Previziuni pentru 18 octombrie 2016

Întreaga zi Luna este fără direcție, mai exact până la ora 17.30, ea fiind în continuare în semnul Taurului, ne susține în activitățile personale de organizare și mai puțin în ceea ce privește activitatea exterioară, concretă, unde putem întâmpina dificultăți, putem avea blocaje sau sincope. Pentru a nu ne confrunta cu astfel de situații este indicat să le amânăm.

Venus, trece astăzi în semnul Săgetătorului, de unde ne va crește entuziasmul și cheful de viață. Pe de altă parte ne poate determina să privim prea mult în exterior, și prea puțin în interiorul nostru. Adică, este posibil să nu ne folosim resursele personale în interes propriu ci să le irosim pe diverse fleacuri sau acțiuni lipsite de importanță în ceea ce ne privește. De aceea este bine să avem permanent în minte ideea de a ne concentra doar pe acele activități care ne aduc o plus valoare spirituală.

Tot astăzi Mercur este în trigon cu Pallas, un aspect foarte frumos care ne ajută să vedem în cu totul alt fel relațiile cu oamenii, să putem analiza corect situațiile legate de asocieri, activitățile de grup sau sociale. Este vorba de o capacitate personală de concentrare cu ajutorul căreia putem înțelege, vedea și analiza totul, dintr-o perspectivă corectă și foarte exactă. Evident că socializarea sau activitățile de grup, așa cum am subliniat și mai sus, nu sunt eficiente, ci doar analiza lor. Este indicat să fim atenţi la ceea ce rostim şi să ne orientăm energia în mişcare, acţiuni, cercetare, sau pur şi simplu pentru a ne dezvolta planurile în care suntem implicaţi şi în care credem cu tărie.

Mesajul acestei zile ar fi că trebuie să depunem eforturi orientate corect , către scopurile noastre cele mai înalte, pentru a ne împlini destinul, fiind important să lăsăm în urmă trecutul, fiind un fel de discipoli pe cale, abordând obiectiv forţa noastră de viaţă. Este o perioadă importantă pentru fiecare dintre noi pentru că ne vom descoperi abilităţile şi măiestria cu care ne-a înzestrat Dumnezeu. Astăzi se sărbătoreşte apostolul şi evanghelistul Luca, ceea ce ar trebui să ne dea de gândit, să ne facă să reflectăm mai mult la cele ale sufletului. Le spun la mulţi ani celor cărora poartă acest frumos nume!

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Fiecare fir de iarbă are un Înger deasupra care îi spune “creşti, creşti” – spune un proverb evreiesc.

Fiecare persoană are unul sau mai mulţi Îngeri pentru a-l ghida ; aceştia ajutându-i şi asistându-i, fiecare activitate umană ca parteneriatele de afaceri, organizaţiile şi relaţiile ; de asemenea fiecare avem unul sau mai mulţi Îngeri  oferind graţie, asistenţă şi binecuvântări.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 26 BALANȚĂ

UN VULTUR ŞI UN MARE PORUMBEL ALB, PRESCHIMBÂNDU-SE UNUL ÎN ALTUL

Adevărata putere este cea care îţi permite să fii şi paşnic. Violenţa se naşte din teamă, deci dintr-o implicită recunoaştere a propriei slăbiciuni faţă de lucrul de care te temi. Dar când eşti puternic, ştii că nu există nici un lucru de care să ai nevoie să-ţi fie teamă, şi atunci poţi fi plin de pace şi înţelegere pentru tot ce este. Puterea de a răni o au şi animalele, dar puterea de a aduce conştient pacea şi vindecarea aparţine numai omului.

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 15 CAPRICORN

ÎNTR-UN SPITAL, SALONUL COPIILOR ESTE PLIN CU JUCĂRII

Oricât de tristă sau de deprimantă poate fi o situaţie, atitudinea ta faţă de ea o poate înlocui cu lumină şi bucurie, daca nu te laşi copleşit de gravitate şi pesimism. Jocul vieţii poate fi trăit cu seriozitate şi sobrietate, şi atunci zilele sunt mai mult cenuşii, sau poate fi trăit cu seninătatea şi inocenţa copiilor, şi atunci şi cele mai sumbre momente pot fi rezolvate prin lumina care izvorăşte din sufletele noastre.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top