Previziuni pentru 17 octombrie 2016

Astăzi este ziua Lunii, ea se află în exaltare în semnul Taurului și ne ajută pe fiecare dintre noi să ne reprezentăm eficient interesele, să materializăm ceea ce este necesar, să ne exprimăm calitățile, dar mai ales să fim mai echilibrați și rezervați în fața provocărilor. În plus formează aspecte destul de armonioase, ceea ce ne ajută să acționăm corect și calm, să ne folosim intuiția și să avem instincte foarte bune. În schimb formează opoziție cu Lilith, acest aspect fiind cel care ne împiedică să ne depășim frica, să vedem piedici peste tot, să avem nevoie de confirmări dar și de susținere.

Astăzi este ziua asteroizilor, și în general a energiilor fine, feminine, totul are o delicatețe deosebită, iar sensibilitatea noastră este maximă. Venus, planeta care guvernează atât semnul Balanței unde se află Soarele cât și Luna din Taur, este în trigon cu Vesta, acest aspect ne ajută să ne focusăm asupra acelor probleme și situații care sunt importante, majore sau semnificative pentru valoarea de sine.

Pallas revine la mișcarea directă, ajutându-ne să înțelegem și să sesizăm schimbările importante prin care am trecut în ultima perioadă. din acest punct de vedere este esențial să facem o analiză a persoanei noastre, să descoperim plus valoarea de care beneficiem acum.

Ceres retrogradă se află în cuadratură cu Vesta și în inconjuncție cu Junona, aceste aspecte ne obligă să ne facem planuri eficiente, să ne focusăm atenția doar asupra acelor persoane sau activități care ne reprezintă atât la propriu cât și la figurat.  În plus Ceres este în septil cu Neptun, este ca și cum avem de descărcat multe informații sau de acționat doar în acele direcții care au legătură cu creșterea noastră spirituală, restul pot fi acțiuni lipsite de importanță, destul de confuze sau neclare.

În plan relațional Junona aduce în prezent acțiuni prin care să eliberăm din energia karmei, pentru a se putea face loc unor transformări importante. Mai ales în plan relațional este indicat să fim atenți la semnalele pe care le primim.

Vom resimţi o stare de “lene”, o inerţie în acţiuni, este bine să încercăm să le depăşim, pentru că este extrem de important să finalizăm proiectele pe care ni le-am propus. În plus vom avea tendinţa de a mânca, de a da o importanţă mult mai mare aspectului estetic, sau luxului, de a  ne umple viaţa cu tot felul de obiecte artificiale.

Mulţi dintre noi vor încerca să aprofundeze semnificaţiile propriului trecut, realizările, fiind cumva dependenţi de valorile tradiţionale şi de beneficiile materiale.

Complexele emoţionale vor fi destul de frecvente, dar trebuie investigate şi înfrânte, mai ales prin retragere interioară, prin momente de izolare.

ORA PLANETARĂ A LUNII

Citatul de mai jos este plin de înţelesuri profunde, care poate vă va ajuta să mergeţi mai departe, mai puternici şi frumoşi. Spun aceasta deoarece este o săptămână extrem de importantă, iar în ziua Lunii, intuiţia ne ajută să putem să ne înţelegem calea.

„Am cerut putere și viața mi-a dat dificultăți pentru a mă face puternic.

Am cerut înțelepciune, și viața mi-a dat probleme ca să le rezolv.

Am cerut prosperitate, și viața mi-a dat un creier și mușchi pentru a munci.

Am cerut să pot să zbor, și viața mi-a dat obstacole pentru a le depăși.

Am cerut iubire, și viața mi-a dat oameni pe care să îi ajut în problemele lor.

Nu am primit nimic din ce am cerut, dar am primit tot ce aveam nevoie.”

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 25 BALANȚĂ

VEDEREA UNEI FRUNZE DE TOAMNĂ ADUCE UNUI PELERIN REVELAŢIA SUBITĂ A MISTERULUI VIEŢII ŞI MORŢII

Cele mai grele întrebări îşi au răspunsul în ele însele. Cele mai complicate probleme au soluţii foarte simple. Întotdeauna răspunsul este la îndemâna ta, trebuie doar să ştii să-l vezi. Dar fii conştient că răspunsul la o întrebare i se dezvăluie fiecăruia după cum are el nevoie în acel moment. Totul este relativ, şi dacă azi primeşti un răspuns, mâine poţi descoperi că la aceeaşi întrebare există şi alt răspuns, mai adânc.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top