL – SE ÎNALŢĂ SINGURATICĂ PE CULMEA UNUI DEAL ÎNALT

Dacă vrei să urci în viaţă, trebuie să te detaşezi din mulţime, să te individualizezi cultivându-ţi calităţile şi purificându-ţi intenţiile şi idealul. Fii tu însuţi, nu o copie a celor din jurul tău. Asta nu înseamnă să te consideri superior altora, ci să-ţi recunoşti potenţialul unic – ştiind că fiecare fiinţă este unică şi are un potenţial unic – şi să-l exprimi în cel mai înalt grad. Dealul e şi plin de iarbă, dar vrei să fii doar un fir de iarbă printre miliarde?

GRADUL SABIAN A LUI MERCUR – 28 FECIOARĂ

UN BĂRBAT CHEL CARE A PRELUAT PUTEREA

Când nimeni nu-si asuma responsabilitatea, toţi sunt vinovaţi. Uneori, când toţi ezită sau sunt în confuzie, cineva trebuie să preia iniţiativa şi să coordoneze lucrurile. Dar puterea este un lucru care trebuie tratat cu multă atenţie, fiindcă ea poate genera consecinţe dezastruoase dacă se foloseşte greşit. Oricum, chiar dacă altcineva este la conducere, fiecare om este responsabil pentru ceea ce are el însuşi de făcut. Dacă fiecare îşi face datoria la locul său, totul merge bine.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top