Previziuni pentru 23 septembrie 2016

Este indicat să înţelegem în această perioadă, în fiecare zi a ei, și mai ales în această zi, importanţa relaţiilor interpersonale din viaţa noastră, să le analizăm, iar cele pe care le avem de convenienţă sau din lipsa curajului de a le pune capăt, să încercăm treptat să le  eliminăm. De fapt vorbind simbolic poate semăna cu o curăţenie generală în viaţa noastră relaţională.

Odată reuşită această acţiune vor apare alte relaţii noi, în rezonanţă cu ceea ce ne-am propus să facem, aducând un aer de prospeţime şi mulţumire.

Comunicarea şi spiritul de observaţie sunt peste medie, toleranţa şi deschiderea, vor cuvintele de ordine ale acestei perioade. Modul însufleţit de a ne susţine ideile, are de această dată înţelepciune şi înţelegere faţă de problemele celor din jur.

Vom înţelege că singurul mod de a acţiona este pe cale armoniei, echilibrului şi echidistanţei, de aceea uşoara tendinţă  de a acţiona exagerat trebuie depăşită.

Venus, guvernatoarea zilei, este în grad anaretic, și aduce sentimente destul de intense, care au o conotație puternică, căci ne ajută, dacă le acceptăm, să mai eliberăm din energia karmei. Acesta este un mod foarte bun de a descoperi cât de important este să fim noi înșine, căci numai așa vom reuși să depășim suferința și starea de lipsă.

Astăzi este și Ultimul Pătrar, moment de ajustări, mai ales dacă ne referim la gânduri, este important să fim sinceri cu noi înșine, și să facem tot ce putem pentru a gândi cu sufletul nu cu mintea. Dacă am muncit foarte mult pentru o idee sau un proiect, acum este momentul să ne retragem din autoizolarea impusă, să-l lăsăm liber să se manifeste în exterior, la fel cum facem cu un copil pe care l-am învăţat să meargă şi a venit momentul să nu îl mai ţinem de mână, de teama de a nu cădea. Căderile fac parte din prezent, dar şi bucuria de a merge liber mai departe. Depinde de noi cum privim toate acestea.

Adesea, pentru a provoca o schimbare în bine este necesar un şoc, un moment de forţare a opiniei, pentru ca oamenii să realizeze necesitatea schimbării. Toate manifestările radicale au astfel de scopuri, dar desigur că oamenii trebuie să fie atenţi ca să nu accepte orice fel de propuneri radicale. Tot ce atrage atenţia în mod provocator trebuie analizat cu atenţie, şi astfel de momente pot fi semnale pentru mari schimbări în bine.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Orele planetare ale lui Venus sunt perioade în care astăzi putem fi noi înșine, adică putem să ne exprimăm sentimentele, să ne prezentăm darurile, să ne înțelegem valoare. Poate părea greu, dar sigur dacă încercăm, vom reuși. Orele planetare ale lui Venus sunt astăzi de la 7.09 – 8.09, de la 14.07 -15.06 și de la 21.05 – 22.06, aceste ore le putem folosi pentru a exprima și înțelege ceea ce avem, dar mai ales pentru a ne manifesta sentimentele. Mai este o ora planetară a lui Venus, la noapte între 4.08 – 5.08, acest interval ne poate aduce vise intense, cu valoare reală.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 1 BALANȚĂ

Justiția și Adevărul, este evident că sunt atât de diferite. Adevărul este greu de suportat, justiția ne gâdilă orgoliul. Adevărul este mântuitor. „Veţi cunoaşte adevărul, iar adevărul vă va face liberi”, le spune Hristos uncenicilor săi. Adevărul în concepţia elinului antic este αλήθεια, adică ceva apt să rămână înafara fluxului uitării, ceva ce biruie timpul, ceva statornic şi nemergător, ceva ce persistă veşnic în memorie. Adevărul este veşnica memorie a unei anumite conştiinţe, este valoarea demnă de amintire eternă şi capabilă de aceasta.

GRADUL SABIAN A LUI VENUS – 30 BALANȚĂ

V-aţi gândit vreodată la etimologia cuvântului “IUBIRE”?
Derivă din latinescul “a-mors”; alpha privativo şi mors – moarte. Mai exact “FĂRĂ MOARTE”. Ceva ce nu moare niciodată.”

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top