Previziuni pentru 27 septembrie 2016

Suntem în săptămâna guvernată de Marte și în ziua guvernată de Marte, iar Marte trece în semnul de exaltare al Capricornului astăzi la ora 11.05. De aceea este important ca până atunci să ne predefinim anumite planuri pe termen lung legate de activitățile care ne reprezintă. Astăzi ziua se anunţă destul de tensionată, mai ales pentru că simţim în interiorul nostru o mare concentrare de energie şi o dorinţă puternică de a ne transforma. De aceea este foarte posibil să apară foarte multe divergenţe sau discuţii, chiar certuri. Sunt în sufletul multora dintre noi resentimente, dar, ele nu trebuie luate în considerare, trebuie doar privite puţin detaşat, pentru că fac parte din fiinţa noastră. Poate ar fi momentul potrivit să le descoperim cauza şi să o eliminăm, dar ne trebuie multă sinceritate.

Este important să ne raportăm la imaginea de sine într-un mod nou, să ne dăm valoarea reală şi să facem acele schimbări de care avem nevoie fără teama de a greşi. Dacă a apărut gândul înseamnă că ele sunt necesare.

După ora 12 Luna este fără direcție și ne va fi dificil să acționăm dacă nu avem foarte clar ideile potrivite cu acțiunile noastre. Sincronizarea lasă de dorit și atunci singura posibilitate este să funcționăm după o planificare riguroasă. Ziua ne provoacă, ne determină să ne lăsăm cuprinși mai mult de ideile minții, adică al automatismelor și prejudecăților, ceea ce ne poate aduce ne-nțelegeri la nivel de comunicare dar și o stare interioară de iritare și de neplăcere când nu suntem ascultați.

Pe scurt este o zi ciudată, căci ea nu face decât să ne scoată din ritm, dacă ne lăsăm furați de peisaj, cum se spune, sau dacă nu ne focusăm pe ceea ce avem de făcut.

Sunt atât de multe de spus despre această zi, încât vorbele mi se par prea puţine, dar trebuie să spun, că eu cred că astăzi începe pentru fiecare dintre noi o perioadă de conştientizare, de înţelepciune, care va genera evenimente foarte importante în viitor. Nu vă aşteptaţi la chestii spectaculoase, totul se petrece la nivel subtil în fiinţa noastră, trebuie să ne luăm nişte angajamente cu noi înşine, să facem un jurământ de lumină, să ne alegem calea.

Lecţia acestei zile ar fi de fapt să conştientizăm că seriozitatea, profunzimea şi cercetarea atentă a ofertelor, dublată de credinţa în propriile idealuri ne pot aduce reuşite spectaculoase, chiar câştiguri importante. La fel ar trebui să acordăm o mai mare atenţie şi timp relaţiei. Şi să nu uităm că cele mai grele întrebări îşi au răspunsul în ele însele. Cele mai complicate probleme au soluţii foarte simple.

Apoi acordaţi mare importanţă coincidenţelor, nimic nu este întâmplător acum, lasaţi soarta să decidă pentru voi, fiţi doar atenţi la modul de receptare a mesajelor.

Încercaţi să nu vă agitaţi, consacraţi o mare parte din timp mai mult pentru a analiza şi a gândi. Meditaţia sau plimbarea în natură vă vor ajuta să vă clarificaţi gândurile.

În această zi se activează forţe spirituale superioare.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Orele planetare ale lui Marte sunt perioade în care astăzi putem fi extrem de agitați și nervoși, căci avem o energie în surplus care ar trebui consumată eficient, adică putem să fim concentrați doar pe anumite activități care necesită un efort deosebit sau energie constantă, suplimentară. În plus Marte are astăzi o calitate destul de rar întâlnită, și anume aceea că ne determină să fim coerenți doar în direcțiile potrivite, Este important să ne planificăm activitățile pe termen lung și să analizăm în detaliu eficiența lor. Orele planetare ale lui Marte sunt astăzi de la 7.14 – 8.12, de la 14.04 -15.03 și de la 21.00 – 22.01, aceste ore le putem folosi pentru a ne administra resursele și a înțelege ceea ce avem de făcut pentru a fi eficienți.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 5 BALANȚĂ

UN OM ÎNVĂŢÂNDU-I PE ELEVII SĂI ADEVĂRATA CUNOAŞTERE LĂUNTRICĂ A NOII LUMI

În viaţă, fiecare om poate fi şi învăţător, şi elev. Acela de la care ceilalţi consideră că au ceva de învăţat este un bun învăţător, chiar fără să-şi dea seama. Acela care ştie să înveţe ceva de la orice om, din orice situaţie, este un bun elev. Dacă eşti un bun elev, vei învăţa multe lucruri, şi ceilalţi vor avea ce să înveţe de la tine. Te-ai gândit vreodată dacă alţii au ce învăţa de la tine?

GRADUL SABIAN A LUI MARTE – 30 SĂGETĂTOR

PAPA BINECUVÂNTÂNDU-L PE CREDINCIOS

Credinţa fiecărui om este răsplătită după conţinutul şi tăria ei. Indiferent că e vorba de o credinţă religioasă, o concepţie filosofică, de un set de convingeri de orice natură, sau de simpla încredere într-o anumită desfăşurare a lucrurilor, fiecăruia i se întâmplă ce i se întâmplă în viată după credinţa sa. Învaţă să vezi binecuvântările vieţii, pentru ca ele să se poată manifesta efectiv şi tot mai pregnant în viaţa ta.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top