Previziuni pentru 26 august 2016

Azi avem Marte în cuadratură cu Neptun, un aspect care mie personal mi s-a părut că acest aspect este greu de definit sau de înțeles, probabil și pentru că cele două planete nu am mai nimic în comun. Cred că Marte nu face decât să amplifice ceața din jurul lui Neptun, ceea ce cu siguranță nu ne ajută prea mult să vedem cu claritate ceea ce este in jurul nostru. Mai mult starea de agitație este mult amplificată, și avem nevoie de control maximă pentru a o depăși.

În plus Neptun este în trigon cu Lilith, un aspect care ne împiedică să spunem lucrurilor pe nume de teama de a nu greși, ne conservăm energia dar acolo unde chiar nu trebuie, și din acest motiv nu ne clarificăm asupra unor probleme.

Astăzi este prioritar să finalizăm şi să lămurim toate proiectele sau aspectele din trecut, să respectăm legile societăţii în care trăim, dar mai ales legile divine, să fim generoşi şi prietenoşi, dar mai ales plini de grijă faţa de cei de lângă noi.

Acţiunile şi energia trebuie dirijate pentru a încheia un nou ciclu sau capitol din viaţa noastră.

Personalitatea noastră poate întâmpina blocaje în manifestare, sau o comunicare mai dificilă a emoţiilor, puteţi depăşi momentul cu mult calm şi evitând modul ironic de a comunica.

În viaţa personală vă puteţi simţi confuzi, sau avea o stare de incertitudine, este bine să nu daţi curs provocărilor pentru a nu vă certa sau înrăutăţi situaţia, cel mai bine este să vă retrageţi spre interior, să reflectaţi, sau să vă ocupaţi de lucruri casnice.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Ce lung si presărat cu capcane este drumul către găsirea unui sens pentru manifestările banale şi imprevizibile ale vie­ţii, pentru a depăşi aparenţele, pentru a ajunge la un acord, înainte de a deveni noi înşine izvoare, va trebui să navigam pe bâjbâite sau să fim îndrumaţi pentru a ne găsi calea.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 4 FECIOARĂ

COPII ALBI ŞI NEGRI JUCÂNDU-SE FERICIŢI ÎMPREUNĂ

Indiferent de aparenţe, oamenii fac parte din aceeaşi familie. Dacă vrei să fii fericit î0n viaţă, renunţă la prejudecăţile legate de diferenţe şi caută să recunoşti ceea ce îi uneşte pe toţi oamenii. Trebuie să vezi în fiecare viaţă care se exprimă în forme diverse, cu scopul înalt al evoluţiei şi al spiritualizării. Formele diferite nu sunt un scop în sine, ci doar iluzii din care trebuie să învăţăm să descoperim adevărurile mai înalte, cu bucurie.

GRADUL SABIAN A LUI VENUS – 26 FECIOARĂ

UN BĂIAT CU O CĂDELNIŢĂ SLUJEŞTE LÂNGĂ PREOT LA ALTAR

Orice lucru, oricât ar părea de mărunt, are importanţa lui în armonia vieţii. Nu neglija gesturile mărunte, treburile de rutină, activităţile aparent minore. Dacă ar fi inutile, nu le-ai mai face. Dacă tu însuţi ai fi inutil, n-ai mai exista. Dar orice om îşi are locul şi rolul său în angrenajul vieţii, şi depinde numai de tine să dai tot ce ai mai bun în locul în care eşti, să fii tot ce poţi fi mai bun.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top