Previziuni pentru 6 octombrie 2016

Astăzi avem două aspecte foarte importante căci ele generează sau mai bine spus, pun bazele, multor evenimente ulterioare. Este vorba despre cuadratura dintre Jupiter și Marte dar și despre conjuncția Venus Lilith. Despre aceste două aspecte am scris și articole separate care pot fi citite aici https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/marte-in-cuadratura-cu-jupiter-6-octombrie-2016 și https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/conjunc%C8%9Bia-venus-lilith-6-octombrie-2016. Primul aspect ne spune că acum avem prilejul să vedem dacă lucrurile merg aşa cum ne-am propus. Dacă evaluarea este dificilă, trebuie să ne ghidăm după ceea ce simţim: suntem mulţumiţi de derularea lucrurilor şi împăcaţi cu ceea ce promit ele în continuare? Dacă nu, atunci este cazul să decidem ajustări importante pentru a corecta ce a fost greşit sau ce nu funcţionează aşa cum am dori. Este o zi care necesită adaptare, în care putem corecta greşelile făcute, în care putem ajusta proiectele, pentru a realiza forma lor finală. Trebuie să conştientizăm şi să acceptăm faptul că există necesitatea de a face schimbări.

Conjuncția Venus Lilith ne spune că este bine să ţinem cont se intuiţie, mai ales că prezenţa de spirit funcţionează perfect şi ne poate scoate din situaţiile limită în care ne aflăm. Poate evenimentele pe care le trăim ar trebui atent analizate, pentru că ne aduc momente de înţelegere a propriei vieţi.

Pe pământ, energia se află la baza oricărui lucru. Astfel, pentru a obţine ceva trebuie să investeşti energie. Cu cât vei face să circule mai mult energia afecţiunii, cu atât vei avea mai multă afecţiune în viaţa ta. s-a demonstrat faptul că un bebeluş care nu primeşte decât nevoile primordiale (lapte, schimbarea scutecelor etc.) fără nici cea mai mică urmă de afecţiune din partea părinţilor, se lasă să moară, atât de importantă este pentru el această nevoie.

Afecţiune înseamnă şi a afecta pe altcineva. De aceea atâţia oameni fac totul pentru a atrage afecţiunea celorlalţi. Oferim cadouri, tot felul de lucruri, spunem: „da” deşi am vrea să spunem „nu”. Toate acestea pentru a avea parte de atenţie. Fiinţa umană are nevoie să simtă că afectează pe cineva, că are o afecţiune pentru cineva. Este necesară o echilibrare a sentimentelor, o transformare a lor în gânduri frumoase şi luminoase, renunţând la dorinţa de a controla, de a domina. Este bine să ţinem cont că există întotdeauna o latură ascunsă, pe care nu o vedem dar care ne poate afecta deciziile pe care le luăm.

Apoi Luna din semnul Săgetătorului se află în conjuncție cu Saturn, este o zi în care ne putem verifica stadiul proiectelor pe termen lung și putem deschide noi evenimente legate de acestea.

Jupiter, guvernatorul zilei adună energia Soarelui și a lui Mercur, căci fiind pe Punctul mijlociu dintre acestea va amplifica capacitatea noastră de înțelegere, va aduce la lumină idei valoroase, vom putea scrie și comunica ceea ce suntem sau ne reprezintă.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Orele planetare ale lui Jupiter sunt foarte importante astăzi pentru că Jupiter formează cuadratură cu Marte, pentru că Luna se află în semnul Săgetătorului guvernat de Jupiter, dar și pentru că Jupiter este Punctul mijlociu dintre Soare și Mercur. De aceea este bine să fim atenți la perioadele cuprinse în intervalele orare &.25 – 8.21, 13.59 – 14.55 și 20.48 – 21.52. Este important să ne scriem ce simțim întreaga zi, dar mai ales ce mesaje primim pe orele lui Jupiter.

Pe aceste oare poate ar trebui să ne gândim în felul următor: am tot ceea ce îmi trebuie pentru a-mi schimba destinul și pot alege, în mod conștient, să las viermele să se transforme în fluture. Am de ales între ”a abandona” și ” a lupta”. Încerc să rezist și să văd că lucrurile se petrec așa cum vreau eu. Devin mai disciplinat, încep lucrurile, câte unul pe rând, având grijă să termin ceea ce am început. Fiind mai responsabil dobândesc mai multă libertate și eforturile mele sunt recompensate. Reîncep să fac proiecte, să visez, să îmi creez viața așa cum vreau eu, respectând ceea ce sunt. Nu mai am nevoie de aprobarea celorlalți. Ii las să trăiască și îmi acord dreptul și spațiul necesar pentru a mă împlini. Nu mă despart de sarcinile pe care le car după mine decât pentru a le conștientiza. Sunt eu însumi, pur și simplu. Dacă încetez să mai creez o presiune inutilă, depresia va dispărea.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 14 BALANȚĂ

ÎN ARŞIŢA AMIEZII, UN OM ÎŞI FACE SIESTA

Trebuie să ştii să te relaxezi şi să te odihneşti la momentul potrivit. Munca fără oprire poate să-ţi epuizeze resursele şi să-ţi reducă randamentul, mai ales dacă o faci doar din obligaţie, de rutină, fără plăcere. Învaţă să-ţi rezervi în fiecare zi un moment (10-15 minute) pentru relaxare, destindere, detaşare, recuperarea forţelor. Oricât de presantă ar fi o problemă, o vei rezolva mult mai bine cu forţe reînnoite, cu o minte limpede şi revigorată printr-un moment de relaxare.

GRADUL SABIAN A LUI JUPITER – 6 BALANȚĂ

UN OM PRIVEŞTE CUM IDEALURILE LUI PRIND FORMĂ ÎN VIZIUNEA SA LĂUNTRICĂ

Dacă ai un ideal în viaţă, el se va împlini. Dar a avea un ideal nu înseamnă doar să visezi la ceva şi apoi să aştepţi să se întâmple, ci să lucrezi continuu pentru a realiza acel ideal, şi păstrând permanent credinţa în împlinirea lui. Oamenii fără un ideal sunt debusolaţi şi nu ştiu ce le va aduce ziua de mâine. Dar omul care are un ideal ferm ştie întotdeauna ce are de făcut şi în ce direcţie merge.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top