Previziuni pentru 12 octombrie 2016

Întreaga zi Luna este fără direcție, mai exact până la ora 16, ceea ce va genera destul de multă confuzie și lipsă de concentrare în acțiuni. Tendința de a exagera sau de a vedea lucrurile foarte complicate este extrem de mare, de aceea nu este indicat să luăm decizii sau să semnăm contracte importante, mai ales dacă nu au fost analizate în prealabil. Nici la capitolul comunicare nu suntem prea străluciți, un motiv în plus pentru a evita contactele noi sau vorbitul în public. În plus Mercur este în inconjuncție cu Neptun și de aceea ne este dificil să clarificăm situațiile, sau avem tendința de a fi prea creduli, și lipsiți de coerență sau rațiune. Este o zi destul de amețitoare, atât la propriu cât și la figurat, de aceea este indicat să fim rezervați și să ne ocupăm de ceea ce știm să facem cel mai bine, adică chiar automat. Astăzi vom resimţim la nivel interior o profundă dorinţă de adevăr şi moralitate. Va trebui să înţelegem că nu trebuie să-i judecăm pe cei din jur, pentru că în această perioadă vom trăi şi noi aceleaşi sentimente, acelea de a fi judecaţi; să înţelegem că trebuie să avem răbdare cu oamenii să le ascultăm când îşi exprimă adevăririle interioare.

Mercur se apropie de conjuncția superioară cu Soarele, așa că suntem în această perioadă destul de dornici de a ne evidenția sau a ne fi înțelese ideile, de fapt ceea ce trebuie să facem este să observăm dacă acestea s-au implementat, dacă au prins contur, dacă ne reprezintă sau mai trebuie să adăugăm ceva.

Daca ştim să adoptăm o atitudine justă, putem contempla situaţia şi putem observa lucrurile în ansamblu, descoperind detalii şi corelaţii nebănuite. Un om care aleargă sau se mişcă dezordonat printre lucruri poate să nu observe soluţiile necesare, dar un om care ştie să stea liniştit, relaxat şi detaşat, şi să privească lucrurile din unghiul corect, poate găsi mult mai uşor răspunsuri la întrebări şi rezolvări pentru problemele curente.

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Problemele vieţii nu sunt menite să ne facă zile grele, noi le dăm puterea asta, dacă ne complăcem în atitudinea de victime ale vieţii. Mai degrabă, provocările vieţii ne pun în situatii în care tocmai acest lucru e necesar, corectarea atitudinii, ca să putem găsi soluţii creative, ce uneori pot însemna şi mari schimbări în ceea ce facem sau în felul cum trăim.
Trebuie să recâștigăm sentimentele de optimism şi siguranţă date de tot ce avem bun în viaţa noastră: acele lucruri care ne asigură resursele şi mediul necesar pentru a face tot ce putem cu ceea ce avem la îndemână. Asta ar fi starea de fericire legată de abundenţa de resurse şi posibilităţi pe care le avem mereu la dispoziție, iar dacă pierdem asta din vedere, atunci îi ia locul în sufletul nostru nemulţumirea şi deprimarea. Mai bine este să ne concentrăm asupra lucrurilor bune pe care ni le dă viaţa, decât să ne plângem de cele pe care nu ni le-a dat.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 20 BALANȚĂ

UN RABIN EVREU ÎNDEPLININDU-ŞI ATRIBUŢIILE

Fiecare om are locul şi rolul său în viaţă. Dacă şi-l găseşte şi îl respectă, atunci el va fi respectat şi căutat de cei din jurul său, şi nu va mai avea nevoie să se zbată ca să-şi câştige traiul sau ca să-şi caute locul şi sensul în viaţă. Iar pentru a-şi găsi rolul şi locul, omul trebuie să-şi asculte inima, să se îndrepte spre lucrarea pentru care are chemare, să nu se lase deviat din drumul său de lucruri cu valoare trecătoare, îndoielnică. Fericit este cel care îşi trăieşte viaţa oferind oamenilor ceea ce poate el să ofere mai bun.

GRADUL SABIAN A LUI MERCUR – 9 BALANȚĂ

TREI VALOROASE TABLOURI VECHI ÎNTR-O SALĂ SPECIALĂ A UNEI GALERII DE ARTĂ

Tu nu eşti doar corpul tău fizic. În fiinţa ta se îmbină 3 planuri: fizic – mental – spiritual. Ştiinţa le vede ca substanţă – inteligenţă – energie. Între acestea trebuie să existe un echilibru, o armonie deplină. Omul trebuie să se preocupe în mod echilibrat de progresul său în toate aceste planuri. În lipsa echilibrului, viaţa lui este limitată şi neîmplinită. Dar cei care caută echilibrul şi armonia acestor 3 aspecte au parte de împlinire.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top