Previziuni pentru 24 septembrie 2016

Reproşurile, judecata, raportarea la ceilalţi este frecventă şi dură, dar să nu uităm că ceea ce le facem sau le dăruim altora este ceea ce facem şi ne dăruim noua înşine! Şi, când alegem sa aducem suferinţă, nedreptate, să câştigăm în mod egoist şi fanatic – doar de dragul de a câştiga pierzând din vedere calitatea umană a celuilalt, dar mai ales faptul că o colaborare ar putea fi mult mai constructivă decât un război surd – să urmărim doar fericirea personală, în numele vieţii la care avem dreptul noi, ne aflăm în faţa unei reflecţii a iubirii aproapelui. „Iubeşte-ţi aproapele ca pe tine însuţi” este parte din Legea Spirituală, din legea în care este cuprins totul, aşa cum ne-a spus Iisus. Daca ne dorim un dram de bine şi de adevăr în vieţile personale, daca râvnim iubirea şi fericirea, avem nevoie sa vedem cum se răsfrâng alegerile noastre asupra celorlalţi. Să vedem ce ne face bine tuturor şi, dacă binele nostru devine răul altuia, să ne rugăm profund la Dumnezeu pentru a restabili în interior starea de iubire, care ne va ghida către Bine pentru toţi.

Luna este în semnul Racului, în domiciliu, ceea ce ne face deosebit de sensibili, de receptiv la tot ceea ce este în jurul nostru.

Intuiţia şi cercetarea spirituală sunt cele mai favorizate, în plus aducându-ne prezenţă de spirit şi o abordare corectă a problemelor. Poate că ar fi potrivit să analizăm cu mare atenţie evenimentele care se petrec în jurul nostru, ele ne dau răspunsuri la multe întrebări care ne frământă şi, în plus, ne deschid capitole noi în ceea ce înseamnă cunoaşterea de sine dar şi a celor din preajma noastră.

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Orele planetare ale lui Saturn sunt perioade în care astăzi putem fi noi înșine, adică putem să fim mult mai organizați, mai concentrați și să avem rațiunea necesară, adică potrivită oricărei situații importante. Este important să evaluăm activitățile parcurse în timpul săptămânii și să înțelegem nereușitele sau eșecurile, cauza lor. Orele planetare ale lui Saturn sunt astăzi de la 7.10 – 8.10, de la 14.06 -15.05 și de la 21.04 – 22.05, aceste ore le putem folosi pentru a ne administra resursele și a înțelege ceea ce avem de făcut pentru a fi eficienți.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 2 BALANȚĂ

Este o zi în care avem inspiraţie de aceea ne putem gândi concret la viitor. Vom reuşi să ne facem ordine în gânduri, să ne ordonăm sentimentele şi să ne ocupăm şi de aspectele practice ale vieţii.

Există posibilitatea ca pornirile de moment, sau impulsivitatea să influenţeze negativ propriile aspiraţii.

Este bine să gândim profund, să găsim măreţia şi armonia lumii. O plimbare în mijlocul naturii ne poate ajuta să ne limpezim gândurile. Este un moment în care vom conştientiza în ce stadiu de dezvoltare spirituală ne aflăm.

GRADUL SABIAN A LUI SATURN – 12 SĂGETĂTOR

UN STEAG CE SE PRESCHIMBĂ ÎNTR-UN VULTUR CARE CRONCĂNE

Dacă ai un ideal, un obiectiv abstract, general, către care tinzi în viaţă, la un moment dat acesta se va concretiza. Oamenii care păstrează în suflet permanent o imagine a ceea ce vor să devină sau să atingă, sunt cei care vor ajunge şi să vadă concretizată acea imagine în viaţa lor, într-o realitate perceptibilă, clară, şi asta nu prin vreo minune inexplicabilă, ci mai ales prin propria lor activitate. Dacă nu ţi-ai stabilit nici un ideal în viaţă, atunci nu ai de ce să te miri dacă viaţa ta este doar un conglomerat de întâmplări şi realizări confuze şi aparent fără sens. Tu eşti cel care trebuie să dai sensul vieţii tale.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top