Previziuni pentru 20 octombrie 2016

Astăzi este o zi mult mai relaxată, este ca și cum ne-am eliberat de o presiune imensă, de aceea suntem evident mai entuziaști și mult mai deschiși spre comunicare și relaționare.

Vesta se mută din semnul Racului în semnul Leului de unde ne ajută să ne focusăm cu mai multă ușurință asupra nevoilor personale, asupra creșterii și dezvoltării noastre.

Luna din semnul Gemenilor, ne face mai comunicativi, mai deschiși în a ne exprima sentimentele și ideile, de a ne preocupa de noi contacte sau de a scrie.

Astăzi se formează septilul exact dintre Venus şi Jupiter, de aceea sunt anumite acţiuni care trebuie făcute iar altele sunt blocate, prioritatea fiind stabilită doar de Dumnezeu. Este necesară multă obiectivitate în aprecieri, dar, mai ales autoanaliză. Reacţiile necontrolate sau blocajele vor fi cauzate de neacceptarea situaţiei din viaţa particulară, în această zonă fiind necesară descoperirea şi aprofundarea cauzelor reale care le-au generat.

Tot astăzi, şi parcă pentru a completa şi sublinia direcţia de înţeles şi trăit, Mercur formează septil cu Saturn, Mercur fiind puternic, în trigonocrație şi în opoziție cu Uranus retrograd, energia lui fiind extrem de intensă şi vindicativă. Dacă vom depăşi cu succes aceste momente delicate, putem spune că în viaţa noastră, mai ales cea emoţională şi sentimentală, se va da startul unui nou ciclu, mai sigur şi mai stabil. Mai avem un septil extrem de activ Junona cu Pluton și Marte, acesta este de durată şi este mult mai subtil, mai greu de resimţit în plan concret, având rolul de curăţare şi transformare a energiei generate de karmă. El dă un sens profund fiecărei întâmplări din viaţa noastră.

Lecţia acestei zile este aceea de a aprecia tot ce ni se dă, pentru că vine de la Dumnezeu. De multe ori ni se pare că aşteptăm prea mult ceea ce ni se cuvine, dar dacă ne gândim că şi noi, la rândul nostru nu dăm copiilor noştri lucruri pe care nu le apreciază pentru că nu ştiu să le utilizeze, şi atunci le pot strica, devine mai lesne de înţeles de ce ni se întâmplă toate acestea. Ceea ce aşteptăm, înainte de a ne fi dat, trebuie să învăţăm să avem grijă de el şi să-l  ştim să-l folosim în felul în care trebuie folosit, cu iubire şi atenţie. Deci totul depinde de noi, pentru a obţine ce ne dorim. Când forţăm lucrurile suferinţa este mai mare şi durerea mult mai adâncă.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Dedicaţi toată energia acestei zile lui Dumnezeu, folosiţi orele planetare ale lui Jupiter pentru a vă recăpăta forţa iubiri şi a spiritului. Dumnezeu este o forţă care ne dă totul şi este totul. El este vântul ce suflă peste ape, frunzele ce cresc şi apoi cad, simplitatea trandafirului, intens prin culoarea sa. Dumnezeu este îndrăgostitul, înlănţuiţii, copii care râd, părul cu reflexe de miere. El este Soarele ce răsare, steaua strălucitoare în noapte, Luna care merge pe cer în miezul nopţii. Dumnezeu este frumoasa insectă, pasărea umilă în zborul ei, neînsemnată şi umila râmă. Dumnezeu este mişcare şi culoare, sunet şi lumină. Dumnezeu este pasiune. Dumnezeu este dragoste. Dumnezeu este bucurie. Dumnezeu este tristeţe. Ceea ce este, tot ce este, este  Dumnezeu Tatăl, totalitatea Vieţii, iubitorul de tot ceea ce există. Dumnezeu nu este un personaj aparte, aşezat pe un tron şi care judecă viaţa întreagă. Dumnezeu este viaţa întreagă fiecare moment ce bate. El este ceea ce este continuu, etern.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 28 BALANȚĂ

UN OM ÎNTR-O TRISTEŢE ADÂNCĂ. NEOBSERVAŢI, ÎNGERI ÎI VIN ÎN AJUTOR.

Niciodată nu eşti singur. Întotdeauna este alături de tine cineva gata să te ajute. Uneori chiar simţi acest ajutor, şi atunci spui că ai avut noroc, sau că ţi-a ajutat Dumnezeu… Dar e bine să fii conştient că efectiv eşti ajutat. Iar dacă vei învăţa şi să ceri ajutorul atunci când ai nevoie de el, vei avea bucuria de a descoperi că rugămintea ta este auzită!

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 9 BALANȚĂ

TREI VALOROASE TABLOURI VECHI ÎNTR-O SALĂ SPECIALĂ A UNEI GALERII DE ARTĂ

Tu nu eşti doar corpul tău fizic. În fiinţa ta se îmbină 3 planuri: fizic – mental – spiritual. Ştiinţa le vede ca substanţă – inteligenţă – energie. Între acestea trebuie să existe un echilibru, o armonie deplină. Omul trebuie să se preocupe în mod echilibrat de progresul său în toate aceste planuri. În lipsa echilibrului, viaţa lui este limitată şi neîmplinită. Dar cei care caută echilibrul şi armonia acestor 3 aspecte au parte de împlinire.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top