Previziuni pentru 14 octombrie 2016

Astăzi este o mare sărbătoare creştină Sfânta Parascheva, care ar fi bine să o celebrăm cu sufletul. Le urez ”La mulţi ani!” tuturor celor care-i poartă numele! Sfânta Parascheva este renumită pentru minunile pe care le înfăptuieşte ne-ncetat, în tradiţia populară fiind denumită Sfânta Vineri, ştim cu toţii poveştile legate de ea. Oricum ajută femeile aflate cu necazuri şi ne îndrumă pe calea noastră, fiind denumită Maica faptelor bune. Ea ne îndeamnă la post şi milostenie, la iubire faţă de aproapele nostru.

Astăzi mai pregnant poate ca oricând, dorim să ne diferenţiem graniţele, adică, dorim să înţelegem cum să o facem. Unii dintre noi se vor opri la primul obstacol mental apărut în cale, alţii vor merge până la capăt. Oricum nu este uşor, pentru că presimţim existenţa nemărginirii, în care spaţiul şi timpul sunt suprimate şi păstrate deopotrivă. Toate acestea ne fac să ne temem de anumite acţiuni şi să ne simţim limitaţi. Reflectaţi de aceea înainte de a decide să nu acţionaţi. Poate fi pentru mulţi dintre noi o perioadă fără resurse,  de austeritate, şi atunci este necesar să ne punem în valoare bogăţia sufletului. Lipsa de resurse este doar o aparenţă, şi este temporară, necesară pentru a aprecia valorile reale care ne înconjură. Deobicei când  ne lipsesc resursele exterioare, trebuie să folosim  la maxim resursele noastre lăuntrice, înţelegând că de fapt viaţa nu este formată din ceea ce se vede în exterior ci mai ales din ceea ce izvorăşte din noi.

Între orele 10 – 18.00 Luna este fără direcție, de aceea cred că această zi trebuie folosită pentru a ne regăsi puterea interioară, pentru a meditat la ceea ce greșim și ne împiedică activitățile, ne generează blocaje, la felul în care ne preocupăm de sufletul nostru și de pacea și liniștea interioară. Cred că toate tensiunile şi spaimele noastre se pot rezolva foarte uşor dacă acceptăm că fiecare om poate vedea lucrurile până la adâncimea la care poate pătrunde. Unii oameni trăiesc doar la nivelul fizic al vieţii, se ocupă doar de ce vor consuma şi în ce condiţii vor trăi. Alţii sunt sensibili şi la ceea se întâmplă în sufletul lor, şi ştiu să-şi folosească emoţiile pentru a-şi conduce viaţa înţelept. Iar alţii ştiu că viaţa are şi un sens spiritual, abstract şi totuşi cel mai important. Aceia reuşesc să-i uimească pe ceilalţi prin libertatea şi puterea lor. Dar nu uimirea este scopul vieţii, ci să fim fericiţi.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Este bine să încercaţi să meditaţi la încercările pe care le trăiţi în ultima vreme. În primul rând învăţaţi să mulţumiţi cerului chiar şi pentru întâmplările neplăcute, căci este cea mai bună cale de a le transforma. Dacă veţi spune:” Doamne îţi mulţumesc , trebuie să fie un motiv pentru care mi se întâmplă, am ceva de învăţat. Nu sunt perfect şi am făcut câteva greşeli”, vă veţi simţi mai bine, şi detaşaţi puteţi analiza, înţelege şi corecta.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 22 BALANȚĂ

CUPLURI DANSÂND, UMPLU HAMBARUL LA O SĂRBĂTOARE A RECOLTEI

Când o etapă se apropie de sfârşit, vine un bun moment pentru a ne bucura de realizările şi roadele ei. Dar bucuria cea mai mare este atunci când o putem trăi împreună cu ceilalţi. Cele mai bune rezultate se obţin, în general, atunci când se lucrează în colaborare, şi pentru binele comun. De aici rezultă şi cele mai mari sărbători.

GRADUL SABIAN A LUI VENUS – 25 SCORPION

UN FOTOGRAF CU RAZE X

Ceea ce se vede la suprafaţă este doar o palidă imagine pentru ceea ce este în realitate. Dacă vrei să vezi dincolo de aparenţe, trebuie să înveţi să foloseşti un alt tip de „vedere”, care funcţionează pe alte frecvenţe, la alte niveluri de vibraţie. Logica te ajută să vezi doar raporturile dintre lucruri care respectă anumite norme ale raţiunii, dar în afara acestora există şi alte aspecte ale realităţii, chiar mult mai profunde şi mai puternice decât ceea ce percepem prin raţiune. Când îţi spui că „viaţa n-are logică dacă te naşti doar ca să mori”, deja recunoşti că există şi altceva dincolo de logică, fiindcă dacă totul ar fi doar logic, viaţa n-ar trebui să existe, neavând logică. Cercetează, cunoaşte-te pe tine însuţi!

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top